Stalen terrasoverkapping

Vigo

Exclusieve tuinkamer met glazen wanden
Een krachtig gezicht

Stalen overkapping Vigo

Vigo is onze stalen terrasoverkapping die als een huis staat. De stevige constructie gemaakt van staal en aluminium geeft deze overkapping zijn sterke karakter, en het stijlvolle design doet de rest. Gemaakt van de meest hoogwaardige materialen is de overkapping van toegevoegde waarde voor elk huis. Naast uw woning worden namelijk óók de seizoenen in optimaal comfort verlengd.

Stalen terrasoverkapping met karakter

Kies voor stalen terrasoverkapping met glas Vigo of een van onze andere hoogwaardige overkappingen! Als u eenmaal een stalen overkapping met een glazen dak hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

Stalen terrasoverkapping

Stalen terrasoverkapping Vigo: Staaltje van minimalisme

Puur design is het. Een lust voor het oog en de favoriet van architecten. De stalen terrasoverkapping Vigo Van van Ee laat zien hoe luxe en design samengaan. Bij het ontwerp van deze overkapping lieten wij ons inspireren door een minimalistische bouwstijl.

Design tot in detail

Als u de stalen overkapping goed bekijkt, ontdekt u steeds meer details. En vooral: hoe wij ze hebben opgelost. Technisch inventief of ronduit geavanceerd.

Stalen overkapping

Luxe houtinleg

Het is de favoriet van de meeste klanten: het stoere antraciet staal met een subtiele houtinleg. Het verschil tussen een kale stalen constructie en een luxe overkapping.

Stalen overkapping

De beste kwaliteit

Alles aan deze overkapping is van hoge kwaliteit. Van het staal en het gelaagde glas tot de geïntegreerde verlichting en windscreens of zonwering.

Stalen overkapping
Terrasoverkapping staal
Terrasoverkapping staal

Back to basic

Het design van de stalen overkapping is minimalistisch. Wat u ziet, zijn de pure vormen. Een stoere constructie van zware liggers. Alleen als u het weet – en u weet het nu – ziet u de techniek die we hierin hebben geïntegreerd. Door een effectieve combinatie van staal en aluminium komen we in de perfecte balans tussen robuustheid en gewichtsreductie. Overbodige franjes en details ontbreken. Zo’n overkapping tegen uw gevel is een statement.

Terrasoverkapping staal

Geïntegreerde spotjes

Uw terras wordt fraai aangelicht door middel van de spotjes in de stalen liggers. Subtiel weggewerkt, maar genoeg om tot in het holst van de nacht buiten te relaxen. Met de afstandsbediening bepaalt u zelf hoeveel licht u krijgt.

Lees meer
Stalen overkapping

Geen goot, wel afvoer

Doordat een goot het design zou breken heeft onze designer een unieke oplossing bedacht. Door een onderbreking in het glas wordt het water binnendoor afgevoerd via de staanders: dat is uniek!

Stalen overkapping glas

Zo pakt u 'm vast

Over elk detail van de stalen overkapping voor uw terras hebben we nagedacht. Een goed voorbeeld is de handgreep voor de optionele glazen schuif- of vouwwand. Simpel, rond, RVS. Passend bij een minimalistische stijl.

Lees meer

De oneindige mogelijkheden

De stijl van de stalen terrasoverkapping staat vast. Maar daar is nog niets mee gezegd over úw overkapping. Wij kunnen elke denkbare uitvoering realiseren. Qua afmetingen, qua model, qua kleuren en ook qua opties en accessoires. In onze showroom komt u samen met onze specialisten tot een ontwerp waarin al uw wensen tot hun recht komen.

Sfeerbeeld buitenkamer met glazen wanden

Glazen overkappingen Van van Ee: Inspiratie en informatie

De favoriet van architecten

De stalen terrasoverkapping is een design Van van Ee. En in korte tijd is deze uitgegroeid tot de favoriet van architecten. Dat is niet toevallig. Architecten waarderen de minimalistische ontwerpprincipes. Neem de horizontale ligger. Deze verbergt het schuin aflopende dak. De haakse hoeken maakt de overkapping bijna kubistisch. Al bent u geen designer of architect, het resultaat zult u ook bewonderen.

Accessoires

Hoe gaat u uw stalen terrasoverkapping gebruiken? Wat zijn de momenten waarop u van uw terras gaat genieten? Dat zijn belangrijke vragen. Met de opties en accessoires kunnen we uw overkapping namelijk helemaal afstemmen op úw relaxmomenten.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Aluminium overkapping van glas
Sfeerverlichting
Stalen overkapping glas
Zonwering
Stalen overkapping glas
Verwarming
Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Glazen terrasoverkapping staal
Verlichting
Stalen overkapping
Wandcontactdoos

Ontdek ook onze

Glazen aluminium overkapping

Lois: Aluminium overkappingmet glas

Lumineuze harmonie

 

 • Minimalistisch design
 • In de kleur die bij u past
 • Optimaal genieten van daglicht
 • In alle formaten te realiseren
 • Vanaf €14.500,-
Stalen overkapping

Alysa: Vrijstaande aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

 

 • Maximale lichtinval (90% glas)
 • Geluidsdempend glas
 • Ongekend duurzaam
 • 4 Seizoenen buiten leven
 • Omringt door de natuur
 • Vanaf €14.500,-
Waar verhalen ontstaan

Zo maakt u een statement

Een terrasoverkapping plaatst u niet voor de buren. Maar het is niet onbelangrijk welke uitstraling een overkapping heeft. Voor uzelf, en voor uw gasten. Als u een statement wilt maken waar u zélf van geniet, is de stalen overkapping een goede keuze. Uw gevel en tuin krijgen hiermee een royale uitstraling. Stoer, modern.

Stalen overkapping glas Vigo
Stalen terrasoverkapping glas
Stalen terrasoverkapping glas
Stalen overkapping glas Vigo
Stalen overkapping glas Vigo
Stalen overkapping glas Vigo
Overkapping staal
Stalen overkapping
Stalen overkapping glas Vigo
Stalen overkapping
Stalen overkapping
Buitenkamer project in Vught
Exclusieve tuinkamer met glazen wanden
Interieur van buitenkamer met glazen wanden
Sfeerbeeld buitenkamer met glazen wanden

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar