Glazen terrasoverkappingen

Alysa glazen tuinkamer vrijstaand
Een elegant gezicht

Glazen terrasoverkapping voor transparantie

Een glazen terrasoverkapping Van van Ee. Een overkapping met een transparant karakter. Dat betekent; meer dan voldoende licht komt uw overkapping binnen. U geniet van de ultieme buitenervaring met het comfort van binnen. De combinatie van glas met aluminium of staal geven een high-end uitstraling.

Glazen terrasoverkapping

Transparantie was de leidraad tijdens het ontwerp van deze terrasoverkapping. Licht was de grootste inspiratiebron. De unieke constructie met de glazen wanden laat een grote hoeveelheid licht binnen. Een glazen overkapping is als een parel met ongekende aantrekkingskracht. Ontdek de voordelen en mogelijkheden met ons inspiratiemagazine.

Glazen tuinkamer

Glazen terrasoverkapping met karakter

Bent u op zoek naar een minimalistische, glazen terrasoverkapping met karakter. Kies voor overkapping Alysa. Aluminium en glas worden zo gecombineerd dat de overkapping voor 90% uit glas bestaat. Een oase aan licht. Een aanwinst voor uw tuin. Een stukje outstanding design. Geniet van de optimale tuinbeleving en kom tot rust.

 

Onze glazen terrasoverkappingen met karakter

Een glazen overkapping geeft u de mogelijkheid om met het minimale, het maximale uit uw tuin te halen. Bij Van van Ee bieden wij verschillende, unieke glazen overkappingen aan. Kies voor aluminium overkapping Lois, de overkapping waar minimalisme centraal staat. Onze krachtige overkapping Vigo heeft een stoere, robuuste uitstraling. Als u eenmaal een aluminium overkapping met een glazen dak hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

 

Aluminium tuinkamer

Aluminium terrasoverkapping Lois

Minimalisme en elegante materialen zorgen voor maximaal zonlicht in uw overkapping. Het buitenleven komt naar binnen. En andersom. Een perfect harmonieuze uitbreiding op uw woning voor eenieder die houdt van stijl en zonlicht.

Lees meer
Stalen tuinkamer

Stalen terrasoverkapping Vigo

Stalen overkapping Vigo is onze stalen overkapping die staat als een huis. De stoere constructie van staal en aluminium maken de terrasoverkapping een statement.

Lees meer

Glazen overkapping Alysa

Optimaal tuincomfort met de maximale lichtinval. De constructie van overkapping Alysa bestaat voor 90% uit glas, wat de overkapping transparant maakt.

Lees meer
Aluminium tuinkamer met glas

New Generaton Gardenroom

Het buitenleven biedt u zoveel mogelijkheden. Wij Van van Ee blijven daarom innoveren. Nieuwe inzichten, technieken en eindeloze mogelijkheden. Momenteel werken wij aan de presentatie van een nieuw gezicht Van van Ee. Blijf op de hoogte!

Sinds 1984

Passie en de wens om het verschil te maken

Onze belangrijkste drijfveer: hoogst haalbare kwaliteit. Dit willen we bereiken in alles wat we ondernemen. In materialen, contact, producten en creatie. Samen streven wij naar het bereiken van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uw wens en behoefte staat hierbij centraal. We gaan graag samen op zoek naar het beste advies dat perfect bij u aansluit.

 

 

Een slimme keuze

Inclusief montage

Gerard van Ee eigenaar Van van Ee

40 jaar ervaring

40 jaar ervaring

Al  vier decennia lang werken wij samen met onze klanten aan prachtige kunstwerken. In deze periode hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd, resulterend in een grote groep enthousiaste Van van Ee-klanten. We maken graag kennis en nodigen u van harte uit in onze showroom!

 

Vacature hoofdmonteur ervaren

Bekijk diverse glazen projecten

Tuinkamer op maat
Bekijk glazen terrasoverkapping Barneveld
Aluminium tuinkamer
Bekijk glazen overkapping Amstelveen
Alysa glazen tuinkamer vrijstaand
Bekijk glazen tuinkamer Utrecht
Stalen tuinkamer
Bekijk glazen overkapping Vlaardingen

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

 

 

Het magazine over de terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen terrasoverkappingen, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Inspiratiemagazine Van van Ee

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Een transparante glazen overkapping

  Wilt u meer genieten van het buitenleven in dezelfde stijl als uw woning? Wilt u geen lichtverlies in uw huis? Met een glazen overkapping Van van Ee bewaard u de maximale lichtinval in uw huis en de overkapping.

  De unieke constructie met de aluminium dragers en glazen vouwwanden zijn opvallend en onopvallend tegelijk. Wij geven uw terrasoverkapping een uniek karakter door deze volledig naar uw wensen te ontwerpen en te realiseren. Kiest u voor een terrasoverkapping Van van Ee, dan kiest u voor een terrasoverkapping die nergens anders te vinden is, want uw glazen terrasoverkapping is uniek.

  Transparantie en maximale lichtinval zijn belangrijke elementen voor een glazen terrasoverkapping Van van Ee. Het dak, voor een groot gedeelte bestaande uit glas, zorgt voor de maximale lichtinval.

   

   

   

  Uw glazen terrasoverkapping volledig op maat ontwerpen

  Wij ontwerpen uw terrasoverkapping die volledig bij uw smaak past. Wij geven uw overkapping een uniek karakter, want wij realiseren deze helemaal zoals u dat wilt. Het is essentieel dat uw glazen terrasoverkapping perfect past bij uw smaak en de stijl van uw woning. Wij leveren volledig maatwerk. In onze showroom verwerken wij uw wensen graag in een ontwerp.

  Terrasoverkapping met glazen schuifwanden

  Wanneer u een glazen overkapping heeft, hebben wij een tip voor uw wensenlijstje. Glazen schuifwanden maken de overkapping volledig afsluitbaar en laten u nog langer genieten van het buitenleven. Dit geeft uw glazen overkapping betekenis.

   

   

   

  Realisatie door Zeker Zichtbaar