Tuinkamers

Tuinkamer

Luxe tuinkamers: een verlengstuk van uw (t)huis

Onze luxe tuinkamers zijn stuk voor stuk kleine meesterwerkjes. Terrasoverkappingen transformeren wij, met behulp van prachtige glazen schuifwanden, tot volwaardige buitenkamers. Geïsoleerde serres realiseren wij met dezelfde elegantie als onze terrasoverkappingen. En onze specials? Exclusieve maatwerkoplossingen die zijn weerga niet kennen. Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Tuinkamer
Onze oplossingen

Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Seizoen in, seizoen uit.

Exclusieve tuinkamer serre

Luxe serres

Buiten begint binnen met de luxe serres van Jumbo. Volop uitzicht, maximaal licht en de beleving van uw tuin. Een serre is een ware toevoeging voor uw huis: goed geïsoleerd en inbraakveilig. En dankzij de unieke afwerkingsmogelijkheden zijn ook onze kozijnen een prachtige aanvulling op uw woning. Gaat u alvast zitten?

Exclusieve tuinkamer Barneveld buitenkamer

Buitenkamers

De buitenkamers van Jumbo: the best of both worlds. Een prachtige terrasoverkapping omringd door glazen schuifwanden. Heerlijk aangenaam en in een handbeweging bent u buiten. Beschut en toch open. Met recht een ware oase.

Exclusieve tuinkamer

Vrijstaande overkapping

Op zoek naar een unieke oplossing? Bij Jumbo weten wij daar wel raad mee. Al onze oplossingen zijn maatwerk, maar ons “specials” zijn met recht speciaal. Unieke totaaloplossingen, van naadloze integraties aan de achtergevel tot vrijstaande buitenverblijven. Echte blikvangers met de mooiste details en voorzien van de laatste technieken.

Tuinkamer

Poolhouses

Optimaal genieten van het buitenleven, óók in uw eigen tuin. Met een houten of aluminium poolhouse bij uw zwembad of zwemvijver creëeren wij uw eigen oase. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ontdek het ontbrekende puzzelstukje van uw zwembad.

Luxe carport poolhouse

Luxe carport

Op zoek naar een unieke oplossing? Bij Van van Ee weten wij daar wel raad mee. Al onze oplossingen zijn maatwerk, maar ons “specials” zijn met recht speciaal. Unieke totaaloplossingen, van naadloze integraties aan de achtergevel tot vrijstaande buitenverblijven. Echte blikvangers met de mooiste details en voorzien van de laatste technieken.

alles goed op tijd volgens af spraken
j uit garderen
Luxe tuinkamer
Exclusieve tuinkamer
01

Een slimme keuze

Luxe tuinkamer
02

Inclusief montage

Exclusieve tuinkamer
03

35 jaar ervaring

Exclusieve tuinkamer

Onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar