Aluminium overkapping met glas

Lois

Aluminium overkapping met glas
Een tijdloos gezicht

Aluminium overkapping Lois

Lois is een aluminium terrasoverkapping met een transparant karakter. Haar minimalistische en elegante uitstraling zorgen met topkwaliteit materialen voor maximaal zonlicht in uw overkapping. De energie van het leven buiten valt bij wijze van spreken met het zonlicht naar binnen. Een harmonieuze uitbreiding op uw woning voor iedereen die van stijl, luxe en een comfortabel buitenleven houdt.

Aluminium overkapping met glas

Aluminium overkapping met glas: Lumineuze harmonie

Minimalisme en design tot in het laatste detail. Een verrijking van uw woning en haar omgeving. Door dit ontwerp komt het daglicht optimaal binnen en beleeft u het buitenleven van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, het hele jaar.

Schuif buiten naar binnen

Laat geen lichtstraal verloren gaan. Schuif het glaswerk open en verbindt het buitenleven nóg meer met binnen. Dichtschuiven en u geniet tot ’s avonds laat onder uw overkapping.

Glazen aluminium overkapping

Licht materiaal

Licht én stijlvol. Twee elementen uit het design van deze minimalistische creatie. Typerend zijn de dunne staanders die overlopen in het glazen dak. Zonlicht vult uw overkapping.

Lamellen terrasoverkapping Glazen serre

Luxueuze technieken

Behoefte aan schaduw, privacy of wat warmte? Breng de horizontale jaloezieën eenvoudig in stelling. Of activeer de infrarood heaters voor een lekkere warme gloed.

Aluminium overkapping
Stijlvolle toevoeging Stijlvolle toevoeging 

Een parel voor iedere woning

De aluminium overkapping Lois is een prachtige aanwinst voor iedere woning. Het design, met zijn elegante staanders en daartussen niets dan glas, speelt hierin een grote rol. De minimalistische karaktereigenschappen Van van Ee komen in deze overkapping overduidelijk terug. Een gegarandeerd stijlvolle toevoeging.

Glazen aluminium overkapping

Houd het licht buiten

Zonlicht is natuurlijk heerlijk, schaduw is dat op z’n tijd ook. Liever de warmte buiten houden en de schaduw binnen? Laat dan de geïntegreerde zonwering onder het glazen dak naar beneden zakken. Vanuit uw stoel, gewoon met de afstandsbediening of uw smartphone.

Lees meer
Aluminium overkapping van glas

Stijlvolle belichting, ook ’s avonds

Overkapping Lois geeft een royale dosis aan verlichting, op ieder moment van de dag. Maar voor licht bent u echter niet afhankelijk van de zon. Ook ’s avonds niet. Want dan vullen de in hardhout of aluminium geïntegreerde LED-spots uw terras met een gezellig warme gloed van licht.

Lees meer
Aluminium overkapping van glas

Afsluitbare deur

Genieten van het buitenleven is heerlijk. Een veilig gevoel draagt daar extra aan bij. Want het buitenleven naar binnen halen kent natuurlijk ook z’n grenzen. Bij iedere overkapping worden hiervoor standaard maatregelen getroffen zoals een stijlvol afgewerkt slot.

Lees meer

Binnen en buitenleven in perfecte harmonie

Bij Van van Ee hebben we meer dan 35 jaar ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van aluminium overkappingen. En al even lang horen we de ervaringen van gebruikers. Dat heeft geleid tot de allerbeste overkappingen. Praktisch, stijlvol en kwaliteitsbewuste oplossingen uit het hart gegrepen. In onze showroom in Ede laten we ze u graag zien.

Haal het maximale uit uw tuin

Een overkapping verbindt binnen met buiten. De beleving van uw tuin voelt als nooit tevoren. Een ultieme beleving van dit gevoel komt bovendrijven met een vrijstaande overkapping in uw tuin. Aluminium overkapping Lois leent zich hier perfect voor.

Aluminium terrasoverkapping

Accessoires

Genieten onder en rondom uw overkapping gaat u zeker doen. Wilt u uw zintuigen nog eens extra prikkelen? ’s Avonds heerlijk weg kunnen dromen terwijl een heater de temperatuur aangenaam houdt… Of aan de hitte van een zomerdag ontsnappen door het zonwerende doek of de lamellen te laten zakken… Uw eigen comfort bepaalt u tot in de perfectie..

Wat wenst u zich nog meer?

Overkappingen ontwerpen, produceren en plaatsen kunnen wij als de beste. Maar daar houdt het niet bij op. Ook alle aanverwante oplossingen ontwerpt en bouwt Van van Ee zelf. Niets is onmogelijk.

Aluminium overkapping van glas
Sfeerverlichting
Stalen overkapping glas
Zonwering
Stalen overkapping glas
Verwarming
Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Verlichting
Stalen overkapping
Wandcontactdoos

Ontdek ook onze

Lamellen overkapping Renson Algarve

Vince: Lamellen overkapping

Open de lucht!

 

  • Ontsnap aan de hitte
  • Unieke lamellen voor optimale controle
  • Voel de wind op comando
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €19.750,-
Alysa glazen tuinkamer vrijstaand

Alysa: Vrijstaande aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

 

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €14.500,-

Buitenleven uit de kunst

Ziet u zichzelf al zitten? Heerlijk genietend van de rust en al het moois in uw tuin. Het wordt de fijnste plek van uw huis. U bent buiten maar toch binnen. Alle luxe die u binnen gewend bent, maar dan in uw tuin. Dit is buiten zijn in uw eigen huis. Buitenleven ten top.

Aluminium overkapping
Glazen serre
Exclusieve glazen serre
Aluminium terrasoverkapping glas
Aluminium terrasoverkapping vrijstaand glas
Aluminium terrasoverkapping vrijstaand glas
Aluminium terrasoverkapping vrijstaand glas
Aluminium terrasoverkapping glas
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Aluminium terrasoverkapping glas
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Square serre
Glazen tuinkamer Lois Van van Ee
Glazen overkapping tuinkamer
Glazen overkapping tuinkamer

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar