Infrarood terrasverwarming

Details Luxe overkapping Vince Lienden
Infrarood terrasverwarming

Lekker behaaglijk

U kent het ongetwijfeld. U gaat lekker buiten in de zon zitten. Maar gezelligheid kent geen tijd en als de barbecue al uit is, bent u nog lang niet uitgepraat. Alleen… de temperatuur daalt en ook onder uw overkapping wordt het koel. Te koel om buiten te blijven zitten? Niet met de terrasverwarming Van van Ee. Waarom zou u een mooie avond afbreken omdat het te koud wordt? Schakel de infrarood terrasverwarming in, en al na 2 seconden voelt u hoe een behaaglijke warmte zich verspreidt over het terras.

Waarom een terrasverwarming?

Heater overkapping

Neem een zit

Een verwarmd terras is aangenaam voor u en uitnodigend voor uw gasten. Alleen als het voldoende warm is, kunt u zich tenslotte ontspannen.

Heaters onder een overkapping

Optimale warmte

Door de unieke infrarood verwarming gaat u niet onnodig uw buitenruimte opwarmen. De infraroodstraling warmt u – en uw gasten – effectief op en dat met een druk op de knop.

Details Luxe overkapping met lamellen

Onopvallend

De terrasverwarming Van van Ee wordt onopvallend gemonteerd op de plaats die in uw situatie het beste is. Pas als het kil wordt en u schakelt de heaters in, merkt u wat een krachtige warmtebronnen het zijn. Het koud hebben buiten is een keuze.

Infrarood: snel en veilig

Het verwarmingssysteem werkt met infraroodlampen. Elektromagnetische golven worden door de huid in warmte omgezet. Uitermate comfortabel en nog veilig ook. De TÜV-gekeurde lampen zijn beveiligd tegen oververhitting. En zelfs bij regen kunt u de lamp gewoon in de open lucht gebruiken. De speciale infraroodlampen van Philips hebben een levensduur van maar liefst 5000 uren. Dat zijn heel wat lange avonden bij elkaar…

Geen aanmaakblokjes nodig

Een openhaard mag dan romantisch ogen, de warmte van een heater is effectiever. En u hoeft niet naar aanmaakblokjes te zoeken als u even buiten wilt zitten. Binnen enkele seconden geven de infraroodlampen hun warmte af. Een goed begin van een lange zit.

Heaters onder een overkapping

Stralend van plezier

Als u eenmaal een overdekt en verwarmd terras achter uw huis hebt, gaat u daar héél vaak van genieten. Dat zit ‘m niet zozeer in de lange zomeravonden en de feestjes met veel gasten. Het zijn de gewone, kleine momenten waarop uw tuinkamer met verwarming zijn waarde bewijst. Het ontbijt buiten. De koffie in de loungehoek. Het kwartiertje voor het avondeten. Pure quality time. De temperatuur gooit voortaan geen roet meer in het eten.

Zonwering glazen overkapping
Zonwering glazen overkapping
Lamellen overkapping
Zonwering glazen overkapping
Heaters onder een overkapping
Details Luxe overkapping Vince Lienden
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar