Luxe tuinkamers met karakter

Aluminium tuinkamer met glas
Onze tuinkamers

Luxe tuinkamers voor de echte liefhebber van design

Aluminium tuinkamer
Een tijdloos gezicht

Aluminium tuinkamer Lois

Lois is een aluminium tuinkamer met een transparant karakter. Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw aluminium tuinkamer. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

 

Bekijk tuinkamer Lois
Aluminium tuinkamer Van van Ee
Modern design. Puur natuur.

Gloednieuw tuinkamer Floren

Gloednieuw buitenverblijf Floren is een krachtig nieuw design, dat de vrijheid van architectuur en het belang van comfort respecteert. Met dit uitgesproken model creëren wij adem gevende ruimtes, die eindeloos te configureren zijn. Nieuwe materialen, slimme technieken. Maak kennis met Floren, en ontdek de kracht van dit Nederlandse werk. Internationaal gepresenteerd, ontworpen en gebouwd in Ede.

Bekijk tuinkamer Floren
Glazen tuinkamer Alysa
Een elegant gezicht

Glazen vrijstaande tuinkamer Alysa

Glazen tuinkamer Alysa is een unieke, op maat gemaakte tuinkamer met een exclusief karakter. Een weerspiegeling van een passie voor buitenleven. Een unieke plek die gedefinieerd wordt door transparantie dankzij de constructie van het design dat voor 90% uit glas bestaat. Hierdoor ervaar je buiten, binnen. De combinatie van glas en aluminium geeft deze flexibele tuinkamer een even minimalistisch als high-end uitstraling.

Bekijk tuinkamer Alysa
Stalen tuinkamer
Een krachtig gezicht

Stalen tuinkamer Vigo

Vigo is onze stalen tuinkamer die als een huis staat. De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze tuinkamer zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de tuinkamer van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast uw woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Bekijk tuinkamer Vigo
lamellen tuinkamer Vince
Een aantrekkelijk gezicht

Lamellen tuinkamer Vince

Vince is een lamellen tuinkamer met een praktisch en open karakter. Geschikt om elk seizoen thuis het buitenleven te ervaren. Ideaal om te genieten van een zonnige dag of heerlijke zomeravond en met het sluiten van de glazen schuifwanden en het opstoken van de verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen tuinkamer.

Bekijk tuinkamer Vince
Doekoverkapping Lynn Van van Ee
Een flexibel gezicht

Doekoverkapping Lynn

Doekoverkapping Lynn is de lenige uitvoering van doekoverkapping Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Bekijk doekoverkapping Lynn
Doekoverkapping Luc Van van Ee
Een helder gezicht

Doekoverkapping Luc

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de terrasoverkapping met doek. Met een druk op de knop van de afstandsbediening rolt u het doek omhoog of naar beneden.

Bekijk doekoverkapping Luc
Doekoverkapping Van van Ee
Een karakteristiek gezicht

Doekoverkapping Julian

Julian is een houten doekoverkapping en staat bekend om zijn flexibele karakter. De karakteristieke, stoere constructie is gemaakt van bankirai, met aan de bovenkant een zonwerend en waterdicht doek. Meegaand als hij is tussen genieten van schaduw of van zonlicht. De houten doekoverkapping met doek is de ideale oplossing. Wilt u buiten zitten, dan sluit u het doek met de afstandsbediening.

Bekijk doekoverkapping Julian
De karakters Van Van Ee

Luxe tuinkamer voor een comfortabel buitenleven

Kijk, in onze ogen… is een tuinkamer het decor waar seizoenen en generaties in elkaar overgaan. Een symbool van verbondenheid. Net als een gezicht heeft en geeft een tuinkamer karakter. Een levendig lijnenspel dat tot de verbeelding spreekt en authenticiteit uitstraalt. Geeft een blik van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Maak kennis met onze karakteristieke tuinkamers. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.

Tuinkamer op maat
Sinds 1984

Passie en de wens om het verschil te maken.

Het is onze belangrijkste drijfveer en pijler: kwaliteit. In producten, materiaal en creatie. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit sijpelt door in alles wat wij doen.

Een slimme keuze
Inclusief montage
40 jaar ervaring

Inspiratie opdoen in onze showroom

Een tuinkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Download inspiratiemagazine

Het magazine over de moderne tuinkamer

Een moderne tuinkamer is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke moderne tuinkamers. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen tuinkamers, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Brochure exclusieve tuinkamers

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Wij geven uw luxe tuinkamer een uniek karakter, want wij ontwerpen en realiseren die helemaal zoals u wilt.

  Bij Van van Ee geloven wij dat het bij outstanding design allemaal om balans gaat. Want een perfecte balans tussen esthetiek en functie, tussen luxe en comfort én tussen contrast en symmetrie geeft een
  product karakter.? Ontdek dan hoe wij al uw wensen, eisen en smaak verwerken in een perfecte aluminium tuinkamer.

  Bij ons weet u zeker dat uw luxe tuinkamer volledig bij uw smaak en past. Wij geven uw tuinkamer een uniek karakter, want wij ontwerpen en realiseren die helemaal zoals u wilt.

  Kijk, in onze ogen is een tuinkamer meer dan een praktisch verlengstuk van een huis. Véél meer dan het gedeelte waar binnen, buiten ontmoet. In onze ogen, is een tuinkamer het decor waar
  herinneringen gemaakt worden. Daardoor bent u meer buiten, maar geniet u wel in stijl en luxe, dankzij de exclusieve uitstraling en de luxe accessoires van uw aluminium tuinkamer.

  Een aluminium tuinkamer Van van Ee is een exclusieve, unieke tuinkamer met glazen schuifwanden en aluminium staanders en dragers. Zo creëren we samen met u de perfecte aluminium tuinkamer.

  Of u zich nu oriënteert op een aluminium tuinkamer met robuuste of minimalistische uitstraling: onder en in onze tuinkamers geniet u.

  Het is belangrijk dat uw aluminium tuinkamer perfect past bij uw smaak en de stijl.. Dat is de reden waarom wij kiezen voor de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij ons kiest u voor exclusiviteit, niet voor standaard. Dat maakt onze aluminium tuinkamers een volwaardig onderdeel van uw woning.

   

  Laat uw moderne tuinkamer volledig op maat ontwerpen

  Een moderne tuinkamer Van van Ee is een tuinkamer waarbij u geen concessies hoeft te doen. We maken elk onderdeel zelf met de hand in onze eigen werkplaats. Zo houden we de regie over het productieproces en bent u verzekerd van kwaliteit en de beste materialen.

  Uw moderne tuinkamer is bij ons volledig maatwerk. In onze showroom verwerken wij uw wensen in een ontwerp. Onze monteurs realiseren pas na een uitgebreide voorbereiding uw moderne tuinkamer tot in detail op maat.

  Luxe tuinkamer met glazen schuifwanden

  Onze luxe tuinkamers zijn uniek: dankzij het ontwerp van de aluminium dragers is het mogelijk om zowel een plat als een schuin glazen dak te realiseren.

  Daarnaast verwerken wij het verstek perfect in de profielen. De aluminium dragers zijn daardoor opvallend en onopvallend tegelijk.

  Een glazen tuinkamer Van van Ee is een plek met betekenis. In onze showroom in Ede; de Van van Eexperience, voel je de unieke sfeer, gecreëerd door de positieve energie, passie en het vakmanschap van onze designers en ontwikkelaars.

  Realisatie door Zeker Zichtbaar