Overkappingen met karakter

Buitenkamer project in Vught
De karakters Van Van Ee

Luxe terrasoverkappingen en buitenkamers

Kijk, in onze ogen… is een overkapping het decor waar seizoenen en generaties in elkaar overgaan. Een symbool van verbondenheid. Net als een gezicht heeft en geeft een overkapping karakter. Een levendig lijnenspel dat tot de verbeelding spreekt en authenticiteit uitstraalt. Geeft een blik van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Maak kennis met onze karakteristieke overkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.

Terrasoverkapping
Onze terrasoverkappingen

Voor liefhebbers van design

Stalen overkapping
Een elegant gezicht

Terrasoverkapping Alysa

Alysa is een unieke, op maat gemaakte overkapping met een exclusief karakter. Een weerspiegeling van een passie voor buitenleven. Een unieke plek die gedefinieerd wordt door transparantie dankzij de constructie van het design dat voor 90% uit glas bestaat. Hierdoor ervaar je buiten, binnen. De combinatie van glas en aluminium geeft deze flexibele terrasoverkapping een even minimalistisch als high-end uitstraling

Terrasoverkapping
Een krachtig gezicht

Stalen overkapping Vigo

Vigo is onze stalen terrasoverkapping die als een huis staat. De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze overkapping zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de overkapping van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast uw woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Terrasoverkapping
Een tijdloos gezicht

Aluminium overkapping Lois

Lois is een terrasoverkapping met een transparant karakter. Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw overkapping. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

Terrasoverkapping
Een karakteristiek gezicht

Doekoverkapping Julian

Julian is een houten terrasoverkapping en staat bekend om zijn flexibele karakter. De karakteristieke, stoere constructie is gemaakt van bankirai, met aan de bovenkant een zonwerend en waterdicht doek. Meegaand als hij is tussen genieten van schaduw of van zonlicht. De houten terrasoverkapping met doek is de ideale oplossing. Wilt u buiten zitten, dan sluit u het doek met de afstandsbediening.

Exclusieve aluminium overkapping met doek
Een markant gezicht

Doekoverkapping Luc

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de aluminium terrasoverkapping met doek. Met een druk op de knop van de afstandsbediening rolt u het doek omhoog of naar beneden.

Houten terrasoverkapping
Een authentiek gezicht

Houten overkapping Joan

Joan, de houten terrasoverkapping met glas, laat zien hoe woonplezier en authentieke architectuur samengaan. Onder de overkapping met glas kunt u bijna het hele jaar genieten van het buitenleven. Een speciaal gevoel! Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een prachtig uitzicht. Heel functioneel. Maar ook mooi. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke, moderne combinatie met het hout.

Terrasoverkapping lamellen Vince Van van Ee Renson Skye
Een uniek gezicht

Lamellen overkapping Vince

Vince is een lamellen terrasoverkapping met een praktisch en open karakter. Geschikt om elk seizoen thuis het buitenleven te ervaren. Ideaal om te genieten van een zonnige dag of heerlijke zomeravond en met het sluiten van de glazen schuifwanden en het opstoken van de verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen overkapping.

Buitenkamer project in Oisterwijk
Een lenig gezicht

Doekoverkapping Lynn

Lynn is de lenige uitvoering van de “standaard” aluminium terrasoverkapping met doek Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Goed gevoel aan overgehouden
John uit Veeendaal
Bekijk reviews

Ontdek de verschillende overkappingen Van van Ee

01

Een slimme keuze

02

Inclusief montage

03

35 jaar ervaring

Onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar