Showroom

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

WATER, LICHT EN LUCHT

Een poolhouse complementeert uw zwembad of zwemvijver

Een eigen productielijn voor binnen en buiten

Het was hét moment voor zoon Gerard om in te stappen in het bedrijf. 15 jaar geleden trad Gerard in zijn vaders voetsporen. Met het oog op de toekomst en de passie voor het buitenleven werden ook terrasoverkappingen toegevoegd aan het assortiment. Om aan hun eigen maatstaven te voldoen werd besloten om ook zelf overkappingen te kunnen ontwerpen en produceren. Met duurzaamheid, kwaliteit en uitstraling voorop.

Verrijking Verrijking 

Maak een afspraak

Omdat we graag de tijd voor u nemen en u een kwalitatief goed adviesgesprek willen garanderen is een bezoek aan onze showroom altijd met afspraak. Zo weet u zeker dat wij alle tijd en aandacht hebben om persoonlijk in gesprek te gaan en uw wensen te matchen met een terrasoverkapping op maat. Maak nu een afspraak, ontdek alle mogelijkheden en wie weet genieten jullie straks in optimaal comfort van unieke momenten samen.

Realisatie door Zeker Zichtbaar