Talenti Outdoor Living

Accessoires

Accessoires

De woorden onderzoek, stijl en kwaliteit staan centraal bij de accessoires van Talenti. De producten zijn zorgvuldig ontworpen om de fijne lijn tussen binnen- en buitenmeubels opnieuw te trekken. Kiezen voor een Talenti-accessoire betekent de mogelijkheid hebben om de schoonheid en de gezelligheid van een uniek ontwerp te ervaren, gecreëerd om u te laten genieten van momenten van welzijn in de open lucht. 

Verlichtingselementen

Genieten van het buiten zijn. Warme zomermiddagen gaan langzaam over in een zomeravond vol schemering. De lampen van Talenti zijn verlichtingselementen die perfect combineren met de meubels uit de collectie. De minimalistische uitstraling in combinatie met het weersbestendige materiaal is magnifiek. De woorden stijlvol en elegant zijn kenmerkend voor deze verlichtingselementen.

Keukens

De Tikal-keuken is ontworpen om uw favoriete maaltijden te bereiden. Om binnen nog meer met buiten te verbinden. Maar ook om te genieten van unieke momenten met familie. Of vrienden. De keuken bestaat uit verschillende modules. Dankzij de zwarte RAL 9004 structuurverf is de Tikal-keuken bestendig voor hoge temperaturen. Ook zijn er verschillende kleurencombinaties beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de Tikal keuken.

 

 

Tapijten

Zonder tapijt worden meubelen losse onderdelen. Een tapijt bakent een ruimte af. Tot een geheel. Een eenheid van het meubilair. De structuur, de vormen en de materialen van de tapijten van Talenti zijn subliem. Bij Talenti zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft tapijten. Rond of vierkant. In allerlei verschillende kleuren. Verschillende maten. Er zijn verscheidene mogelijkheden.

Bekijk ook de design meubelen

#SCACCO

Ludovica + Roberto Palomba

#CLIFF

Ludovica + Roberto Palomba

#CRUISE//TEAK

Ludovica + Roberto Palomba

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living Day

ZATERDAG 25 maart

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer