Over ons

Eigenaren Gerrit en Gerard van Ee
Ons verhaal

Wij zijn Van van Ee

Een jaar kent vele gezichten. Is een aaneenschakeling van seizoenen. Met elk haar eigen karakter, look & feel. Ook uw sociale kring kent vele gezichten. Mensen met ieder haar en zijn eigen karakter. Een terrasoverkapping is meer dan een praktisch verlengstuk van een huis. Véél meer dan het gedeelte waar binnen, buiten ontmoet. Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Seizoen in, seizoen uit. Het decor waar herinneringen gemaakt worden, verhalen ontstaan.

De timeline van van Ee

Ontdek onze geschiedenis

Gerard van Ee eigenaar Van van Ee
Maak kennis met onze collega's

De gezichten Van Van Ee

Onze luxe overkappingen en buitenkamers worden gecreëerd aan de hand van de positieve energie, passie en het vakmanschap van onze designers en ontwikkelaars.

Gerard van Ee
Gerard van Ee
Directie
Gerrit van Ee
Gerrit van Ee
Directie
Bruin Kloppenburg sales
Bruin Kloppenburg
Sales
Gerwin Aarsen
Gerwin Aarsen
Werkvoorbereiding
Reijnard van Milligen
Reijnard van Milligen
Montage
Patrick van den Brink
Patrick van den Brink
Montage
Paul Elzinga
Paul Elzenga
Productie
Jasper van Hierden
Jasper van Hierden
Productie
Huib Poot productie
Huib Poot
Productie
Karakteristiek Karakteristiek 
Outstanding design

Onze passie voor comfortabel buitenleven

Bij Van van Ee hebben wij een passie voor het maken van mooie producten, van topkwaliteit materialen, voor mensen die in optimaal comfort het buitenleven willen leven. Buitenlevensgenieters met gevoel voor stijl, passie voor design en liefde voor buitenleven. We geloven dat het bij ‘outstanding’ design allemaal om balans draait. Want een perfecte balans tussen esthetiek en functie, luxe en comfort én tussen contrast en symmetrie geeft een product karakter.

Showroom Van van Ee Terrasoverkappingen Ede
van van Eexperience

Ervaar de mogelijkheden in onze showroom

Omdat we graag de tijd voor u nemen en u een kwalitatief goed adviesgesprek willen garanderen is een bezoek aan onze showroom altijd met afspraak. Zo weet u zeker dat wij alle tijd en aandacht hebben om persoonlijk in gesprek te gaan en uw wensen te matchen met een terrasoverkapping op maat. Maak nu een afspraak, ontdek alle mogelijkheden en wie weet genieten jullie straks in optimaal comfort van unieke momenten samen.

Realisatie door Zeker Zichtbaar