Wat is nu een tuinkamer?

Overkapping staal

Er wordt de laatste jaren veel gesproken over de tuinkamer. Maar wat is nu een tuinkamer? Is dit het zoveelste trendwoord of is dit de vervanger van de woonkamer? In deze blog leggen wij exact uit wat nu een tuinkamer is en waarom het uw leefcomfort gegarandeerd zal vergroten.

Uitleg

Het begrip: tuinkamer

We kennen allemaal de woonkamer of de keuken. Bekende ruimtes in ieder huis. De tuinkamer is eigenlijk het verlengde van deze ruimtes. Het is de plek waar binnen buiten ontmoet. Maar wat houdt dat nu feitelijk in? In de meeste gevallen zijn tuinkamers niet geïsoleerde ruimtes. Zo ervaart u de seizoenen en ontsnapt u uit de vaak droge, cv-gestookte lucht. Om de connectie met de tuin te maken zijn tuinkamers voor het grootste gedeelte gemaakt van glas. Een glazen dak in combinatie met flexibele glazen wanden bijvoorbeeld. En die glazen wanden zorgen ervoor dat u het hele jaar door buiten, van uw tuinkamer kunt genieten. De glazen wanden houden in de frisse maanden de kou tegen en warmte vast. In de zomermaanden opent u ze met een handbeweging en neemt de tuinkamer de temperatuur van zijn omgeving op. Comfortabel!

Poolhouse Van van Ee

Een tuinkamer is wat u er van maakt

Een tuinkamer is wat u er van maakt. Wat bedoelen wij hiermee? Nou, eigenlijk is het heel simpel. Samen met een van onze adviseurs gaan wij kijken naar wat uw wensen zin. Hoeveel wilt u buiten zitten, welk comfort is voor u belangrijk én (ook belangrijk): wat vindt u mooi? Vervolgens maken wij samen met u het ontwerp waarin al deze wensen samenkomen. Een ruimte waar u de perfecte balans tussen het comfort van binnen en de rust van buiten ervaart. De plek waar de dag samenkomt en u kunt uitrusten van een lange werkdag.

Wilt u advies over de tuinkamer van uw dromen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom, of per videocall. Wij vertellen u graag meer!

Onze visie

Waar een tuinkamer Van van Ee aan moet voldoen

Zoals hierboven al genoemd is een tuinkamer uiteindelijk wat u er van maakt. Passend bij uw wensen. Bij Van van Ee hebben wij een duidelijke visie op al onze producten en ook de tuinkamers Van van Ee voldoen daar altijd aan. Wij  kiezen altijd voor hoge kwaliteit materialen en aansprekende designs. Zo werken we met maar liefst 10 mm dik gelaagd glas in combinatie met robuust aluminium, staal of duurzaam hardhout. En door onze slimme systemen zijn er bijna geen bouten of schroeven zichtbaar. Met een tuinkamer Van van Ee kiest u voor de toekomst. Een toekomst waar binnen en buiten samenkomen tot een comfortabele eenheid.

Alysa glazen tuinkamer vrijstaand
Glazen overkapping tuinkamer
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Tuinkamer Alysa
Glaswanden tuinkamer
Terras glaswanden tuinkamer
Glaswanden tuinkamer
Glazen terrasoverkapping staal
Exclusieve tuinkamer Nunspeet
Exclusieve tuinkamer met glazen wanden
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Realisatie door Zeker Zichtbaar