Glaswanden

Luxe glaswand Van van Ee
Buiten en toch binnen

Glaswanden

Hebt u een open ruimte waar u beschut wilt kunnen zitten? Dan zullen de glaswanden Van van Ee u inspireren. Waarom zou u vandaag moeten kiezen voor een open of gesloten terras? Waarom zou u een ruimte helemaal afsluiten als er nog zulke mooie zomerdagen komen? Met onze schuif- en draaibare glaswanden maakt u elke dag opnieuw de keuze: wordt het vandaag open, half open of dicht? In de wind of uit de wind? Onze glaswanden worden perfect op maat gemaakt voor onze tuinkamers.

Onze oplossingen

Terrasbeglazing terrasoverkapping

Glazen vouwwanden

Met de vouwwand open vormt uw kamer één geheel met uw terras. Terwijl u in uw relaxfauteuil zit, ruikt u de geur van de bloemen en voelt u de frisse buitenlucht.

Luxe glaswand Van van Ee

Horizontale schuifwanden

Als de zon schijnt, is het tijd om uw volglas schuifpui open te schuiven. Dat is heel makkelijk. Deze terrasbeglazing bestaat uit panelen die langs elkaar schuiven, naar links en/of rechts. Elk paneel dat u openschuift, neemt automatisch het volgende paneel mee.

Luxe glaswand Van van Ee

Terrasbeglazing

De vroege voorjaarszon, de warme zomerzon, de aangename najaarszon of zelfs een mager winterzonnetje: u hebt al gauw een goede reden om voor het terras te kiezen.

Waarom Van Van Ee?

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Van van Ee, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

40 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of tuinkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar