Luxe veranda's met karakter

Aluminium tuinkamer
Onze luxe veranda's

Luxe veranda's voor de liefhebbers van design

Aluminium tuinkamer
Een tijdloos gezicht

Luxe veranda Lois

Lois is een luxe veranda met een transparant karakter. Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw luxe veranda Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

 

Bekijk Lois
Glazen tuinkamer Alysa
Een elegant gezicht

Glazen vrijstaande veranda Alysa

Glazen veranda Alysa is een unieke, op maat gemaakte tuinkamer met een exclusief karakter. Een weerspiegeling van een passie voor buitenleven. Een unieke plek die gedefinieerd wordt door transparantie dankzij de constructie van het design dat voor 90% uit glas bestaat. Hierdoor ervaar je buiten, binnen. De combinatie van glas en aluminium geeft deze flexibele tuinkamer een even minimalistisch als high-end uitstraling.

Bekijk Alysa
Stalen tuinkamer
Een krachtig gezicht

Moderne veranda Vigo

Vigo is onze moderne veranda van staal. De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze tuinkamer zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de moderne veranda van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast uw woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Bekijk tuinkamer Vigo
lamellen tuinkamer Vince
Een aantrekkelijk gezicht

Exclusieve veranda Vince

Vince is een exclusieve veranda met een praktisch en open karakter. Geschikt om elk seizoen thuis het buitenleven te ervaren. Ideaal om te genieten van een zonnige dag of heerlijke zomeravond en met het sluiten van de glazen schuifwanden en het opstoken van de verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw exclusieve veranda.

Bekijk Vince
Doekoverkapping Lynn Van van Ee
Een flexibel gezicht

Doekoverkapping Lynn

Doekoverkapping Lynn is de lenige uitvoering van doekoverkapping Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Bekijk Lynn
Doekoverkapping Luc Van van Ee
Een helder gezicht

Doekoverkapping Luc

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de terrasoverkapping met doek. Met een druk op de knop van de afstandsbediening rolt u het doek omhoog of naar beneden.

Bekijk Luc
Doekoverkapping Van van Ee
Een karakteristiek gezicht

Doekoverkapping Julian

Julian is een houten doekoverkapping en staat bekend om zijn flexibele karakter. De karakteristieke, stoere constructie is gemaakt van bankirai, met aan de bovenkant een zonwerend en waterdicht doek. Meegaand als hij is tussen genieten van schaduw of van zonlicht. De houten doekoverkapping met doek is de ideale oplossing. Wilt u buiten zitten, dan sluit u het doek met de afstandsbediening.

Bekijk Julian
Aluminium tuinkamer met glas
COMING SOON

New Generation Gardenroom

Het buitenleven biedt zoveel meer dan binnen, en daarom blijven wij bij Van van Ee innoveren. Nieuwe technieken, inzichten en mogelijkheden. Daarom werken wij momenteel aan de presentatie van een nieuw gezicht Van van Ee.

Blijf op de hoogte!

De karakters Van Van Ee

Exclusieve veranda's voor een comfortabel buitenleven

Kijk, in onze ogen… is een exclusieve veranda het decor waar seizoenen en generaties in elkaar overgaan. Een symbool van verbondenheid. Net als een gezicht heeft en geeft een veranda karakter. Een levendig lijnenspel dat tot de verbeelding spreekt en authenticiteit uitstraalt. Geeft een blik van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Maak kennis met onze exclusieve veranda’s. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.

Tuinkamer op maat
Sinds 1984

Passie en de wens om het verschil te maken.

Het is onze belangrijkste drijfveer en pijler: kwaliteit. In producten, materiaal en creatie. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit sijpelt door in alles wat wij doen.

Een slimme keuze

Inclusief montage

40 jaar ervaring

Inspiratie opdoen in onze showroom

Een luxe veranda is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Download inspiratiemagazine

Het magazine over de moderne veranda

Een moderne veranda is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke moderne veranda’s. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen tuinkamers, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Brochure exclusieve tuinkamers

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Welke typen ‘veranda’s’ heeft Van van Ee?

 • Wat kost een luxe veranda?

 • Is een veranda woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een veranda?

 • Geeft een veranda waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een veranda?

 • Wat is het verschil tussen een veranda en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een luxe veranda verwarmen?

 • Wij geven uw luxe veranda een uniek karakter, want wij ontwerpen en realiseren die helemaal zoals u wilt.

  Bij Van van Ee geloven wij dat het bij outstanding design allemaal om balans gaat. Want een perfecte balans tussen esthetiek en functie, tussen luxe en comfort én tussen contrast en symmetrie geeft een
  product karakter.? Ontdek dan hoe wij al uw wensen, eisen en smaak verwerken in een perfecte veranda.

  Bij ons weet u zeker dat uw luxe veranda volledig bij uw smaak en past. Wij geven uw veranda een uniek karakter, want wij ontwerpen en realiseren die helemaal zoals u wilt.

  Kijk, in onze ogen is een veranda meer dan een praktisch verlengstuk van een huis. Véél meer dan het gedeelte waar binnen, buiten ontmoet. In onze ogen, is een veranda het decor waar
  herinneringen gemaakt worden. Daardoor bent u meer buiten, maar geniet u wel in stijl en luxe, dankzij de exclusieve uitstraling en de luxe accessoires van uw moderne veranda.

  Een moderne veranda Van van Ee is een exclusieve, unieke tuinkamer met glazen schuifwanden en aluminium staanders en dragers. Zo creëren we samen met u de perfecte luxe veranda.

  Of u zich nu oriënteert op een moderne veranda met robuuste of minimalistische uitstraling: onder en in onze buitenkamers geniet u.

  Het is belangrijk dat uw veranda perfect past bij uw smaak en de stijl.. Dat is de reden waarom wij kiezen voor de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij ons kiest u voor exclusiviteit, niet voor standaard. Dat maakt onze luxe veranda een volwaardig onderdeel van uw woning.

   

  Laat uw moderne veranda volledig op maat ontwerpen

  Een moderne veranda Van van Ee is een veranda waarbij u geen concessies hoeft te doen. We maken elk onderdeel zelf met de hand in onze eigen werkplaats. Zo houden we de regie over het productieproces en bent u verzekerd van kwaliteit en de beste materialen.

  Uw moderne veranda is bij ons volledig maatwerk. In onze showroom verwerken wij uw wensen in een ontwerp. Onze monteurs realiseren pas na een uitgebreide voorbereiding uw moderne veranda tot in detail op maat.

  Luxe veranda met glazen schuifwanden

  Onze luxe veranda’s  zijn uniek: dankzij het ontwerp van de aluminium dragers is het mogelijk om zowel een plat als een schuin glazen dak te realiseren.

  Daarnaast verwerken wij het verstek perfect in de profielen. De aluminium dragers zijn daardoor opvallend en onopvallend tegelijk.

  Een moderne veranda Van van Ee is een plek met betekenis. In onze showroom in Ede; de Van van Eexperience, voel je de unieke sfeer, gecreëerd door de positieve energie, passie en het vakmanschap van onze designers en ontwikkelaars.

  Realisatie door Zeker Zichtbaar