Een exclusieve aluminium tuinkamer met glas in Nunspeet

Exclusieve tuinkamer Nunspeet

De ervaring die deze tuinkamer in het Veluwse Nunspeet biedt, is fascinerend. Midden in het bos, straalt deze villa met haar aluminium tuinkamer volledig rust uit. Een natuurlijke uitstraling die u bijna nergens anders terugvindt. De manier waarop het bos beleefd wordt, is onbeschrijfbaar.

Meer woonruimte in stijl dankzij een exclusieve tuinkamer Van van Ee

De uitgesproken wens van deze bewoners was een exclusieve aluminium tuinkamer die meer woonruimte biedt. De bewoners wilden meer van de locatie van hun woning in de bossen genieten. De ruimte om de woning was daar groot genoeg voor. Daardoor was het mogelijk deze hoogwaardige aluminium tuinkamer van zeven bij zeven meter te ontwikkelen. Deze kamer biedt voldoende ruimte om met familie en vrienden optimaal van elkaar en de natuur te genieten. 

Een tuinkamer met een exclusief en uniek design

Niet alleen woonruimte was een behoefte. Meer daglicht was een van de belangrijkste eisen aan het design. De tuinkamer is daarom geheel opgetrokken uit aluminium en glas. Het minimalistisch design is gebaseerd op een constructie van louter glas en aluminium. 

De glazen schuifwanden van deze aluminium tuinkamer

Een uiterst belangrijk eigenschap van deze buitenkamer zijn de glazen schuifwanden. Dit bijzondere detail verbindt buiten volledig met binnen. Overdag zorgt deze glazen wand dat er zoveel mogelijk daglicht en zonlicht naar binnen kan schijnen. Daarnaast krijgen de eigenaren de mogelijkheid om maximaal van de geuren van het bos te genieten. Als de avond valt, kunnen de wanden eenvoudig dichtgeschoven worden. Zo kan tijdens de donkere en koudere avonden tot lang na zonsondergang buiten gezeten worden.

Een kijkje in onze digitale showroom

Exclusieve tuinkamer Nunspeet
Aluminium tuinkamer Nunspeet
Exclusieve aluminium overkapping
Exclusieve aluminium overkapping
Aluminium overkapping met glas Nunspeet

Bekijk een aantal andere gerealiseerde tuinkamers

Badhoevedorp
Luxe overkapping met lamellen
Lienden
Luxe tuinkamer vrijstaande overkapping Barneveld
Barneveld
Realisatie door Zeker Zichtbaar