Vrijstaande overkapping

Vrijstaande tuinkamers: omarm de vrijheid

Een vrijstaande tuinkamer Van van Ee is als een oase in de woestijn. Een parel met een ongekende aantrekkingskracht. Zo geniet u nog meer van uw tuin en thuis. Voorzien van alle gemakken en comfort, uitgerust in de stijl die bij u past. Met de kenmerkende kwaliteit Van van Ee. Vrijstaand. Vrijheid.

Laat het los

Letterlijk. Want een overkapping Van van Ee hoeft niet aan uw gevel. Vrijstaand betekent vrijheid. Vrijheid van plaatsing. Vrijheid van uitzicht. Laat uw fantasie de vrije loop. Dat doen wij ook. En zo krijgt u de terrasoverkapping van uw dromen.

Uw nieuwe vakantiewoning

Nou vooruit, misschien geen vakantiewoning. Maar met behulp van onze glazen schuifwanden verandert uw vrijstaande terrasoverkapping in een heuse buitenkamer. Kom tot rust in uw eigen tuin. Voorzien van alle gemakken en de laatste technieken. Gloedvolle LED-verlichting, geïntegreerde heaters, stijlvolle handgrepen. Aan alle details wordt gedacht.

Uw tuin, uw huis

Vrijstaande tuinkamer

Overal licht

Weer of geen weer het buitenleven binnenhalen? Met onze glazen vouwwanden en glazen daken verdwijnt de duisternis. Een bak met licht.

Lees meer
Lamellen panelen overkapping

Verwelkom de avond

Met een vrijstaande overkapping haalt u meer uit uw dag. Geniet tot in de late uurtjes van uw thuis. Met ingebouwde spots en heaters is het aangenaam vertoeven. Dag zon, welkom avond.

Lees meer
Lamellen panelen overkapping

Af is af

Gemak dient de mens. Onze specials kleden wij aan zoals u dat wilt. Wat dacht u van prachtige shutters, sierlijke zonwering, heaters voor de koude dagen of subtiele spotjes? Wij maken het plaatje compleet.

Lees meer

Accessoiress

Hoe gaat u uw vrijstaande terrasoverkapping gebruiken? Wat zijn de momenten waarop u van uw terras gaat genieten? Dat zijn belangrijke vragen. Met de opties en accessoires kunnen we uw overkapping namelijk helemaal afstemmen op úw relaxmomenten.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Vrijstaande terrasoverkapping
Zonwering
Vrijstaande overkapping
Verwarming
Vrijstaande overkapping
Afstandsbediening
Vrijstaande overkapping
Verlichting
Overkapping vrijstaand
Wandcontactdoos
Overkapping vrijstaand
Sfeerverlichting

Bekijk andere oplossingen

Buitenkamers
Luxe carport poolhouse
Luxe carport
Pool houses
Realisatie door Zeker Zichtbaar