Renson terrasoverkappingen

Lamellen tuinkamer Vince
Renson terrasoverkappingen

Zullen we de wind wat harder zetten?

Het is maar de vraag wat de beste reden is om een Renson terrasoverkapping te plaatsen. Het unieke lamellendak is ongelooflijk comfortabel. Wat is fijner dan een tuinkamer die u kunt openen om zo de frisse lucht toe te laten? En toch hebben veel mensen ook een andere reden: het onweerstaanbare design van de Renson overkapping. Wij houden u niet tegen…

Lamellen tuinkamer Vince

Onze Renson overkappingen

Renson-Amani-VanvanEe-Tuinkamers

Renson Amani

Amani is jouw gepersonaliseerde architecturale meesterwerk: de plaats van de kolommen of extra uitdragingen als stijlvolle luifels? Z’n elegantie maakt Amani anders. Puur comfort, architecturaal design en innovatieve techniek:

Lees meer

Renson Camargue

Wie de overkapping Renson Camargue in zijn heeft, slaat de weerberichten voortaan over. Want weer of geen weer, onder de Renson Camargue is het altijd aangenaam vertoeven. Volop schaduw, volop zon. Of alles daar tussenin, wat u wilt.

Lees meer
lamellen tuinkamer Vince

Renson Camargue Skye

Stijlvol, sierlijk én vernuftig. Dankzij de inschuifbare en roteerbare lamellen speelt u met het licht. Maximale controle, optimaal genieten. Hoe Renson dat doet? Bekijk het zelf.

Lees meer
Lamellen overkapping inbouw Barneveld

Renson Aero

Er gaat een wereld voor u open met de Renson Aero. Geniet het hele jaar door van het buitenleven. Buiten leven betekent buiten zijn. Investeer in u zelf.

Lees meer
Lamellen overkapping Nederhorst den Berg

Renson Algarve

De Algarve is een fantastische overkapping die in elke buitenruimte toepasbaar is. De Algarve beschikt over het luxe lamellendak. Dat is een briljante vondst van Renson. Geen enkel ander waterdicht en windbestendig dak kunt u zo gemakkelijk openen.

Lees meer
Lamellen overkapping inbouw Barneveld

Renson Loggia

De flexibele schuifpanelen Renson Loggia zorgen voor de ultieme combinatie van design en comfort. De flexibele lamellen zijn in een handomdraai in te stellen in de positie die u wenst. Bescherm uzelf tegen de zon, wind en creëert privacy.

Lees meer

Stel uw eigen Renson lamellendak-overkapping samen

Met de Renson Outdoor Configurator creëer je de Renson lamellendak- overkapping van jouw keuze met eindeloze personalisatiemogelijkheden. Wij voorzien u graag van een professioneel advies

Van van Ee wint The Best Residential Outdoor Project

In 2021 ontvingen wij voor project Montferland ‘The Best Residential Outdoor Project Award 2021.’ De Renson Award is een prestigieuze, internationale award. De jury Mayor Vanryckeghem, NOA manager Baekelandt en architecten Wielfaert en Rigolle hebben projecten uit de hele wereld beoordeeld. Klik op onderstaande button om het project te bekijken.

Bekijk onze Renson projecten

Lamellen overkapping

Sfeerbeeld Luxe overkapping met lamellen

lamellen tuinkamer Vince

Lamellen tuinkamer Vince

Lamellen overkapping

Een slimme keuze

Een terrasoverkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Renson, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Terrasoverkapping lamellen Vince Van van Ee Renson Skye

Inclusief montage

Een terrasoverkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

40 jaar ervaring

Al vier decennia plaatsen wij terrasoverkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Welkom in onze showroom

Maak een afspraak

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar