Talenti Outdoor Living

Design meubelen

Ontwerp uw eigen keuken

#TIKAL KEUKEN

De basiscombinatie van de Tikal-keuken bestaat uit drie modules. De zwarte RAL 9004 structuurverf maakt de keuken bestendig voor hoge temperaturen. Specifiek voor buiten. De Tikal-keuken is niet alleen ontworpen om uw favoriete maaltijden te bereiden, maar ook om u te laten genieten van uw buitenruimte. Vriendelijke momenten te delen met uw dierbaren. Deze keuken is ontworpen door designer Nicola De Pellegrini.

 

De Tikal-keuken is in vele manieren uit te bereiden door middel van unieke combinaties. De beschikbare combineerbare modules zijn als volgt: barbecue, spoelbak, inductieplaat en een neutraal aanrecht. Ook is het mogelijk om de volgende accessoires toe te voegen: wijnkoelkast, ijsblokjesmachine, minibar koelkast en verlichting.

 

Kleuren en materialen

RAL 9004

Strak. Dat is het eerste woord dat in ons opkomt wanneer we deze chique keuken zien. De zwarte kleur geeft de keuken een strakke uitstraling.

RAL 9004 – Hout

Huiselijk. De materialen in combinatie met deze warme kleuren geven gelijk een huiselijke look en feeling. De lijn tussen binnen en buiten is nog nooit zo dun geweest.

 

 

Bekijk ook onze design meubelen

#DOMINO

Marco Acerbis

#GEORGE

Ludovica + Roberto Palomba

#SCACCO

Ludovica + Roberto Palomba

Realisatie door Zeker Zichtbaar