Exclusieve tuinkamer serre

Luxe serres: Buiten begint binnen.

Uw tuin is buiten en uw woonkamer is binnen. Waar kiest u voor als de ochtendzon staat de stralen maar de thermometer nog op gang moet komen? Als u ziet welke prachtige serres we samen met klanten realiseren, begrijpt u waar buiten begint. Binnen. In uw woonserre, met rondom uitzicht, rondom de beleving van het buiten zijn.

Luxe tuinkamer
Design

Design

De serres Van van Ee vallen op door hun design. En soms vallen ze daardoor juist niet op. De kunst van het design is de harmonie óf juist het contrast zoeken met de architectuur van de woning. Daarbij tellen de details.

Download inspiratiemagazine
Stil

Stil

De serres Van van Ee zijn niet zomaar serres. Ze zijn rondom voorzien van isolerend glas. U kunt dus ‘buiten’ zitten, en u tegelijk afzonderen van de buitengeluiden. Stilte is kostbaar.

Duurzaam

Duurzaam

In een serre hebt u maar weinig verwarming nodig. Laat de natuur haar werk doen. Zelfs een mager voorjaarszonnetje achter het glas kan al voor een aangename verblijfstemperatuur zorgen.

Volwaardig onderdeel van uw woning

Een serre is een volwaardige verblijfsruimte. Inbraakveilig en eventueel deels geïsoleerd. Een ruimte waar u in alle seizoenen kunnen vertoeven, met zoveel glas om u heen en/of boven u als u maar wilt. Dat is een verschil met terrasoverkappingen. Zelfs als ze glaswanden hebben, blijven het echte buitenkamers.

Exclusieve serre

Volledig afgesloten

Als u voor een luxe tuinkamer met glaswanden kiest, hebt u een ruimte die veel lijkt op de serre. Het belangrijkste verschil: de serre is volledig afgesloten.

Lees meer
Square serre

Omringd door glas

Een serre mag dan onderdeel van uw woning zijn, het is toevallig wel de meest ontspannende ruimte. U bent omringd door glas. Dat levert een geweldig panorama op.

Lees meer
Luxe serre

Luxe handgreep

Weet u wat één van de redenen is dat veel mensen voor een serre Van van Ee kiezen? Inderdaad: de afwerking. Wij vinden dat uw serre tot in detail aandacht moet krijgen. De luxe handgrepen zijn een goed voorbeeld.

Lees meer

Misschien vergissen de vogels zich

Als u geniet van uw ontbijt in de serre, zullen de vogels twee keer moeten kijken. Staat het bord met kruimels nu binnen of buiten? Als u de woonserre voorziet van openslaande deuren, haalt u de tuin helemaal ver in huis. Dat is het mooie van de serre. U bent dichtbij het stukje natuur dat we tuin noemen.

Exclusieve serre
Verrijking Verrijking 

Accessoires

Een serre biedt u de nodige luxe. Grote kans dat u nauwelijks meer in uw woonkamer bent te vinden. Maar om de serre echt aantrekkelijk te maken voor huisgenoten en gasten, kunt u deze voorzien van de nodige accessoires.

Glazen serre

Haal de wind naar binnen

U kunt uw serre op allerlei verschillende manieren vormgeven. Met het bestuurbare systeem, kunt u zoveel buitenlucht binnenhalen als u wilt. Het dak is waterdicht en isolerend. U kunt uw terras echter zover open laten als u wilt.

Lees meer
Exclusieve glazen serre

Laat die trui maar liggen

Wilt u uw serre niet voorzien van centrale verwarming en toch zo vaak genieten van deze ruimte als u wilt? Dan zijn de heaters een goede oplossing. Met infraroodlicht brengen ze in no-time uw serre op een behaaglijke temperatuur.

Lees meer
Lamellen terrasoverkapping Glazen serre

In de stijl van uw woning

Als we samen de vormgeving van uw serre bepalen, geeft uw persoonlijke smaak de doorslag. Net als bij de inrichting van uw interieur. Accessoires als luxe handgrepen brengen uw serre in de stijl van uw woning.

Lees meer

Uw huis is groter dan u dacht

U zou onze klanten eens moeten horen. Sommigen hadden verhuisplannen, of dachten aan een ingrijpende verbouwing. Uiteindelijk was het onze woonserre die én meer ruimte bracht én meer woonplezier bood. Dat zou u ook moeten ervaren. Kom in elk geval langs om u te verdiepen in de mogelijkheden. Uw huis is groter dan u dacht.

Poolhouse
Luxe poolhouse
Luxe poolhouse
Terrasoverkapping staal
Stalen overkapping glas Vigo
Stalen overkapping glas Vigo
Glazen overkapping tuinkamer
Square serre
Glazen aluminium overkapping
Aluminium overkapping
Verlichting terrasdak
Glazen ruiten terrasoverkapping
Vouwwanden glas buitenkamer
Terras glaswanden tuinkamer

Bekijk andere oplossingen

Exclusieve tuinkamer Barneveld buitenkamer
Buitenkamers
Luxe carport poolhouse
Luxe carport
Exclusieve tuinkamer
Vrijstaande overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar