Eigenaren Gerrit en Gerard van Ee
Ons verhaal

Wij zijn Van van Ee. Specialist sinds 1984.

Een jaar kent vele gezichten. Is een aaneenschakeling van seizoenen. Met elk haar eigen karakter, look & feel. Ook uw sociale kring kent vele gezichten. Mensen met ieder haar en zijn eigen karakter. Een terrasoverkapping is meer dan een praktisch verlengstuk van een huis. Véél meer dan het gedeelte waar binnen, buiten ontmoet. Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Seizoen in, seizoen uit. Het decor waar herinneringen gemaakt worden, verhalen ontstaan.

De timeline van van Ee

Ontdek onze geschiedenis

Gerard van Ee eigenaar Van van Ee

De gezichten Van Van Ee

Onze luxe overkappingen en buitenkamers worden gecreëerd aan de hand van de positieve energie, passie en het vakmanschap van onze designers en ontwikkelaars. Met meer dan 30 mensen werken we samen met onze klanten aan prachtige kunstwerken. Graag maken we kennis!

Outstanding design

Onze passie voor comfortabel buitenleven

Bij Van van Ee hebben wij een passie voor het maken van mooie producten, van topkwaliteit materialen, voor mensen die in optimaal comfort het buitenleven willen leven. Buitenlevensgenieters met gevoel voor stijl, passie voor design en liefde voor buitenleven. We geloven dat het bij ‘outstanding’ design allemaal om balans draait. Want een perfecte balans tussen esthetiek en functie, luxe en comfort én tussen contrast en symmetrie geeft een product karakter.

Showroom Van van Ee Terrasoverkappingen Ede
van van Eexperience

Ervaar de mogelijkheden in onze showroom

Omdat we graag de tijd voor u nemen en u een kwalitatief goed adviesgesprek willen garanderen is een bezoek aan onze showroom altijd met afspraak. Zo weet u zeker dat wij alle tijd en aandacht hebben om persoonlijk in gesprek te gaan en uw wensen te matchen met een tuinkamer op maat. Maak nu een afspraak, ontdek alle mogelijkheden en wie weet genieten jullie straks in optimaal comfort van unieke momenten samen.

Realisatie door Zeker Zichtbaar