Reviews

10

Frank uit Eindhoven

Ongeveer vijf jaar geleden hebben wij bij Van van Ee (toen nog Jumbo overkappingen) een lamellenoverkapping gekocht. Super blij mee. De motor vertoonde vanaf het begin, af en toe wat kuren en hiervoor zijn de monteurs al drie keer langs geweest. Uiteindelijk bleek dat de motor toch echt niet goed was en steeds weer problemen zou gaan opleveren. Nu hebben wij nog onder garantie een nieuwe motor gekregen. Echt top!

10

Gert-Jan uit Leiderdorp

Nadat wij gezocht hadden naar een zonnescherm, kwamen wij per toeval terecht bij Van van Ee. Kost wat, maar dan heb je ook wat! Door de Corona-maatregelen eerst telefonisch contact en daarna een bezoek aan de showroom. Ik werd daar goed geholpen en na het bevestigen van de offerte kwam Gerrit van Ee bij ons thuis de zaak verder doorspreken en nog eens goed alles opmeten. De montage door de beide monteurs was meer dan voortreffelijk. Beleefd, voorkomend en aardig. Visitekaartje voor het bedrijf. Nu wachten op de zon en dan heerlijk het scherm gebruiken.

9

Frans Eliens uit Deurne

Een overkapping besteld met onder zonwering. Bij het plaatsen van de overkapping is aangegeven, dat de zonwering nog niet geplaatst kon worden, omdat Van Ee zelf niet tevreden was over de zonwering. Prima dus. Een paar maanden later was de zonwering verbeterd, maar was het verkeerde doek geleverd. In plaats van ons te laten wachten in een warme zomer werd het doek geplaatst. En dat betekent dat Van Ee nog een keer terug moest komen. Dat is service die je verwacht van een A-product. Top.

8

Henk uit Ede

Netjes alles uitgelegd en keurig geinstalleerd

9

John uit Veeendaal

Goed gevoel aan overgehouden

9

Aart Koetsier uit Emst

Zowel het product als het installeren van de overkapping voldoen aan zeer goede kwaliteit. Keurige monteurs die correct zijn en erg goed werk afleveren.

8

C. uit Amersfoort

Professioneel

9

Heidi uit Oud-Zuilen

Uitstekende begeleiding en meedenken in het design door Arianne en Gerrit; de kwaliteit van gekozen materialen, kleuren en het ontwerp is een dikke 10. De loodgieter, bouwers en het hei bedrijf dachten ook mee en waren zeer klantgericht, vakkundig, snel en flexibel. Enige punt van aandacht betreft de onderlinge communicatie en planning. De gemaakte afspraken waren niet altijd even goed bekend bij de bouwers, loodgieter en het hei bedrijf. Hierdoor moest er nog een paar keer gebeld worden met Van Van Ee om het recht te trekken. Bijv. De witte koof (er werd een antraciete geleverd) en de datum van afwerking (dubbele boeking van de vakmannen). Overigens loste Arianne dit altijd weer snel, klantgericht en vakkundig op. Wij zijn verliefd op de overkapping, een stijlvolle en kwalitatieve eye catcher waar wij heel veel plezier van (gaan) beleven!

10

Jolanda uit Amerongen

Goede kwaliteit, goed advies en vriendelijk personeel. Een aanrader!

9

Aart uit Amersfoort

Samen met Van van Ee (toen nog Jumbo) hebben we een constructie bedacht bestaande uit een pergola die 'naadloos' overgaat in een terrasoverkapping met aan weerszijde shutters. Nu deze geplaatst is zijn we trots op het resultaat. In dezelfde stijl hebben we een schuifpoort uitgetekend, waarna Van van Ee voor de fantastische uitvoering heeft gezorgd.

9

H. G. Vloedgraven uit Rijssen

Jammer van de hobbels met de uitvoering. De 1e keer kort voor de geplande datum afgebeld door Van Ee ivm ziekte van monteurs en bij monteren op de nieuwe datum bleek de helft verkeerd opgemeten waardoor het 2e deel nog opnieuw besteld moest worden en we weer vele weken moesten wachten. Al met al bijna 3 maanden later dan gepland opgeleverd . Eindresultaat is prima.

10

Michael uit Veenendaal

Gaan zorgvuldig te werk. Erg blij met het eindresultaat!

10

Marc uit Tilburg

Top

8

B.L. uit Lunteren

kontakten met verkoopadviseur zijn prettig en goed verlopen. lof over de monteurs.

10

J.J.H. uit Barneveld

Alle afspraken zijn nagekomen en er is klassewerk geleverd

10

Jan Willem uit Berkel en Rodenrijs

Vanaf het eerste moment tot aan de afronding van de opleving van dese prachtige serre heb ik een zeer goede service ervaren. Kwaliteit en klantgerichtheid tot in de puntjes.

10

Fischer uit Amersfoort

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van alle kunststof kozijnen door Jumbo. Dat hadden we jaren eerder moeten doen. Fischer uit Amersfoort

9

R. uit Veenendaal

+Zorgvuldige en degelijke uitvoering op locatie +Uitstekende kwaliteit van de materialen +Kunnen als een van de weinige glasleveranciers maatwerk leveren -Offertedetails en werkopname op locatie kunnen beter

10

John uit Kwintsheul

Zeer vakkundige en vriendelijke mensen Werken met zeer degelijke materialen Ik zou iedereen deze serre bouwer aan kunnen raden

10

Karla la Gasse uit Halsteren

Onze tuinkamer staat nu intussen al enkele jaren en we zeggen nog wekelijks en soms dagelijks tegen elkaar hoe fijn en fantastisch we dit "extra" stukje huis vinden. Het voegt zoveel toe.

10

Sonja uit Abbenbroek

Na een kundig advies in de showroom is onze overkapping in de afgesproken week geplaatst. Deze is erg mooi gezet en heel netjes afgewerkt. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

10

Paul van den Bro uit Overveen

Prettige en goede service. Vriendelijke en accurate medewerkers en monteurs

10

elisabeth uit Alkmaar

vakmensen weten waar ze mee bezig zijn

9

johan kleter uit Hoogland

goed geholpen en het is precies geworden zoals we wilden

9

Carlo uit wassenaar

Het vervangen van 7 houten pergola's door aluminium op de 5e woonlaag van ons flatgebouw was geen sinecure. Jumbo was snel met een goed doordacht plan van aanpak en offerte, die zowel creatief denken en gedegen kennis uitstraalde. De voorbereiding verliep rustig en de planning werd gehaald. de uitvoering van het werk verliep geheel volgens plan, en het personeel was deskundig, discreet, en communiceerde goed met de opdrachtgever en de individuele bewoners. Dus alles geheel naar wens: Uitstekende klus!

Totaal

Realisatie door Zeker Zichtbaar