Buitenkamers

Interieur Luxe overkapping met lamellen

Buitenkamers: Er is meer dan buiten of binnen

Misschien droomt u wel eens van een extra ruimte aan uw woning. Maar u zit niet te wachten op een grootscheepse verbouwing. Een tuinkamer is dan de ideale oplossing. De terrasoverkapping die in bijna alle opzichten de serre evenaart. Rondom voorzien van glas, eenvoudig te verwarmen en dankzij zonwering goed voor de nodige schaduw.

Exclusieve tuinkamer buitenkamer
Glas en nog eens glas

Glas en nog eens glas

Uitzicht is waardevol. Het bepaalt de beleving op uw terras. Wat is mooier dan rondom uitkijken over uw tuin of het omringende landschap?

Rondom schaduw

Rondom schaduw

Natuurlijk moet genieten van de zon een keuze blijven. Ook in uw tuinkamer met rondom glas. Met de verticale zonwering van Van van Ee bent u zeker van schaduw.

Even geen glas

Even geen glas

Als het mooi weer is, wilt u niet achter glas zitten. U tovert uw tuinkamer dan om in een overkapping door eenvoudigweg het glas weg te schuiven.

Echt een oase

Een tuinkamer is een luxe terrasoverkapping. Deze bestaat uit staanders met een glazen dak en ertussen glazen wanden. Het resultaat is fenomenaal: u zit middenin in uw tuin, omringd door glas, met uitzicht naar drie zijden. Ook als de regen met bakken uit de lucht komt, zit u hier comfortabel. Een tuinkamer is met recht een oase.

Overkapping staal

Glas onder, glas boven

Als u de glazen vouwwand combineert met een glazen overkapping, baadt u rondom in het zonlicht. In het voorjaar en het najaar zit u daardoor al snel op uw terras. De beste heater is nog steeds zon achter glas. Geniet ervan.

Lees meer
Terrasoverkapping staal

Licht in de tuinkamer

Natuurlijk bent u niet afhankelijk van zonlicht in uw tuinkamer. Wij zorgen voor de nodige verlichting. Een gewilde optie zijn de geïntegreerde spotjes. Ideaal als heldere werk- of leesverlichting, dimbaar tot romantische sfeerverlichting.

Lees meer
Stalen overkapping

Luxe handgreep

Transparantie. Dat is de kracht van een tuinkamer. Rondom glas. Om al dat glas aan de kant te schuiven, hebt u niet meer nodig dan deze mooie handgreep. Puur design. Dankzij de doordachte rails en het loopwerk, schuift u de glazen panelen gemakkelijk opzij.

Lees meer
Multifunctioneel Multifunctioneel 
Open of gesloten

De hier-kan-alles-kamer

Een tuinkamer is multifunctioneel. De plek om lekker te niksen of uit te rusten. Maar ook de plek om te werken, te studeren, te lezen, te hobbyen, te barbecueën. De plek waar je nu buiten zit en straks binnen. Een tuinkamer moet daarbij niet alleen een prachtige uitstraling hebben, hij moet ook comfortabel zijn. Het moet een ruimte zijn waar u uzelf kunt zijn. Heerlijk, zo’n tuinkamer.

Luxe tuinkamer

Accessoires

Een tuinkamer is een volwaardige kamer. Tenminste, als het aan ons ligt. Waarom zou u genoegen moeten nemen met kaarslicht en haardvuur als het ook comfortabeler kan? Kies voor dezelfde luxe als in huis. Compleet met ingebouwde verlichting, screens, geluidsinstallatie en verwarming. Accessoires genoeg om uit te kiezen.

Heater Van van Ee

Blijf maar zitten

De elektrische accessoires, zoals screens, verlichting of heater, bedient u natuurlijk met de handzender. Comfortabele afstandsbediening, waarvoor u niet uit uw stoel niet hoeft te komen. Dagelijkse luxe. Kwestie van comfort.

Buitenkamer

Er gaat een wereld open

Met niet meer dan dit stijlvolle handvat opent u een complete wereld voor u. Het design handvat is bedoeld om de glazen vouwwand te openen. De panelen rolt u weg over de rails en parkeert u in de hoek. Heel praktisch. En nog mooi ook.

Lees meer
Exclusieve buitenkamer

Altijd goed licht

Met LED-spots in uw tuinkamer beschikt u altijd over voldoende licht. Sfeerverlichting en/of functionele verlichting, met de afstandsbediening gemakkelijk te dimmen. Natuurlijk hebben wij hiervoor stijlvolle oplossingen ontwikkeld. De spotjes zijn volledig geïntegreerd.

Lees meer

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor de buitenkamer bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Exclusieve poolhouse buitenkamer
Afstandsbediening
Poolhouse
Wandcontactdoos
Poolhouse exclusief
Verlichting
Poolhouse exclusief
Sfeerverlichting
Poolhouse exclusief
Verwarming
Poolhouse op maat
Zonwering

In plaats van verhuizen

Als u eenmaal een buitenkamer hebt, wilt u eenvoudigweg niet zonder meer. U wilt dan niet meer de kleine maar gouden momentjes missen. Even relaxen op het terras, weer of geen weer. Alles mag, niets moet. Dat is het gevoel dat u cadeau krijgt bij uw buitenkamer Van van Ee. Zo’n buitenkamer helpt beter dan verhuizen…

Overkapping staal
Stalen overkapping glas Vigo
Terrasoverkapping staal
Stalen overkapping
Stalen overkapping
Lamellen overkapping Vince Van van Ee
Overkapping lamel
Overkapping lamel
Glazen overkapping tuinkamer
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Aluminium overkapping
Aluminium overkapping
Lamellen terrasoverkapping Glazen serre
Led-verlichting stalen terrasoverkapping
Led-verlichting terrasoverkapping
Vouwwanden glas buitenkamer
Glazen ruiten terrasoverkapping

Bekijk andere oplossingen

Exclusieve tuinkamer serre
Luxe serres
Luxe carport poolhouse
Luxe carport
Exclusieve tuinkamer
Vrijstaande overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar