Windschermen

Lamellenwand overkapping
Beste kwaliteiten

Windscherm voor uw terras: de wind blijft buiten

U herkent het vast. U zit lekker ontspannen op uw terras. Even een moment voor uzelf en voor uw familie of vrienden. Alleen zou u graag uit het zicht én uit de wind zitten. Hoe realiseert u dat? Van van Ee geeft het antwoord met houten lamellen wanden, screens of glazen schuifpanelen. Dit kan met één armbeweging worden toegepast.

Waarom een windscherm?

Lamellen overkapping windscherm

Een scherm voor elke lach

Het windscherm is functioneel, maar brengt ook een lach in uw tuin. Tenminste, als u dat wilt. Kies voor garnituur en doek in kleuren naar keuze. Zo maakt u van dit windscherm een expressieve verschijning. Alles is mogelijk.

Lamellen overkapping windscherm

Goed voor privacy

Het windscherm Van van Ee houdt uiteraard de wind tegen. Maar dat niet alleen. U kunt er overal de gewenste privacy mee creëren. Op uw terras, in uw tuin, waar u ook maar wilt zitten of zonnen. U hebt totaal geen inkijk. En verbazingwekkend: u hebt wel uitstekend uitzicht!

Lamellen overkapping windscherm

Met uitzicht

Als u achter het windscherm zit, kunt u volledig onbespied relaxen. Een prettig idee. Privacy genoeg. Maar u voelt zich niet opgesloten, omdat u gewoon door het doek heen kunt kijken – vanaf uw kant. Zo houdt u zicht op uw omgeving.

Ook tegen de regen

Als u een terrasoverkapping hebt, kunt u ook bij regenweer lekker buiten zitten. Staat er wind, dan kunt u last hebben van slagregen. Met het windscherm bent u van beide af. Het houdt de wind tegen én is voldoende dicht om u op het terras droog te houden. U hebt het weerbericht niet nodig om een tuinfeest te plannen.

Gemak dient de mens

De windschermen Van van Ee zijn uitermate gemakkelijk in gebruik. Tegelijk is het scherm zo sterk, dat een verdwaalde voetbal weinig schade kan aanrichten. Berekend op het dagelijkse leven.

Gerard van Ee eigenaar

Uw eigen hokje!

Heeft u een compacte achtertuin of een royale, landschappelijke tuin? Bijna iedereen vindt het prettig om een beschutte zithoek te hebben. Dat herkent u vast. Met het windscherm Van van Ee maakt u uw terras nog intiemer. Bestel het windscherm meteen in de kleuren van uw terrasoverkapping en/of (onder)zonwering!

Lamellenwand overkapping
Lamellen overkapping windscherm
Lamellen overkapping windscherm
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar