Buitenkamers: Er is meer dan buiten of binnen

Misschien droomt u wel eens van een extra ruimte aan uw woning. Maar u zit niet te wachten op een grootscheepse verbouwing. Een buitenkamer is dan de ideale oplossing. Bij een terrasoverkapping kun je zijwanden plaatsen waardoor een tuinkamer wordt gecreëerd. Rondom voorzien van glas, eenvoudig te verwarmen en dankzij zonwering goed voor de nodige schaduw.

Lamellen overkapping Vince

Echt een oase

Een buitenkamer is een luxe terrasoverkapping. Deze bestaat uit staanders met een glazen dak en ertussen glazen wanden. Het resultaat is fenomenaal: u zit middenin in uw tuin, omringd door glas, met uitzicht naar drie zijden. Ook als de regen met bakken uit de lucht komt, zit u hier comfortabel. Een buitenkamer is met recht een oase.

Glas onder, glas boven

Als u de glazen vouwwand combineert met een glazen overkapping, baadt u rondom in het zonlicht. In het voorjaar en het najaar zit u daardoor al snel op uw terras. De beste heater is nog steeds zon achter glas. Geniet ervan.

Lees meer

Licht in de tuinkamer

Natuurlijk bent u niet afhankelijk van zonlicht in uw tuinkamer. Wij zorgen voor de nodige verlichting. Een gewilde optie zijn de geïntegreerde spotjes. Ideaal als heldere werk- of leesverlichting, dimbaar tot romantische sfeerverlichting.

Lees meer

Luxe handgreep

Transparantie. Dat is de kracht van een tuinkamer. Rondom glas. Om al dat glas aan de kant te schuiven, hebt u niet meer nodig dan deze mooie handgreep. Puur design. Dankzij de doordachte rails en het loopwerk, schuift u de glazen panelen gemakkelijk opzij.

Lees meer
Open of gesloten

De hier-kan-alles-buitenkamer

Een buitenkamer is multifunctioneel. De plek om lekker te niksen of uit te rusten. Maar ook de plek om te werken, te studeren, te lezen, te hobbyen, te barbecueën. De plek waar je nu buiten zit en straks binnen. Een luxe buitenkamer moet daarbij niet alleen een prachtige uitstraling hebben, hij moet ook comfortabel zijn. Het moet een ruimte zijn waar u uzelf kunt zijn. Heerlijk, zo’n buitenkamer.

In plaats van verhuizen

Als u eenmaal een buitenkamer hebt, wilt u eenvoudigweg niet zonder meer. U wilt dan niet meer de kleine maar gouden momentjes missen. Even relaxen op het terras, weer of geen weer. Alles mag, niets moet. Dat is het gevoel dat u cadeau krijgt bij uw buitenkamer Van van Ee. Zo’n buitenkamer helpt beter dan verhuizen…

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor de buitenkamer bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Exclusieve poolhouse buitenkamer
Afstandsbediening
Poolhouse
Wandcontactdoos
Poolhouse exclusief
Verlichting
Poolhouse exclusief
Sfeerverlichting
Poolhouse exclusief
Verwarming
Poolhouse op maat
Zonwering
Speel met geluid
Speel zonder geluid
Maak een afspraak

Inspiratie opdoen in onze showroom

Een overkapping of moderne buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar