Stalen tuinkamer

Vigo

Stalen tuinkamer
Een krachtig gezicht

Stalen tuinkamer Vigo

Vigo is onze stalen tuinkamer die als een huis staat. De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze tuinkamer zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de tuinkamer van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast uw woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Stalen tuinkamer Vigo: Staaltje van minimalisme

Puur design is het. Een lust voor het oog en de favoriet van architecten. De stalen tuinkamer Vigo Van van Ee laat zien hoe luxe en design samengaan. Bij het ontwerp van deze tuinkamer lieten wij ons inspireren door een minimalistische bouwstijl.

Stalen tuinkamer

Stalen tuinkamer met karakter

Kies voor stalen tuinkamer met glas Vigo of een van onze andere hoogwaardige tuinkamers! Als u eenmaal een stalen tuinkamer met een glazen dak hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw tuinkamer in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

De oneindige mogelijkheden

De stijl van de stalen tuinkamer staat vast. Maar daar is nog niets mee gezegd over úw tuinkamer. Wij kunnen elke denkbare uitvoering realiseren. Qua afmetingen, qua model, qua kleuren en ook qua opties en accessoires. In onze showroom komt u samen met onze specialisten tot een ontwerp waarin al uw wensen tot hun recht komen.

Design tot in detail

Als u de stalen tuinkamer goed bekijkt, ontdekt u steeds meer details. En vooral: hoe wij ze hebben opgelost. Technisch inventief of ronduit geavanceerd.

Stalen overkapping

Luxe houtinleg

Het is de favoriet van de meeste klanten: het stoere antraciet staal met een subtiele houtinleg. Het verschil tussen een kale stalen constructie en een luxe tuinkamer.

Stalen overkapping

De beste kwaliteit

Alles aan deze tuinkamer is van hoge kwaliteit. Van het staal en het gelaagde glas tot de geïntegreerde verlichting en windscreens of zonwering.

Stalen tuinkamer

Bekijk andere 'Vigo' projecten

Stalen tuinkamer

Back to basic

Het design van de stalen tuinkamer is minimalistisch. Wat u ziet, zijn de pure vormen. Een stoere constructie van zware liggers. Alleen als u het weet – en u weet het nu – ziet u de techniek die we hierin hebben geïntegreerd. Door een effectieve combinatie van staal en aluminium komen we in de perfecte balans tussen robuustheid en gewichtsreductie. Overbodige franjes en details ontbreken. Zo’n tuinkamer tegen uw gevel is een statement.

Stalen tuinkamer

Geïntegreerde spotjes

Uw terras wordt fraai aangelicht door middel van de spotjes in de stalen liggers. Subtiel weggewerkt, maar genoeg om tot in het holst van de nacht buiten te relaxen. Met de afstandsbediening bepaalt u zelf hoeveel licht u krijgt.

Lees meer
Stalen tuinkamer

Geen goot, wel afvoer

Doordat een goot het design zou breken heeft onze designer een unieke oplossing bedacht. Door een onderbreking in het glas wordt het water binnendoor afgevoerd via de staanders: dat is uniek!

Stalen overkapping glas

Zo pakt u 'm vast

Over elk detail van de stalen tuinkamer voor uw terras hebben we nagedacht. Een goed voorbeeld is de handgreep voor de optionele glazen schuif- of vouwwand. Simpel, rond, RVS. Passend bij een minimalistische stijl.

Lees meer

De favoriet van architecten

De stalen tuinkamer is een design Van van Ee. En in korte tijd is deze uitgegroeid tot de favoriet van architecten. Dat is niet toevallig. Architecten waarderen de minimalistische ontwerpprincipes. Neem de horizontale ligger. Deze verbergt het schuin aflopende dak. De haakse hoeken maakt de tuinkamer bijna kubistisch. Al bent u geen designer of architect, het resultaat zult u ook bewonderen.

Glazen tuinkamers Van van Ee: Inspiratie en informatie

Accessoires

Hoe gaat u uw stalen tuinkamer gebruiken? Wat zijn de momenten waarop u van uw terras gaat genieten? Dat zijn belangrijke vragen. Met de opties en accessoires kunnen we uw tuinkamer namelijk helemaal afstemmen op úw relaxmomenten.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor tuinkamers bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Aluminium overkapping van glas
Sfeerverlichting
Stalen overkapping glas
Zonwering
Stalen overkapping glas
Verwarming
Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Glazen terrasoverkapping staal
Verlichting
Stalen overkapping
Wandcontactdoos
DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de tuinkamer

Een tuinkamer is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke tuinkamers. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen tuinkamers, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Aluminium tuinkamer

Lois: Aluminium tuinkamer met glas

Lumineuze harmonie

 

 • Minimalistisch design
 • In de kleur die bij u past
 • Optimaal genieten van daglicht
 • In alle formaten te realiseren
Tuinkamer op maat

Alysa: Vrijstaande aluminium tuinkamer met glas

Een ongekende luxe

 

 • Maximale lichtinval (90% glas)
 • Geluidsdempend glas
 • Ongekend duurzaam
 • 4 Seizoenen buiten leven
 • Omringt door de natuur

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Realisatie door Zeker Zichtbaar