Glazen vouwwanden

Vouwwanden glas buitenkamer
Voor elk terras

Glazen vouwwanden

Hoe voelt het om elke dag buiten te kunnen zitten, knipperend tegen het zonlicht, met de zachte streling van een zomerbriesje door uw haren? Hoe voelt het om zelfs op uw terras gewoon binnen te zitten, ook als de lucht betrekt en de buien losbarsten? Inderdaad. Het is een glazen wand. Om precies te zijn: het voorrecht van de glaswanden.

Waarom een glaswand?

Vouwwanden glas buitenkamer

Open of dicht

Als u de glazen vouwwand combineert met een glazen overkapping, baadt u rondom in het zonlicht. In het voorjaar en het najaar zit u daardoor al snel op uw terras. De beste heater is nog steeds zon achter glas. Geniet ervan.

Terras glaswanden tuinkamer

Elegante bediening

Het bedienen van een vouwwand Van van Ee is eenvoudig. Door middel van de elegante bedieningsknop draait u het eerste paneel opzij. Hierna kunt u de andere panelen opzijschuiven en wegvouwen.

Vouwwanden glas buitenkamer

Luxe inklapbbaar

Transparantie. Dat is de kracht van de glaswanden. Rondom glas. Om al dat glas aan de kant te schuiven, hebt u niet meer nodig dan deze mooie handgreep. Puur design. Dankzij de doordachte rails en het loopwerk, schuift u de glazen panelen gemakkelijk opzij.

Het verschil met een serre

Als u een overkapping hebt met glaswanden, begint uw tuinkamer veel op een serre te lijken. Met één verschil: de glaswanden zijn niet volledig isolerend afgesloten. Het glas houdt wind en neerslag tegen. Maar voor een serre hebben we andere vouwwanden, die maximale isolatie en inbraakveiligheid bieden.

Glas om uw terras

Achter glas zitten. Dat is een heerlijke luxe die uw terras verandert in een buitenkamer. Het is nog steeds de plaats waar u lekker kunt barbecueën of relaxen. U hoeft alleen geen rekening meer te houden met het weer. Glas om uw terras levert u extra vrije tijd op…

Vouwwanden glas buitenkamer

U wilt het al zo lang

Als het u vergaat zoals veel van onze andere klanten, dan bent u al heel lang van plan om een buitenkamer te realiseren. Misschien kent u onze glaswanden ook al langer dan vandaag. Wacht niet langer en benut elke mooie dag en elk relaxmoment optimaal. Verrijk uw leven met een plaats om te relaxen. Beschut door glazen vouwwanden. Welkom!

Glazen ruiten terrasoverkapping
Glazen vouwwanden overkapping
Glazen vouwwanden overkapping
Glazen vouwwanden overkapping
Vouwwanden glas buitenkamer
Vouwwanden glas buitenkamer
Vouwwanden glas buitenkamer
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar