Onderzonwering terrasoverkapping
Onderzonwering

Nooit meer verblind

Het voordeel van een glazen overkapping laat zich raden. Zelfs in het vroege voorjaar en het late najaar kunt u heerlijk op het terras zitten. Het glas versterkt de zonnewarmte, die onder de overkapping blijft hangen. Maar wat als het hartje zomer is en de zon hoog aan de hemel staat? Als u over onderzonwering beschikt, hoeft u slechts de afstandsbediening bij de hand te hebben.

Waarom een onderzonwering?

Onderzonwering terrasoverkapping

Alles in één kleur

Hebt u al zonwering onder uw glazen overkapping? Dan is het fraai om voor een onderzonwering in dezelfde kleur te kiezen. Welke kleur dat ook is. In dat opzicht kunt u uw overkapping de gewenste uitstraling geven. Ingetogen of uitbundig, landelijk of modern.

Onderzonwering terrasoverkapping

Isolerende luchtlaag

De onderzonwering houdt zonlicht tegen én zorgt voor een aangenaam klimaat. Het doek rolt onder het glas door. Daartussen ontstaat een luchtlaag die functioneert als isolatielaag. Zo blijft niet alleen het licht, maar ook de warmte boven het doek.

Terrasoverkapping

Wel schaduw, geen duisternis

De collectie doeken voor onderzonwering is van de hoogste kwaliteit. Dat wil zeggen: licht- en warmtewerend, maar niet verduisterend. Dat is wel zo prettig. U geniet van de schaduw, maar hebt nog voldoende daglicht onder uw overkapping.

Helemaal in stijl

Onderzonwering is een luxe en handige manier om schaduw te creëren onder uw tuinkamer. U hebt de keuze uit tal van kleuren en dessins. En om het helemaal af te maken, zorgen we dat het garnituur dezelfde kleur heeft als het aluminium van de overkapping.

Geruisloos in- en uitrollen

Met een beetje terrasoverkapping is de onderzonwering al een flinke oppervlakte. Maar hoe groot het doek ook is, dankzij het uitgekiende systeem rolt de zonwering moeiteloos in en uit. Één druk op de knop en de elektromotoren doen geruisloos hun werk. Het doek staat altijd strak.

Onderzonwering terrasoverkapping

Tijd om te relaxen zonder te zweten

Hebt u al een terrasoverkapping? Of bent u van plan een overkapping te realiseren? Kom dan langs in onze showroom en vraag onze specialisten de onderzonwering te laten zien. Een verstandige keuze als u een glazen tuinkamer hebt. Zo geniet u van zonnewarmte in voor- en najaar én van schaduw in de zomer. Heerlijk.

Zonwering onder overkapping glas
Zonwering onder overkapping glas
Zonwering onder overkapping glas
Stalen overkapping glas
Stalen overkapping glas
Onderzonwering terrasoverkapping
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar