Bezoek onze inspirerende showroom

Een tuinkamer of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom leiden wij u rond terwijl wij u inspireren en adviseren over de mogelijkheden. Zo ontdekken we samen de oplossing die het beste bij u past.

 

We nemen u bij de hand

Onze werkwijze

1. Wensen en advies

Vooraf plannen we een adviesgesprek om uw wensen en de mogelijkheden door te nemen. Dit kan zowel in onze showroom als op locatie. Zo ontdekken we samen de oplossing die het best bij u past.

2. Ontwerp & materiaal

Naar aanleiding van het adviesgesprek matchen we al uw wensen met een ontwerp voor een exclusieve maatwerk buitenoplossing. Wij perfectioneren iedere tuinkamer tot in de kleinste details.

3. Inmeten & controle

Als u bij ons aanklopt voor een maatwer tuinkamer of terrasoverkapping, dan bedoelen wij écht maatwerk. Dit betekent dat onze engineers op locatie komen inmeten, tot op de millimeter nauwkeurig.

4. Productie

Uw design tuinkamer of terrasoverkapping wordt in productie genomen, bij ons in Ede. Hier werken zo’n 40 designers en ontwikkelaars vol positieve energie, passie en vakmanschap aan uw droom.

5. Montage

Tijdens de montage wordt uw nieuwe tuinkamer of terrasoverkapping geplaatst door onze vakmensen. Bij het zetten van de puntjes op de i gaan wij alleen voor pure perfectie.

Aluminium tuinkamer met glas
6. Oplevering

Uw buitenleven-droom is werkelijkheid geworden. Het is tijd om te genieten van optimaal comfort: seizoen in, seizoen uit. Daar waar herinneringen gemaakt worden, verhalen ontstaan.

ONS VERHAAL

Wij zijn Van van Ee. Specialist sinds 1984.

Een jaar kent vele gezichten. Is een aaneenschakeling van seizoenen. Met elk haar eigen karakter, look & feel. Ook uw sociale kring kent vele gezichten. Mensen met ieder haar en zijn eigen karakter. Een tuinkamer is meer dan een praktisch verlengstuk van een huis. Véél meer dan het gedeelte waar binnen, buiten ontmoet. Het is de plek waar mensen elkaar ontmoeten. Seizoen in, seizoen uit. Het decor waar herinneringen gemaakt worden, verhalen ontstaan.

Gerard van Ee

Maak een afspraak

Benieuwd welke oplossing het beste bij u past? Wij zien er naar uit u te inspireren en adviseren over de mogelijkheden en zo samen tot die oplossing te komen. Maak nu een afspraak, ontdek alle mogelijkheden en wie weet geniet u straks in optimaal comfort van unieke momenten samen.

Realisatie door Zeker Zichtbaar

 

Outdoor Living day

ZATERDAG 30 SEPTEMBER

09.00 – 16.00 uur . Boylestraat 56, Ede .

Kom langs voor een adviesgesprek.
Nu gecombineerd met professioneel stylingadvies.
Onder genot van verfijnde aperitieven.

Lees meer