Lamellen wanden

Flexibel buitenleven

Speel met het licht, de wind en uw privacy

Wie kent het niet. Wanneer u heerlijk van het buitenleven geniet steekt er net een frisse bries op, of steekt de zon hinderlijk in uw ogen. Wat nu als u dat altijd perfect kunt weren? Het kan met de flexibele lamellen wanden Van van Ee. De houten of aluminium lamellen kunnen in iedere positie gesteld worden en houden zo iedere ongewenste bries, zonnestraal of inkijk buiten uw terrasoverkapping.

Waarom lamellen wanden?

Oogstrelend design

Lamellen wanden zijn er niet alleen voor het comfort. Het moderne design is ook een lust voor het oog. Door het strakke geometrisch patroon passen de lamellen in iedere tuin en geven ze ook nog eens een uniek schaduwspel.

Exclusieve lamellen overkapping Badhoeverdorp

Flexibel naar uw wensen

De flexibele lamellen wanden staan altijd voor u klaar. U draait ze met een handbeweging in de door u gewenste positie. Waar kiest u voor: optimaal binnenvallend zonlicht of een aangename schaduw?

Exclusieve lamellen overkapping

Optimale doorkijk

Doordat de lamellen horizontaal zijn geplaatst kunt u er bij een open positie eenvoudig doorheen kijken en heeft u uitzicht op uw tuin. Wilt u de lamellen helemaal weghebben? Door de panelen op te schuiven heeft u het panaroma dat u wenst.

Breek de wind

De flexibele lamellen zorgen ervoor dat uw terrasoverkapping of tuinkamer wordt omgetoverd in een windvrije, aangename plek. En de lamellen wanden zijn ook nog eens bestand tegen een flinke storm. Zo kunt u onbezorgd genieten van het leven, buiten.

Eenvoud is zijn kracht

De kracht van de flexibele lamellen wanden is zijn eenvoud. Hoewel de techniek erachter ingenieus is, is bedienen een peulenschil. Geen ingewikkelde afstandsbedieningen maar bedienen in een handomdraai. Comfort en gemak in de perfecte balans.

Luxe overkapping met lamellen

Vakantie in eigen tuin

De flexibele lamellen wanden geven een vakantiegevoel aan uw tuin. Waan u op zonnige stranden door het aangename zonlicht wat gefilterd binnenvalt en geniet van de privacy die de lamellen u te bieden hebben. Door uw terrasoverkapping of buitenkamer uit te breiden met de flexibele lamellen wanden zult u nog meer van het buitenleven genieten.

Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Tuinkamer Kwintsheul
Exclusieve overkapping Kwintsheul
Luxe overkapping met lamellen
Details Luxe overkapping met lamellen
Luxe overkapping met lamellen
Sfeerbeeld Luxe overkapping met lamellen
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar