Van van Ee for business

Lamellen tuinkamer Vince
Samenwerken

Integreer de overkappingen Van van Ee in uw projecten

Wij werken graag aan de mooiste projecten. Of het nu gaat om een subtiel vormgegeven terrasoverkapping of een luxueuze tuinkamer vol met comfortabele opties. Allemaal projecten die het buitenleven van onze klanten verrijken. Het realiseren van deze pareltjes doen wij het liefst samen. Samen met de beste partners op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en architectuur. Ontdek hier wat uw voordelen zijn van samenwerken met Van van Ee.

Aluminium tuinkamer Loïs

Tuinarchitecten

De kracht van een tuinarchitect is de creativiteit. Met de overkappingen Van van Ee heeft u volledige vrijheid in vormgeving en maatvoering. Pas uw creativiteit toe in uw projecten met de terrasoverkappingen Van van Ee.

Stalen overkapping Vigo

Hoveniers

Als vakkundig hovenier is het uw passie om uw klant te laten genieten. Te laten genieten van het comfort en de rust die een smaakvol aangelegde tuin te bieden heeft. Met de overkappingen Van van Ee kan er jaarrond genoten worden van het tuindesign.

Exclusieve poolhouse op maat

Architecten

Vormen, lijnen en speelse effecten. Alles samen zorgt voor het ultieme ontwerp. Of dat nu is met onze speelse lamellen tuinkamer Vince of de robuuste stalen tuinkamer Vigo of een speciaal vormgegeven overkapping. Ontdek de mogelijkheden van het maatwerk Van van Ee.

Tuinkamer Van van Ee special
Over ons

Het verhaal Van van Ee

Het is onze passie om het buitenleven van onze klanten te verrijken met de mooiste terrasoverkappingen, tuinkamers en luxe serres. Maar dat is niet zomaar ontstaan. Van van Ee ontstond in 1984 als Jumbo Zonwering. In ruim 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot een landelijke expert op het gebied van buitenleven.

Alysa glazen tuinkamer vrijstaand

Maatwerk als standaard

Maatwerk is onze standaard. Onze terrasoverkappingen met karakter worden compleet op maat gemaakt. En ook bij speciale wensen kunnen wij veel betekenen. Speciale vormen, unieke ontwerpen? Wij denken graag met u mee!

Showroom Van van Ee Terrasoverkappingen Ede

Uitgebreide showroom

Kennismaken met de karakters Van van Ee? Dat kan in onze gloednieuwe showroom in Ede. Centraal in Nederland, langs de A12 gelegen, vindt u hier de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van een comfortabel buitenleven.

Bekroond design

Met een tuinkamer Van van Ee kiest u voor hoogstaand design. Dat ziet u, maar dat ziet ook de internationale jury van de German Design Awards. Daarom ontvingen wij voor overkapping Alysa Van van Ee een German Design Award.

Klantverhalen

Een terrasoverkapping is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Waar seizoenen, jaren en generaties in elkaar overgaan.

Samenwerken

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in een samenwerking met Van van Ee? Of heeft u een project met daarin ruimte voor een van de unieke overkappingen Van van Ee?

Neem contact op via info@vanvanee.nl of 0342 492 811 en ontdek de mogelijkheden.

Showroom Van van Ee Terrasoverkappingen Ede
Realisatie door Zeker Zichtbaar