Luxe overkappingen met karakter

Aluminium tuinkamer
Onze luxe terrasoverkappingen

Luxe overkappingen voor de liefhebber van design

Modern Design. Puur natuur.

Gloednieuwe terrasoverkapping Floren.

Buitenverblijf Floren is een krachtig nieuw design, dat de vrijheid van architectuur en het belang van comfort respecteert. Met dit uitgesproken model creëren wij adem gevende ruimtes, die eindeloos te configureren zijn. Nieuwe materialen, slimme technieken. Maak kennis met Floren, en ontdek de kracht van dit Nederlandse werk. Internationaal gepresenteerd, ontworpen en gebouwd in Ede.

Bekijk overkapping Floren
Aluminium tuinkamer met glas
Een tijdloos gezicht

Aluminium overkapping Lois

Loïs is een aluminium overkapping met een transparant karakter. De minimalistische kenmerken geven een elegante uitstraling aan uw aluminium overkapping. Met het doorlaten van het zonlicht komt het leven van buiten, naar binnen. Een elegante toevoeging op uw woning, geschikt voor eenieder die stijl, luxe en comfort waardeert.

 

Bekijk overkapping Lois
Glazen tuinkamer Alysa
Een elegant gezicht

Glazen vrijstaande overkapping Alysa

Alysa is een unieke, op maat gemaakte glazen overkapping voor uw woning. Haar transparante karakter is te danken aan de unieke constructie van het design dat voor 90% uit glas bestaat. Dit biedt de overkapping transparantie. Binnen en buiten zijn nauw aan elkaar verbonden.  De combinatie van glas en aluminium geeft deze overkapping een even elegant als verfijnde uitstraling.

 

Bekijk overkapping Alysa
Stalen tuinkamer Vigo
Een krachtig gezicht

Stalen overkapping Vigo

Vigo is onze stalen terrasoverkapping die staat als een huis. Het sterke karakter word gecreëerd door de stevige constructie gemaakt van staal en aluminium. Het unieke design verleent een onmiskenbaar robuust karakter. Vigo is een eerbetoon aan de mogelijkheden van krachtig design en innovatie.

 

Bekijk overkapping Vigo
Lamellen tuinkamer
Een aantrekkelijk gezicht

Lamellen overkapping Vince

Lamellen overkapping Vince heeft een praktisch en transparant karakter. Geopend geven de lamellen u de mogelijkheid om te geniet van de zonnestralen op uw gezicht. Gesloten geven zij voldoende schaduwplek om te vertoeven tijdens een warme zomerdag. Ervaar een ongekend niveau van comfort met terrasoverkapping Vince.

 

Bekijk overkapping Vince
Een flexibel gezicht

Doekoverkapping Lynn

Doekoverkapping Lynn heeft een flexibel karakter. In de basis heeft Lynn dezelfde karakteristieke elementen als Luc. Het verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Bij het leven van het buitenleven draait het namelijk om bewegingsvrijheid.

 

Bekijk doekoverkapping Lynn
Doekoverkapping Luc Van van Ee
Een helder gezicht

Doekoverkapping Luc

Doekoverkapping Luc heeft het allemaal. Met één druk op de knop het doek omhoog of naar beneden rollen. Zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras heeft. Dat doet u heel eenvoudig met doekoverkapping Luc. De plek om lange zomeravonden buiten te dineren, praten, dommelen of dromen. Genietend van de buitenlucht.

 

Bekijk doekoverkapping Luc
Doekoverkapping Van van Ee
Een karakteristiek gezicht

Doekoverkapping Julian

Julian is een houten terrasoverkapping en staat bekend om zijn robuuste karakter, gemaakt van bankirai, met daartussen een doek dat u zoveel schaduw bezorgt als u zelf wilt. Dankzij het flexibele doek kan u in no-time switchen tussen genieten van schaduw of zon. Wanneer u buiten zit zorgt het doek voor een optimale plek in de schaduw. Zit u binnen? Dan schuift de zonwering omhoog en kunt u genieten van een maximale lichtinval. 

 

Bekijk doekoverkapping Julian
De karakters Van Van Ee

Luxe terrasoverkapping voor een comfortabel buitenleven

Een luxe terrasoverkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.

Aluminium tuinkamer met glas
Sinds 1984

Passie en de wens om het verschil te maken.

Het is onze belangrijkste drijfveer en pijler: kwaliteit. In producten, materiaal en creatie. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit sijpelt door in alles wat wij doen.

Inclusief montage

Een slimme keuze

Gerard van Ee eigenaar Van van Ee

40 jaar ervaring

Inspiratie opdoen in onze showroom

Een terrasoverkapping is een persoonlijke statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Graag leren wij u en uw droom beter kennen. Bezoek onze showroom in Ede en maak kennis met onze terrasoverkappingen. Hier ontdekken we samen welke oplossing het beste bij u past, onder het genot van een goede kop koffie. Tot binnenkort!

 

Download inspiratiemagazine

Het magazine over de luxe overkapping

Een luxe overkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze comfortabele luxe overkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen terrasoverkappingen, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Wij geven uw luxe (terras)overkapping een uniek karakter, want wij ontwerpen en realiseren die helemaal zoals u wilt.

  Een luxe (terras)overkapping bij Van van Ee is de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit en tussen comfort en luxe. Het contrast en de symmetrie geven een product haar unieke karakter. Bij Van van Ee begrijpen wij dat outstanding design draait om harmonie. Ontdek hoe wij al uw wensen, smaak en eisen verwerken in een perfecte stalen terrasoverkapping.

  Al onze luxe overkappingen zijn maatwerk. Daarom weet u zeker dat uw (terras)overkapping volledig bij uw smaak past. Wij geven uw (terras)overkapping karakter. Elke luxe overkapping heeft namelijk, net als mensen, karakter. De overkappingen worden volledig naar uw wensen ontworpen en gerealiseerd.

  Kijk, een (terras)overkapping is meer dan slechts een praktisch verlengstuk van uw huis. In onze ogen is een overkapping de plek waar herinneringen worden gemaakt. Het is een ruimte waar binnen en buiten naadloos samenvloeien. Zo bent u buiten, maar kan u genieten van de luxe en stijl van binnen. Dit dankzij de exclusieve uitstraling en luxe accessoires van uw aluminium overkapping.

  De unieke constructie met glazen schuifwanden en aluminium staanders maken een aluminium terrasoverkapping van Van van Ee exclusief. Samen met u creëren we de perfecte aluminium terrasoverkapping. Een plek waar luxe en design samenkomen. Of u nu voorkeur heeft voor een minimalistische of krachtige uitstraling voor uw aluminium terrasoverkapping, onder en binnen onze creaties worden seizoenen in optimaal comfort verlengd.

  Het is van groot belang dat uw aluminium terrasoverkapping naadloos aansluit bij uw smaak en stijl. Om dat te realiseren kiezen wij voor de meest luxe kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij ons kiest u voor uniek design en exclusiviteit. Zo wordt uw terrasoverkapping een volwaardig onderdeel van uw woning.

   

  Laat uw luxe tuinoverkapping volledig op maat ontwerpen

  Een luxe tuinoverkapping Van van Ee is een overkapping waarbij u geen concessies hoeft te doen. In onze eigen werkplaats wordt elk onderdeel met precisie gemaakt. Dit geeft ons de mogelijkheid om volledige controle over het productieproces te hebben en de beste kwaliteit en materialen te bieden.

  Uw luxe tuinoverkapping wordt volledig op maat gemaakt. Tijdens een adviesgesprek maken we graag kennis met uw wensen. Deze wensen verwerken wij in een ontwerp. Na een grondige voorbereiding realiseren onze vakbekwame monteurs uw tluxe tuin overkapping tot in de kleinste details.

   

  Luxe overkapping met glazen schuifwanden

  Onze luxe overkappingen zijn uniek. Dankzij het ontwerp van de aluminium dragers is het mogelijk om zowel een schuin als een plat glazen dak te realiseren. Ook de schoonheid zit ‘m in de aluminium dragers. Deze zijn zo ontworpen dat ze opvallend en onopvallend tegelijk zijn. Het ranke ontwerp geeft uw luxe overkapping elegantie.

  Als een eenmaal een (terras)overkapping hebt, heeft u de mogelijkheid om deze uit te breiden met een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding veranderd uw (terras)overkapping in een volwaardig buitenverblijf.

  Realisatie door Zeker Zichtbaar