Aluminium tuinkamer

Lois

Aluminium tuinkamer
Een tijdloos gezicht

Aluminium tuinkamer Lois

Lois is een aluminium tuinkamer met een transparant karakter. Haar minimalistische en elegante uitstraling zorgen met topkwaliteit materialen voor maximaal zonlicht in uw tuinkamer. De energie van het leven buiten valt bij wijze van spreken met het zonlicht naar binnen. Een harmonieuze uitbreiding op uw woning voor iedereen die van stijl, luxe en een comfortabel buitenleven houdt.

Aluminium overkapping met glas

Aluminium tuinkamer met glas: Lumineuze harmonie

Minimalisme en design tot in het laatste detail. Een verrijking van uw woning en haar omgeving. Door dit ontwerp komt het daglicht optimaal binnen en beleeft u het buitenleven van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, het hele jaar.

Aluminium tuinkamer Lois

Haal het maximale uit uw tuin

Een tuinkamer verbindt binnen met buiten. De beleving van uw tuin voelt als nooit tevoren. Een ultieme beleving van dit gevoel komt bovendrijven met een vrijstaande tuinkamer in uw tuin. Aluminium tuinkamer Lois leent zich hier perfect voor.

Aluminium tuinkamer Loïs
de voordelen

Een ongekende luxe

 • Maximale lichtval
 • Geluiddempend glas
 • Ongekend duurzaam
 • 4 seizoenen buiten leven
 • Verfijnde details en comfortabele accessoires. Zoals glazen schuifdeuren, zonwering, dimbare LED-spots en nog veel, veel meer.

Benieuwd naar alle features, accessoires, materialen en mogelijkheden? Kom eens bij ons langs in Ede langs en ervaar het zelf in de showroom: de Van van Eexperience.

 

Aluminium tuinkamer Loïs

Schuif buiten naar binnen

Laat geen lichtstraal verloren gaan. Schuif het glaswerk open en verbindt het buitenleven nóg meer met binnen. Dichtschuiven en u geniet tot ’s avonds laat in uw tuinkamer.

Aluminium tuinkamer Loïs

Luxueuze technieken

Behoefte aan schaduw, privacy of wat warmte? Breng de horizontale jaloezieën eenvoudig in stelling. Of activeer de infrarood heaters voor een lekkere warme gloed.

Aluminium tuinkamer Loïs

Licht materiaal

Licht én stijlvol. Twee elementen uit het design van deze minimalistische creatie. Typerend zijn de dunne staanders die overlopen in het glazen dak. Zonlicht vult uw tuinkamer.

Aluminium tuinkamer Loïs

Bekijk andere Loïs projecten

Aluminium tuinkamer Loïs
Aluminium tuinkamer Loïs
Aluminium tuinkamer Loïs
Aluminium tuinkamer Loïs
Aluminium tuinkamer Loïs
Aluminium tuinkamer Loïs

Een parel voor iedere woning

De aluminium tuinkamer Lois is een prachtige aanwinst voor iedere woning. Het design, met zijn elegante staanders en daartussen niets dan glas, speelt hierin een grote rol. De minimalistische karaktereigenschappen Van van Ee komen in deze tuinkamer overduidelijk terug. Een gegarandeerd stijlvolle toevoeging.

Aluminium tuinkamer Loïs

Houd het licht buiten

Zonlicht is natuurlijk heerlijk, schaduw is dat op z’n tijd ook. Liever de warmte buiten houden en de schaduw binnen? Laat dan de geïntegreerde zonwering onder het glazen dak naar beneden zakken. Vanuit uw stoel, gewoon met de afstandsbediening of uw smartphone.

Lees meer

Stijlvolle belichting, ook ’s avonds

Tuinkamer Lois geeft een royale dosis aan verlichting, op ieder moment van de dag. Maar voor licht bent u echter niet afhankelijk van de zon. Ook ’s avonds niet. Want dan vullen de in hardhout of aluminium geïntegreerde LED-spots uw terras met een gezellig warme gloed van licht.

Lees meer
Aluminium tuinkamer Loïs

Afsluitbare deur

Genieten van het buitenleven is heerlijk. Een veilig gevoel draagt daar extra aan bij. Want het buitenleven naar binnen halen kent natuurlijk ook z’n grenzen. Bij iedere tuinkamer worden hiervoor standaard maatregelen getroffen zoals een stijlvol afgewerkt slot.

Lees meer

Binnen en buitenleven in perfecte harmonie

Bij Van van Ee hebben we al 40 jaar ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van aluminium tuinkamers. En al even lang horen we de ervaringen van gebruikers. Dat heeft geleid tot de allerbeste tuinkamers. Praktisch, stijlvol en kwaliteitsbewuste oplossingen uit het hart gegrepen. In onze showroom in Ede laten we ze u graag zien.

Aluminium tuinkamers met glas Van van Ee: Inspiratie en informatie

Accessoires

Genieten onder en rondom uw tuinkamer gaat u zeker doen. Wilt u uw zintuigen nog eens extra prikkelen? ’s Avonds heerlijk weg kunnen dromen terwijl een heater de temperatuur aangenaam houdt… Of aan de hitte van een zomerdag ontsnappen door het zonwerende doek of de lamellen te laten zakken… Uw eigen comfort bepaalt u tot in de perfectie..

Wat wenst u zich nog meer?

Tuinkamers ontwerpen, produceren en plaatsen kunnen wij als de beste. Maar daar houdt het niet bij op. Ook alle aanverwante oplossingen ontwerpt en bouwt Van van Ee zelf. Niets is onmogelijk.

Aluminium overkapping van glas
Sfeerverlichting
Stalen overkapping glas
Zonwering
Stalen overkapping glas
Verwarming
Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Glazen terrasoverkapping staal
Verlichting
Stalen overkapping
Wandcontactdoos
DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de tuinkamer

Een tuinkamer is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke tuinkamers. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen tuinkamers, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Lamellen overkapping

Vince: Lamellen tuinkamer

Open de lucht!

 

 • Ontsnap aan de hitte
 • Unieke lamellen voor optimale controle
 • Voel de wind op comando
 • Geen verlies van licht in uw woning
Tuinkamer op maat

Alysa: Vrijstaande aluminium tuinkamer met glas

Een ongekende luxe

 

 • Maximale lichtinval
 • Geluiddempend glas
 • Ongekend duurzaam
 • 4 Seizoenen buiten leven

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Een luxe aluminium tuinkamer op maat

  Bent u op zoek naar een unieke en exclusieve aluminium tuinkamer? Ontdek dan hoe een tuinkamer Van van Ee uw leven kan verrijken. 

  Wij zien dat een glazen tuinkamer de afgelopen jaren haar exclusiviteit heeft verloren en een doorsnee begrip is geworden. Juist daarin onderscheidt uw tuinkamer Van van Ee zich. 

  Wij vergroten meer dan alleen uw leefruimte en comfort: het aanzien is fascinerend en geven de uitstraling van uw woning een extra dimensie. Onder onze aluminium tuinkamers vindt u de ultieme plek om in alle rust te genieten, alleen of met familie en vrienden.

   

  Ontdek het luxe, minimalistische design van onze aluminium tuinkamers

  Een tuinkamer Van van Ee is een luxe aluminium tuinkamer met een dak van glas, aangevuld met glazen (schuif)wanden. De constructie van onze tuinkamers zijn van aluminium, staal of duurzaam hout. 

  De schoonheid van onze aluminium tuinkamers zit vooral in onopvallende details en het minimalistische design. Juist dat onopvallende valt op, zoals onze glazen wanden en het glazen dak die we strak verwerken in het overstek. De dragers van aluminium of hout vallen op deze manier bijna niet op, maar zijn toch fascinerend mooi.

  Een van de basiskenmerken van de ontwerpen Van van Ee is de voorkeur om zo veel mogelijk glas te gebruiken. Door deze keuze zijn onze tuinkamers bijzonder transparant en ogen ze open en vriendelijk:

   

  Een aluminium tuinkamer met glazen schuifwanden en een uniek glazen dak

  Door het glazen dak schijnt voldoende licht de hele dag in uw tuinkamer. Daardoor geniet u steeds van uw eigen tuin en kunt u buiten zitten tijdens verschillende weersomstandigheden: of de zon nu fel schijnt of dat grote regendruppels op het dak terechtkomen.

  Een uiterst belangrijke eigenschap van onze aluminium tuinkamers zijn de schuifbare wanden van glas. Dit bijzondere detail verbindt buiten volledig met binnen. Overdag zorgen deze glazen wanden dat er zo veel mogelijk dag- en zonlicht naar binnen kan schijnen. Zo krijgt u de mogelijkheid om maximaal van uw tuin te genieten.

  Als u bij mooi weer niet achter glas wil zitten, schuift u de glazen wanden eenvoudig weg. En wanneer de avond valt en het kouder wordt, sluit u de schuifdeuren. Zo kunt u tijdens donkere en koudere avonden tot lang na zonsondergang buiten zitten. 

  Ervaar hoe een aluminium tuinkamer Van van Ee uw leven kan verrijken. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom om uw wensen te bespreken en te verwerken in een ontwerp.

  Realisatie door Zeker Zichtbaar