Design Accessoires

Accessoires

De woorden stijl, kwaliteit en design staan centraal bij de accessoires. De producten zijn zorgvuldig ontworpen om de fijne lijn tussen binnen- en buitenmeubels opnieuw te trekken. Kiezen voor een bijpassend accessoire betekent de mogelijkheid hebben om de schoonheid en de gezelligheid van een uniek ontwerp te ervaren, gecreëerd om u te laten genieten van momenten van welzijn in de open lucht. 

Eclipse Smart-Heat Portable

Voeg warmte, licht en comfort toe aan buitenruimtes terwijl u de perfecte balans tussen sfeer, stijl en functionaliteit vindt met onze Eclipse Smart-Heat Electric draagbare verwarmer. Het elegant, ingetogen ontwerp vormt een aanvulling op elke designgerichte buitenomgeving.

Cleosoft-Schommelstoel

Deze zachte, knusse hangstoel is gemaakt om elke buitenruimte met stijl in te richten. Even relaxen na een drukke werkdag of op een heerlijke vrije dag. De zitting van de loungestoel creëert een vrolijke en speelse continuïteit van een vrolijke stijl. De houten structuur ondersteunt het kussen, opgevuld met sneldrogend schuim.

Verlichtingselementen

Genieten van het buiten zijn. Warme zomermiddagen gaan langzaam over in een zomeravond vol schemering. De lampen van Talenti zijn verlichtingselementen die perfect combineren met de meubels uit de collectie. De minimalistische uitstraling in combinatie met het weersbestendige materiaal is magnifiek. De woorden stijlvol en elegant zijn kenmerkend voor deze verlichtingselementen.

Keukens

De Tikal-keuken is ontworpen om uw favoriete maaltijden te bereiden. Om binnen nog meer met buiten te verbinden. Maar ook om te genieten van unieke momenten met familie. Of vrienden. De keuken bestaat uit verschillende modules. Dankzij de zwarte RAL 9004 structuurverf is de Tikal-keuken bestendig voor hoge temperaturen. Ook zijn er verschillende kleurencombinaties beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over de Tikal keuken.

Tapijten

Zonder tapijt worden meubelen losse onderdelen. Een tapijt bakent een ruimte af. Tot een geheel. Een eenheid van het meubilair. De structuur, de vormen en de materialen van onze tapijten zijn zijn subliem.  Bij onze partners Limited Edition en Talenti zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft tapijten. Rond of vierkant. In allerlei verschillende kleuren en verschillende maten. Kom de tapijten bewonderen in onze showroom.

Bekijk ook de design meubelen

#SCACCO

Ludovica + Roberto Palomba

#CLIFF

Ludovica + Roberto Palomba

#CRUISE//TEAK

Ludovica + Roberto Palomba

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living day

ZATERDAG 30 SEPTEMBER

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer