Lamellen overkapping windscherm
Uit de wind, uit de zon

Screens voor de veranda

Als u op uw terras zit, wilt u geen last hebben van zon of wind. Niet voor niets hebt u gekozen voor een luxe tuinkamer. Zo creëert u schaduw én bent u beschut tegen neerslag. Toch kunnen zonlicht en wind een spelbreker zijn: de voor- en zijkanten van uw terrasoverkapping zijn nog open. Speciaal daarvoor hebben we bij Van van Ee handige screens.

Waarom een screen?

Overkapping lamellen Renson screens

Veel schaduw

Met een screen kunt u de complete terrasoverkapping bedekken. Daardoor houdt u de warmte buiten, terwijl u wel uit de wind zit. U kunt er ook voor kiezen om de glazen schuifwanden open te zetten en alleen het screen te laten zakken. Zo creëert u altijd de optimale omstandigheden voor uw relaxmoment.

Lees meer
Overkapping lamellen Renson screens

Onopvallend

U kunt de screens in elke kleur naar wens krijgen. Veel mensen kiezen voor een onopvallende tint. De screens beïnvloeden daarmee nauwelijks de aanblik van uw overkapping en zorgen voor een rustig beeld. Brengt u liever wat meer kleur in uw buitenomgeving, dan zal onze waaier met RAL-nummers genoeg inspiratie bieden…

Overkapping lamellen Renson screens

Doordacht systeem

Hebt u al vaker screens gehad? Dan weet u uit ervaring het verschil tussen goedkope screens en de hoogwaardige screens Van van Ee. Door de slimme geleiderails met borstels zijn onze screens geruisloos en windvast. Over een stevige wind hoeft u dus niet in te zitten. De screens zijn erop berekend.

Windvast en geruisloos

Met de screens kunt u openingen tot maar liefst 18 m² afsluiten. Het doek is zonwerend én winddicht. Een garantie voor een comfortabel verblijf op uw terras. De screens rolt u heel eenvoudig uit hun cassette – met een druk op de knop. Daarbij lopen de screens door geleiderails met borstels. Volledig geruisloos en zonder het risico dat ze gaan klapperen of zelfs uitscheuren door de wind.

Overkapping of buitenverblijf?

Een terrasoverkapping met screens tovert u in een paar seconden om tot een tuinkamer. Dat is een kwestie van de screens laten zakken, en u bent rondom beschermd tegen zon, wind en regen. Ideaal ook voor vrijstaande overkappingen. Een heerlijk gevoel. Hoe verder de screens zakken, hoe meer u zich beschut voelt.

Windscherm overkapping

Een aanrader

Als u een terrasoverkapping hebt of overweegt, is een screen zeker een aanrader. Los van de schaduw zorgt het ook voor privacy. Wilt u lekker ontbijten op uw eigen terras, dan hoeft u zich niet eerst aan te kleden. Kwestie van de screens naar beneden en uw gang gaan. In onze showroom laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Ook dat is een aanrader…!

Lamellen overkapping windscherm
Overkapping lamellen Renson screens
Windscherm overkapping
Overkapping lamellen Renson screens
Overkapping lamellen Renson screens
Overkapping lamellen Renson screens
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar