Tuinkamers en terrasoverkappingen met karakter

Tuinkamer op maat | Exclusieve vrijstaande buitenkamers
De karakters Van Van Ee

Luxe tuinkamers en terrasoverkappingen

Kijk, in onze ogen… is een tuinkamer het decor waar seizoenen en generaties in elkaar overgaan. Een symbool van verbondenheid. Net als een gezicht heeft en geeft een tuinkamer karakter. Een levendig lijnenspel dat tot de verbeelding spreekt en authenticiteit uitstraalt. Geeft een blik van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Maak kennis met onze karakteristieke tuinkamers en terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.

Tuinkamer op maat | Exclusieve vrijstaande buitenkamers
Onze tuinkamers

Voor liefhebbers van design

Tuinkamer op maat | Exclusieve vrijstaande buitenkamers
Een tijdloos gezicht

Aluminium overkapping Lois

Lois is een tuinkamer met een transparant karakter. Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw tuinkamer. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

Tuinkamer op maat | Exclusieve vrijstaande buitenkamers
Een krachtig gezicht

Stalen tuinkamer Vigo

Vigo is onze stalen tuinkamer die als een huis staat. De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze overkapping zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de overkapping van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast uw woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Tuinkamer Barneveld Alysa
Een elegant gezicht

Tuinkamer Alysa

Alysa is een unieke, op maat gemaakte tuinkamer met een exclusief karakter. Een weerspiegeling van een passie voor buitenleven. Een unieke plek die gedefinieerd wordt door transparantie dankzij de constructie van het design dat voor 90% uit glas bestaat. Hierdoor ervaar je buiten, binnen. De combinatie van glas en aluminium geeft deze flexibele tuinkamer een even minimalistisch als high-end uitstraling

Tuinkamer op maat | Exclusieve vrijstaande buitenkamers
Een aantrekkelijk gezicht

Lamellen overkapping Vince

Vince is een lamellen tuinkamer met een praktisch en open karakter. Geschikt om elk seizoen thuis het buitenleven te ervaren. Ideaal om te genieten van een zonnige dag of heerlijke zomeravond en met het sluiten van de glazen schuifwanden en het opstoken van de verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen tuinkamer.

Buitenkamer project in Oisterwijk
Een flexibel gezicht

Doekoverkapping Lynn

Lynn is de lenige uitvoering van  aluminium overkapping met doek Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Doekoverkapping Luc Van van Ee
Een helder gezicht

Doekoverkapping Luc

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de aluminium terrasoverkapping met doek. Met een druk op de knop van de afstandsbediening rolt u het doek omhoog of naar beneden.

Special tuinkamer Van van Ee
Een karakteristiek gezicht

Doekoverkapping Julian

Julian is een houten doekoverkapping en staat bekend om zijn flexibele karakter. De karakteristieke, stoere constructie is gemaakt van bankirai, met aan de bovenkant een zonwerend en waterdicht doek. Meegaand als hij is tussen genieten van schaduw of van zonlicht. De houten doekoverkapping met doek is de ideale oplossing. Wilt u buiten zitten, dan sluit u het doek met de afstandsbediening.

Houten terrasoverkapping
Een authentiek gezicht

Houten overkapping Joan

Joan, de houten tuinkamer met glas, laat zien hoe woonplezier en authentieke architectuur samengaan. Onder de tuinkamer met glas kunt u bijna het hele jaar genieten van het buitenleven. Een speciaal gevoel! Het glas van de houten tuinkamer biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een prachtig uitzicht. Heel functioneel. Maar ook mooi. Het transparante glas zonder tussenstijlen vormt een strakke, moderne combinatie met het hout.

Sinds 1984

Passie en de wens om het verschil te maken.

Het is onze belangrijkste drijfveer en pijler: kwaliteit. In producten, materiaal en creatie. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit sijpelt door in alles wat wij doen.

Een slimme keuze

Inclusief montage

35 jaar ervaring

Onze showroom

Een overkapping of tuinkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living Day

ZATERDAG 25 maart

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer