Talenti Outdoor Living

Tuinmeubilair

Interieur Luxe overkapping met lamellen
Een compleet gezicht

Ervaar optimaal comfort met onze Italiaanse designmeubelen

Droomt u al weg bij de gedachte aan een comfortabel terras, uniek vormgegeven en met de mooiste materialen? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van deze droom. Bezoek onze showroom en bekijk onze grote collectie Italiaanse tuinmeubelen van Talenti; het merk waar design en comfort hand in hand gaan. Onze outdoor styliste Albertine voorziet u graag van een deskundig advies. Feilloos weet zij uw wensen te vertalen in een droom die uitkomt.

 

Onze exclusieve collecties.

Met Talenti kiest u uit een ruime serie aan unieke collecties. Passend bij de stijl van uzelf, uw terras en uw woning. Iedere collectie heeft zijn eigen stijl, Italiaanse designer en unieke kenmerken. U stelt uw meubilair helemaal naar wens samen.
Welkom in onze showroom en ervaar de exclusieve Italiaanse buitenmeubelen.

#CASILDA

Ramón Esteve

#CRUISE//TEAK

Ludovica + Roberto palomba

#DOMINO

Marco Acerbis

Cottage-collectie Talenti

#COTTAGE

Ramón Esteve

#CRUISE//ALU

Ludovica + Roberto Palomba

#CLIFF

Ludovica + Roberto Palomba

#GEORGE

Ludovica + Roberto Palomba

#ARGO//ALU

Ludovica + Roberto Palomba

#SCACCO

Ludovica + Roberto Palomba

Talenti buitenkeuken

De Tikal-keuken is ontworpen om uw favoriete maaltijden te bereiden. Om binnen nog meer met buiten te verbinden. Maar ook om te genieten van unieke momenten met familie. Of vrienden. De keuken bestaat uit verschillende modules. Dankzij de zwarte RAL 9004 structuurverf is de Tikal-keuken bestendig voor hoge temperaturen. Ook zijn er verschillende kleurencombinaties beschikbaar.

High Quality

Van gepoedercoat aluminium tot keramiek tafelbladen en luxe stoffen. De materialen van Talenti hebben de allerhoogste kwaliteit.  Onze styliste vertelt u er graag meer over.

  • Quick Dry Foam
  • Weather Resistant
  • Removable lining

Mooie vormen

Talenti tuinmeubilair is rank vormgegeven. Met vormen die in balans zijn en zonder onnodige details. En dat zorgt voor een unieke stijl. Een stijl die passend is bij ieder terras.

Unieke accessoires

Accessoires maken uw terras compleet. Of dat nu elegante tapijten zijn of sfeervolle verlichtingselementen. De accessoires van Talenti zijn de ‘finishing touch’ van uw terras.

Talenti tuinmeubelen

Harmonie tussen binnen en buiten

Waar eerder de woning en tuin als twee verschillende elementen werden gezien, lopen beiden tegenwoordig in elkaar over. En met dat in elkaar overlopen heeft Van van Ee al meer dan 40 jaar ervaring. Onze exclusieve terrasoverkappingen en tuinkamers bieden de perfecte balans tussen de rust van het buitenleven en het comfort van binnen. Daarom maken wij onze buitenkamers en terrasoverkappingen ook graag compleet met de Talenti tuinmeubelen. Zo vervaagt de grens tussen binnen en buiten meer en meer.

Bekijk onze andere accessoires

Verlichtingselementen

Ludovica + Roberto Palomba

Tapijten

Ludovica + Roberto Palomba

Realisatie door Zeker Zichtbaar