Luxe poolhouses

Tuinkamer

Luxe poolhouses: Zwemmen in geluk

Optimaal genieten van het buitenleven in uw eigen tuin. Creëer uw eigen oase bij uw zwembad met een houten of aluminium poolhouse. Of u nu actief baantjes trekt of ontspannen dobbert in uw zwembad: waarom zou u stoppen met genieten als u uit het water gaat? Neem plaats in uw luxe poolhouse, zoek de beschutting en koelte onder de overkapping en geniet van het goede leven.

Cozy chique

Een poolhouse complementeert uw zwembad of zwemvijver. Meer woongenot, meer zwemplezier. Schoonheid en functionaliteit komen samen. Wij creëren een comfortabele én chique ruimte. Een ruimte die elegantie en exclusiviteit uitstraalt. Een ruimte waar een ieder zichzelf kan zijn. Dat unieke gevoel noemen wij cozy chic.

Tuinkamer Vince

De avond begint…

Genieten bij het zwembad kan de hele dag. Als de zon onder gaat zet u de sfeerverlichting aan. De maan en de sterren doen de rest. Voeten omhoog, het water binnen handbereik. Omarm het buitenleven. Een poolhouse Van van Ee is meer dan een tuinkamer: het is het ontbrekende puzzelstukje, het verlengstuk van uw zwembad.

 

Uw tuin, uw zwembad, uw poolhouse. Wij zetten de puntjes op de i. Verrijk uw poolhouse met sfeervolle verlichting. Integreer heaters of een panoramahaard. Integreer een sauna of een jacuzzi. Uw wensen worden werkelijkheid. Hiervoor werken wij enkel met oplossingen van topmerken, gerenommeerde binnenhuis- en tuinarchitecten en de laatste technieken. Kwaliteit ontstaat niet vanzelf, maar is voor ons wel vanzelfsprekend.

Sfeerbeeld Poolhouse Lienden
Sfeerbeeld Luxe overkapping met lamellen
Luxe overkapping met lamellen
Close up details Luxe overkapping met lamellen
Sfeerbeeld Luxe overkapping Vince Lienden
Sfeerbeeld Luxe overkapping Vince Lienden
Speciale tuinkamer Lunteren
Moderne houten tuinkamer Lunteren
Moderne houten tuinkamer Lunteren
Moderne houten tuinkamer Lunteren
Moderne houten tuinkamer Lunteren

Kom ons bezoeken

Benieuwd geworden naar dé oplossing voor bij uw zwembad? Onze adviseurs nodigen u van harte uit in onze showroom aan de A12. Hier maakt u kennis met onze karakteristieke poolhouses en tuinkamers

Bekijk andere oplossingen

Exclusieve tuinkamer met glazen wanden
Buitenkamers
Luxe carport poolhouse
Luxe carport
Tuinkamer Alysa
Vrijstaande overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar