Horizontale schuifwanden

Glazen ruiten terrasoverkapping
Dat wordt genieten

Horizontale schuifwanden

Als de zon schijnt, is het tijd om uw volglas schuifpui open te schuiven. Met deze unieke terrasbeglazing van de Duitse firma’s Weinor of Sunflex gaat er elke dag weer een wereld voor u open. Letterlijk. Zijn de schuifpanelen gesloten, dan valt het daglicht rijkelijk naar binnen door het glas dat van vloer tot plafond reikt. Stijgt de temperatuur? Dan schuift u zoveel panelen open als wilt.

Waarom horizontale schuifwanden?

Glaswanden tuinkamer

Schuivende panelen

Deze terrasbeglazing bestaat uit panelen die langs elkaar schuiven, naar links en/of rechts. Elk paneel dat u openschuift, neemt automatisch het volgende paneel mee. De panelen schuiven heel soepel dankzij de loopwagens met kogellagers.

Schuifwand overkapping glas

Twee, drie, vier of vijf sporen

De horizontale schuifwanden is leverbaar met twee, drie, vier of vijf sporen. Zoveel sporen in de rails, zoveel panelen kunnen er langs elkaar schuiven. Vier sporen zijn al goed om een flinke glaspui te openen. U kunt dan naar links én rechts vier glaspanelen wegschuiven.

Glazen ruiten terrasoverkapping

Buiten is dichtbij

Met de glaspanelen kunt u uw terras nog huiselijker inrichten. Compleet met houten vloer en bankstellen bijvoorbeeld. Schuif de panelen opzij, en u hebt een luxe buitenkamer. Inclusief frisse lucht. Wat is lekkerder dan buiten zitten, gewoon binnen?

Tip: combinatie met het lamellendak

Vindt u het heerlijk om elk moment te besluiten of uw terras buiten of binnen is? Dan hebben we een tip: combineer uw horizontale schuifwand met een lamellenoverkapping. Dan kunt u niet alleen de glazen wanden openschuiven, maar ook uw dak openzetten. Zover als u wilt. Goed voor volop daglicht, zonlicht en/of frisse lucht.

Glazen panelen, strakke lijnen

In architectonisch opzicht doet een horizontale schuifwand het altijd goed. De glazen panelen maken brede, transparante openingen in de gevel mogelijk. Een goed voorbeeld ziet u hiernaast. De overkapping over dit terras vormt één geheel met de woning. Stel u eens voor hoe het uitzicht vanaf dit terras is. Alsof je in de tuin zit.

Lamellen overkapping

Zelfs uw borrelmomentje gaat schuiven

Het is niet moeilijk om voor te stellen hoe uw leven eruit ziet met horizontale schuifwanden om uw terras. Gaat u nu nog naar binnen als het te koud of te winderig wordt, straks schenkt u bij het vallen van de nacht nog een glaasje in. U schuift de glazen panelen van de horizontale schuifwand dicht en gaat er nog eens voor zitten… Veel plezier alvast!

Glazen schuifwanden overkapping
Glazen schuifwanden overkapping
Lamellen overkapping
Glazen schuifwanden overkapping
Glazen schuifwanden overkapping
Glaswanden tuinkamer
Glaswanden tuinkamer
Glaswanden tuinkamer
Glaswanden tuinkamer
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar