Lamellen terrasoverkappingen met karakter

Lamellen tuinkamer
Een aantrekkelijk gezicht

Lamellen terrasoverkapping voor een comfortabel buitenleven

Vince is een groep lamellen overkappingen van onze partner Renson. Kenmerkend voor Vince is zijn open karakter. Praktisch en geschikt om het buitenleven te ervaren. Elk seizoen weer. Ideaal om van de schaduw te genieten op een warme zomerdag. Maar Vince geeft u ook de mogelijkheid om van de de eerste zonnestralen te genieten op een frisse lentedag.

Lamellen terrasoverkapping met karakter

Wanneer een eenmaal een terrasoverkappingen met flexibele lamellen heeft, hebben we dé tip voor op uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze toevoeging transformeert uw terrasoverkapping in een waardige buitenkamer. Als u ooit glazen schuif- of vouwwanden wilt, is het verstandig om daar nu al rekening mee te houden.

 

 

Lamellen tuinkamer

Flexibele lamellen overkapping met karakter

Lamellen overkapping Vince biedt een scala aan mogelijkheden om optimaal te genieten van het buitenleven. Geopend laten de lamellen de zonnestralen vrijelijk op uw gezicht schijnen, waardoor u een heerlijk buitengevoel ervaart. Gesloten creëren ze een aangename schaduw tijdens warme zomerdagen.

 

Lamellen tuinkamer

Onze verschillende terrasoverkappingen met karakter

U hebt niet veel ruimte nodig om in de buitenlucht te ontspannen.  Kies voor Doekoverkapping Luc, voor aluminium terrasoverkapping met glas Lois of de minimalistische Alysa van glas! Als u eenmaal een aluminium overkapping met een glazen dak hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

Aluminium tuinkamer

Aluminium terrasoverkapping Lois

Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw overkapping. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

Lees meer
Glazen tuinkamer Alysa

Glazen vrijstaande terrasoverkapping Alysa

Vrijstaande overkapping Alysa Van van Ee is als een oase in de woestijn. Een parel met een ongekende aantrekkingskracht. Zo geniet u nog meer van uw tuin en thuis.

Lees meer
Aluminium overkapping met doek

Doekoverkapping Luc

U houdt van de buitenlucht en weet hoe ontspannend het is om buiten te leven. Buiten dineren, borrelen, praten, dommelen, dromen. U zou alleen graag zelf beslissen hoeveel schaduw u op uw terras hebt. Dat doet u heel eenvoudig met de aluminium terrasoverkapping met doek.

Lees meer

Vrijstaande doekoverkapping Lynn

Lynn is de lenige uitvoering van de “standaard” aluminium terrasoverkapping met doek Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Lees meer
Sinds 1984

Passie en de wens om het verschil te maken

Onze belangrijkste pijler en drijfveer: kwaliteit. In materialen, contact, producten en creatie. Samen streven wij naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit vloeit door in alles wat wij doen. Uw wens is onze wens. Samen gaan we op zoek naar het juiste advies dat bij u past.

Een slimme keuze

Inclusief montage

Gerard van Ee eigenaar Van van Ee

35 jaar ervaring

35 jaar ervaring in het creëren van comfortabel buitenleven

Samen met onze klanten werken we aan prachtige kunstwerken. Dit doen wij al bijna vier decennia lang. Hierdoor hebben we veel kennis en ervaring en ook héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Graag maken we kennis. Kom naar onze showroom!

Vacature hoofdmonteur ervaren

Bekijk diverse lamellen projecten

Lamellen tuinkamer
Bekijk lamellen overkapping Haarlem
Lamellen overkapping
Bekijk lamellen terrasoverkapping Leiden
Luxe lamellen tuinkamer
Bekijk lamellen terrasoverkapping Utrecht

Ervaar en beleef in onze showroom

Een terrasoverkapping, tuinkamer of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

 

 

Download inspiratiemagazine

Het magazine over de terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires.cOns magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen terrasoverkappingen, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Inspiratiemagazine Van van Ee

Een unieke lamellen terrasoverkapping op maat

Ontdek hoe een flexibele lamellen overkapping uw leven kan verrijken. Al uw wensen, eisen en smaak verwerken wij graag in een perfecte lamellen overkapping.

U kunt een lamellen overkapping zo luxe maken als uw wilt. Het lamellendak biedt een scala aan mogelijkheden, maar met de nodige accessoires en opties wordt het nog prettiger om op uw terras te verblijven. U weet zeker dat een lamellen overkapping volledig bij uw smaak past, want wij ontwerpen en realiseren deze precies zoals u wilt.

Overkapping met lamellen

Van de groep lamellen terrasoverkappingen zijn er meerdere modellen, van onze partner Renson. Ontdek de verschillende gezichten van de lamellen terrasoverkappingen. Onder onze lamellen terrasoverkappingen kunt u genieten van buiten, in luxe en stijl dankzij de exclusieve uitstraling en accessoires van uw overkapping met lamellen

Meestal is een tuinkamer óf open óf gesloten. Voor lamellen terrasoverkapping Vince geldt beiden. Naast dat u schaduw hebt, kijkt u zo tegen de blauwe lucht aan. Warme lucht kan opstijgen en ontsnappen tussen de lamellen door.

Terrasoverkapping met lamellen

Wanneer u uw terrasoverkapping met lamellen verder wil uitbreiden, zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Plaats een glazen schuif- of vouwwand in uw overkapping en tover deze om tot een buitenkamer. Maak uw  stalen overkapping compleet met onze accessoires. Wilt u langer buiten zitten en genieten van de avonden die langzamerhand kouder worden? Kies dan voor onze terrasverwarming.

Bent u benieuwd hoe een lamellen overkapping Vigo uw leven kan verrijken? We nodigen u van harte uit in onze showroom in Ede. Graag maken we kennis!

Realisatie door Zeker Zichtbaar