Accessoires

Beste kwaliteiten

Maak uw terrasoverkapping compleet

Met een houtenaluminium of stalen terrasoverkapping beschikt u over een heerlijke plek om te relaxen. Wilt u het maximale uit uw terrasmomenten halen? Of uw overkapping omtoveren tot buitenkamer? Maak uw overkapping dan compleet met onze accessoires. Welk model overkapping u ook hebt, wij zorgen voor terrasbeglazing, zonweringwindschermenscreens, ledverlichting en terrasverwarming op maat. Alle accessoires die Van van Ee aanbiedt zijn van de hoogste kwaliteit. Onze experts beoordelen ieder product op zijn visuele kenmerken en op de technische kwaliteit voor dat deze in ons assortiment komt. Daardoor kunnen wij u de hoogste garanties en de beste kwaliteiten garanderen.

De hoogste kwaliteit

Onze accessoires

Lamellen overkapping

Windscherm

U zit lekker ontspannen op uw terras. Met houten lamellen wanden, screens en glazen schuifpanelen zit u uit de wind. Dit is makkelijk realiseerbaar door met één armbeweging het glas, scherm of wand uit de cassette te laten komen

Windscherm overkapping

Screens

Met deze screens kunt u openingen tot 18 m² afsluiten. Het doek is zonwerend én winddicht. Een garantie voor een comfortabel verblijf op het terras. De screens rolt u heel eenvoudig uit hun cassette.

Zonwering overkapping

Onderzonwering

Onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw overkapping. Met een druk op de knop laat u het zonwerende doek naar beneden schuiven. Het doek weert licht en warmte.

Verlichting terrasdak

Verlichting

De verlichting Van van Ee, bestaande uit spots, zet uw terras in een romantisch licht. De verlichting kunt u ook aanbrengen onder bestaande zonwering of overkappingen.

Verwarming overkapping

Terrasverwarming

Gezelligheid kent geen tijd en als de barbecue al uit is, bent u nog lang niet uitgepraat. Schakel de infrarood terrasverwarming in en al na 2 seconden voelt u hoe een behaaglijke warmte zich verspreidt over het terras.

Lamellen wanden

Speel met het licht, de wind en uw privacy met de flexibele lamellen wanden Van van Ee. Maak van uw overkapping of tuinkamer een nog aangenamere plek en geniet van het buitenleven. De modern vormgegeven houten of aluminium lamellen zijn een lust voor het oog en de garantie op ultiem comfort.

Glaswanden overkapping

Glaswanden

Hebt u een open ruimte waar u beschut wilt kunnen zitten? Dan zullen de glaswanden Van van Ee u inspireren. Waarom zou u vandaag moeten kiezen voor een open of gesloten terras? Waarom zou u een ruimte helemaal afsluiten als er nog zulke mooie zomerdagen komen? Met onze schuif– en draaibare glaswanden maakt u elke dag opnieuw de keuze: wordt het vandaag open, half open of dicht? In de wind of uit de wind?

Tuinmeubilair

Wat is een goed terras zonder de juiste inrichting en aankleding? De Italiaanse tuinmeubelen van Talenti maken de inrichting van het terras compleet en kleden uw buitenleven aan.

Buitenkeuken

Bij Van van Ee zijn we liefhebbers van het buitenleven. En dan comfortabel graag en mooi design. Daarom kan in onze showroom een buitenkeuken niet ontbreken. Stel uw buitenkeuken eenvoudig samen door te kiezen uit vier modules. Spoelen, koken en werken. En… genieten.

Een overkapping besteld met onder zonwering. Bij het plaatsen van de overkapping is aangegeven, dat de zonwering nog niet geplaatst kon worden, omdat Van Ee zelf niet tevreden was over de zonwering. Prima dus. Een paar maanden later was de zonwering verbeterd, maar was het verkeerde doek geleverd. In plaats van ons te laten wachten in een warme zomer werd het doek geplaatst. En dat betekent dat Van Ee nog een keer terug moest komen. Dat is service die je verwacht van een A-product. Top.
Frans Eliens uit Deurne
Bekijk reviews

Ervaar de accessoires Van van Ee

Waarom Van Van Ee?

Een slimme keuze

Een overkapping is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit Van van Ee, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

35 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar

Sfeervolle inspiratieavond

Donderdag 8 december | 16:00 – 22:00

 

Maak een afspraak of loop gezellig binnen. Bekijk onze tuinkamers en designmeubelen in de sprookjesachtige sferen van de avond