Tuinkamers

Tuinkamer

Luxe tuinkamers: een verlengstuk van uw (t)huis

Onze luxe tuinkamers zijn stuk voor stuk kleine meesterwerkjes. Terrasoverkappingen transformeren wij, met behulp van prachtige glazen schuifwanden, tot volwaardige buitenkamers. Geïsoleerde serres realiseren wij met dezelfde elegantie als onze terrasoverkappingen. En onze specials? Exclusieve maatwerkoplossingen die zijn weerga niet kennen. Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Tuinkamer
Onze oplossingen

Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Seizoen in, seizoen uit.

Exclusieve tuinkamer serre

Luxe serres

Buiten begint binnen met de luxe serres Van van Ee. Volop uitzicht, maximaal licht en de beleving van uw tuin. Een serre is een ware toevoeging voor uw huis: goed geïsoleerd en inbraakveilig. En dankzij de unieke afwerkingsmogelijkheden zijn ook onze kozijnen een prachtige aanvulling op uw woning. Gaat u alvast zitten?

Alysa glazen tuinkamer vrijstaand

Buitenkamers

De buitenkamers Van van Ee: the best of both worlds. Een prachtige terrasoverkapping omringd door glazen schuifwanden. Heerlijk aangenaam en in een handbeweging bent u buiten. Beschut en toch open. Met recht een ware oase.

Luxe tuinkamer vrijstaande overkapping Barneveld

Vrijstaande overkapping

Op zoek naar een unieke oplossing? Bij Van van Ee weten wij daar wel raad mee. Al onze oplossingen zijn maatwerk, maar ons “specials” zijn met recht speciaal. Unieke totaaloplossingen, van naadloze integraties aan de achtergevel tot vrijstaande buitenverblijven. Echte blikvangers met de mooiste details en voorzien van de laatste technieken.

Poolhouses

Optimaal genieten van het buitenleven, óók in uw eigen tuin. Met een houten of aluminium poolhouse bij uw zwembad of zwemvijver creëeren wij uw eigen oase. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Ontdek het ontbrekende puzzelstukje van uw zwembad.

Luxe carport poolhouse

Luxe carport

Op zoek naar een unieke oplossing? Bij Van van Ee weten wij daar wel raad mee. Al onze oplossingen zijn maatwerk, maar ons “specials” zijn met recht speciaal. Unieke totaaloplossingen, van naadloze integraties aan de achtergevel tot vrijstaande buitenverblijven. Echte blikvangers met de mooiste details en voorzien van de laatste technieken.

vakmensen weten waar ze mee bezig zijn
elisabeth uit Alkmaar
Bekijk reviews

Luxe tuinkamers Van van Ee: Inspiratie en informatie

01

Een slimme keuze

Luxe tuinkamer
02

Inclusief montage

Exclusieve tuinkamer
03

35 jaar ervaring

Exclusieve tuinkamer

Onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Een exclusieve tuinkamer Van van Ee volledig naar uw wensen

Bent u op zoek naar een luxe tuinkamer die volledig past bij uw wensen en de uitstraling van uw woning? 

Bij ons hoeft u geen concessies te doen, want wij maken uw tuinkamer volledig op maat. Elk onderdeel wordt met de hand bewerkt in onze eigen werkplaats. Bij ons kiest u voor kwaliteit en luxe. Een tuinkamer Van van Ee is niet zomaar een tuinkamer, maar een exclusieve overkapping met glazen wanden. U zit vaker en langer buiten, maar u geniet wel in stijl en luxe.

Een luxe tuinkamer Van van Ee is een luxe overkapping met een uniek karakter: uw karakter. Want geen enkele tuinkamer is hetzelfde.

De avond is gevallen en het is al donker. Het is guur en regenachtig, maar toch zit u buiten in uw eigen tuinkamer. Heerlijk beschut onder het glazen dak bent u beschermt tegen de regen, terwijl de schuifwanden dicht zijn en de harde wind tegenhouden. Vanuit uw loungeset zet u de verwarming met de afstandsbediening nog iets warmer…

Dat is de ervaring die een tuinkamer van ons biedt.

 

De kenmerken van de luxe tuinkamers Van van Ee

Wij zien dat de tuinkamer de afgelopen jaren haar exclusiviteit heeft verloren en een doorsnee begrip is geworden. Juist daarin onderscheidt een tuinkamer Van van Ee zich. Onze exclusieve tuinkamers vergroten meer dan alleen uw leefruimte en comfort: het aanzien is fascinerend en geeft de uitstraling van uw woning een extra dimensie. Onze tuinkamers zijn de ultieme plek om in alle rust en luxe te genieten, alleen of met familie en vrienden.

 

Laat uw perfecte, moderne buitenverblijf op maat ontwerpen 

Dankzij een tuinkamer kunt u in het voorjaar eerder en in het najaar later buiten zitten. Maar ook verlengt u de avonden dat u buiten zit. Door onze tuinkamers zit u natuurlijk droog, maar is het ook lang behaaglijk en warm

In de zomer is het daarnaast ook heerlijk om in uw luxe tuinkamer te zitten. De glazen wanden kunnen open en dicht. Zo bent u optimaal beschermd tegen de wind. Maar u kunt het doek of de lamellen van uw tuinkamer ook open en dicht schuiven. De lamellen en andere elektrische accessoires bedient u natuurlijk met een afstandbediening. Zo bent u beschermd tegen de zon en wordt het nooit te warm onder uw tuinkamer met glazen dak. 

 

Verrijk uw tuinkamer met de meest luxe accessoires

Maar ook als de zon langzaam ondergaat, hoeft u ’s avonds geen concessies te doen. Met de juiste verlichting bent u verzekerd van de ultieme sfeer. Uiteraard is de verlichting prachtig verwerkt en geïntegreerd in de houten, stalen of aluminium constructie van uw tuinkamer. Met goede terrasverwarming of een open haard creëert u de juiste omstandigheden voor een gezellige, lange en warme avond buiten. 

Niet de prijs of een snelle levering staat centraal, maar uw wensen en stijl. We zoeken naar de mooiste en beste oplossing. Ervaar het verschil tussen een tuinkamer en een luxe tuinkamer Van van Ee. 

Bezoek onze showroom en bespreek uw wensen. Aan de hand daarvan maken we een eerste ontwerp van uw perfecte tuinkamer.

Realisatie door Zeker Zichtbaar