Reviews

10

Jolanda uit Amerongen

Goede kwaliteit, goed advies en vriendelijk personeel. Een aanrader!

9

Aart uit Amersfoort

Samen met Van van Ee (toen nog Jumbo) hebben we een constructie bedacht bestaande uit een pergola die 'naadloos' overgaat in een terrasoverkapping met aan weerszijde shutters. Nu deze geplaatst is zijn we trots op het resultaat. In dezelfde stijl hebben we een schuifpoort uitgetekend, waarna Van van Ee voor de fantastische uitvoering heeft gezorgd.

9

H. G. Vloedgraven uit Rijssen

Jammer van de hobbels met de uitvoering. De 1e keer kort voor de geplande datum afgebeld door Van Ee ivm ziekte van monteurs en bij monteren op de nieuwe datum bleek de helft verkeerd opgemeten waardoor het 2e deel nog opnieuw besteld moest worden en we weer vele weken moesten wachten. Al met al bijna 3 maanden later dan gepland opgeleverd . Eindresultaat is prima.

10

Michael uit Veenendaal

Gaan zorgvuldig te werk. Erg blij met het eindresultaat!

10

Marc uit Tilburg

Top

8

B.L. uit Lunteren

kontakten met verkoopadviseur zijn prettig en goed verlopen. lof over de monteurs.

10

J.J.H. uit Barneveld

Alle afspraken zijn nagekomen en er is klassewerk geleverd

10

Jan Willem uit Berkel en Rodenrijs

Vanaf het eerste moment tot aan de afronding van de opleving van dese prachtige serre heb ik een zeer goede service ervaren. Kwaliteit en klantgerichtheid tot in de puntjes.

10

Fischer uit Amersfoort

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van alle kunststof kozijnen door Jumbo. Dat hadden we jaren eerder moeten doen. Fischer uit Amersfoort

9

R. uit Veenendaal

+Zorgvuldige en degelijke uitvoering op locatie +Uitstekende kwaliteit van de materialen +Kunnen als een van de weinige glasleveranciers maatwerk leveren -Offertedetails en werkopname op locatie kunnen beter

10

John uit Kwintsheul

Zeer vakkundige en vriendelijke mensen Werken met zeer degelijke materialen Ik zou iedereen deze serre bouwer aan kunnen raden

10

Karla la Gasse uit Halsteren

Onze tuinkamer staat nu intussen al enkele jaren en we zeggen nog wekelijks en soms dagelijks tegen elkaar hoe fijn en fantastisch we dit "extra" stukje huis vinden. Het voegt zoveel toe.

10

Sonja uit Abbenbroek

Na een kundig advies in de showroom is onze overkapping in de afgesproken week geplaatst. Deze is erg mooi gezet en heel netjes afgewerkt. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

10

Paul van den Bro uit Overveen

Prettige en goede service. Vriendelijke en accurate medewerkers en monteurs

10

elisabeth uit Alkmaar

vakmensen weten waar ze mee bezig zijn

9

johan kleter uit Hoogland

goed geholpen en het is precies geworden zoals we wilden

9

Carlo uit wassenaar

Het vervangen van 7 houten pergola's door aluminium op de 5e woonlaag van ons flatgebouw was geen sinecure. Jumbo was snel met een goed doordacht plan van aanpak en offerte, die zowel creatief denken en gedegen kennis uitstraalde. De voorbereiding verliep rustig en de planning werd gehaald. de uitvoering van het werk verliep geheel volgens plan, en het personeel was deskundig, discreet, en communiceerde goed met de opdrachtgever en de individuele bewoners. Dus alles geheel naar wens: Uitstekende klus!

8

Martijn uit Amsterdam

De kwaliteit van hun product staat buiten kijf, met name in de windbestendigheid. Na een aantal maanden bevalt dit boven verwachting. Tijdens de montage was er door een interne fout vertraging opgelopen wat uiteindelijk kordaat is opgelost. In ieder proces treden tegenvallers op en is het prettig wanneer deze worden opgelost.

10

H. uit Duiven

Zorgvuldig en prettig personeel. Mooie kwaliteit materialen.

8

jmjm. uit Heteren

goed en vriendelijke en behulpzaam geholpen

9

Joost uit Zevenhoven

Uitstekend produkt, prima installatie team

8

Monica uit Heemstede

Voor zover ik kan beoordelen prima bedrijf. Ze doen wat ze hebben beloofd, maar zo hoort het eigenlijk ook.

9

HGL uit Loosdrecht

aankoop traject : helder en duidelijk montage: helder en duidelijk

8

MJ uit Ouderkerk aan des Amstel

Zonwering laten plaatsen op een bestaande pergola. Prima geregeld allemaal.

10

j uit garderen

alles goed op tijd volgens af spraken

Totaal

Realisatie door Zeker Zichtbaar