Vrijstaande aluminium terrasoverkapping met doek

Lynn

Buitenkamer project in Oisterwijk
Een lenig gezicht

Doekoverkapping Lynn

Lynn is de lenige uitvoering van de aluminium terrasoverkapping met doek Luc. Het karakteristieke verschil zit hem met name in de unieke, zelfontwikkelde designconstructie waarbij het frame flexibel in te stellen is. Lynn begrijpt namelijk dat het bij het leven van het buitenleven om bewegingsvrijheid gaat. En dat de natuurlijke elementen een willekeur aan bewegingen met zich meebrengen.

Vrijstaande aluminium terrasoverkappingen met doek: Stuur de elementen

Behalve dat het frame eenvoudig af te stemmen is op waar de zon staat of regen en wind vandaan komen, is het voorzien van een flexibel doek. Dit doek van onze partner Weinor loopt door windvaste geleiders waardoor de overkapping behalve zon- ook regenwerend is.

Modern design

Doekoverkapping Lynn is ontworpen met gevoel voor details en hoogstaande design. Dat ziet u aan de ranke constructie in een moderne vorm. Tijdloos en karakteristiek.

Buitenkamer project in Oisterwijk

Heel comfortabel

Naast design is het comfort wat u krijgt met overkapping Lynn. Eenvoudig in te stellen met luxe accessoires als ultieme verlening van het buitenleven.

Heaters onder een overkapping

Hoogstaande kwaliteit

Met overkapping Lynn kiest u voor échte kwaliteit. Luxe materialen als aluminium, RVS en luxe polyester doeken garanderen een lange levensduur.

Buitenkamer project in Oisterwijk

Passend bij uw terras

Overkapping Lynn zorgt voor ultiem ‘outdoor-comfort’. De flexibele overkapping met een luxe doek in de maatwerk design-constructie is in veel situaties dé passende oplossing. Of het nu gaat om een sfeervol terras in het groen of een groot opgezet horeca-terras; Lynn voelt zich dankzij haar lenige karakter overal thuis.

Interieur van buitenkamer project Oisterwijk

Doekkleur naar keuze

De kleur van het doek is bepalend voor de uitstraling van uw terrasoverkapping. In dat opzicht bieden we voor elk wat wils. Of u nu houdt van natuurlijke tinten of van vrolijke kleuren, van effen dessins of strepen: alles is mogelijk. Ook de kleur van de garnituur kunt u zelf bepalen, passend bij uw woning. Dat wordt een plaatje dus!

Buitenkamer project in Oisterwijk

Weersbestendig

Onder het doek van de aluminium overkapping Lynn zit u op mooie dagen in de schaduw. Op regenachtige dagen zit u droog onder het doek. Ideaal dus. Als de lucht betrekt, kunt u de barbecue gewoon laten staan en de glazen nog eens vol schenken.

Interieur van buitenkamer project Oisterwijk

Geruisloos in- en uitrollen

Wilt u de zonwering in- of uitrollen? Dat doet u geruisloos. De zonwering loopt met gelagerde wieltjes door de rails in de constructie. Een mooi systeem waardoor het doek windvast is én moeiteloos in de cassette verdwijnt. Dankzij een ingenieus systeem staat het zonwerend doek altijd strak.

Liever een vaste constructie?

Wilt u wel het comfort van het flexibele zon- en regendoek van overkapping Lynn, maar dan in een vaste constructie? Kies dan voor terrasoverkapping Luc. Deze moderne overkapping heeft een strakke, aluminium constructie met daarin een flexibel doek.

Aluminium overkapping met doek

Accessoires

Uw overkapping Lynn biedt een oase aan rust en comfort. Wilt u het comfort nog verder uitbreiden? Wij inspireren u graag met onze luxe accessoires die uw buitenleven compleet maken.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Flexibel windscherm
Windscherm
Heaters onder een overkapping
Verwarming
Terrasoverkapping vrijstaand
Verlichting
DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de terrasoverkapping

Een doekoverkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze comfortabele terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen terrasoverkappingen, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Houten doekoverkapping

Julian: Houten overkapping met doek

Rol de schaduw uit met één druk op de knop

 • Hardhout ontmoet RVS
 • Ijzersterk en duurzaam
 • Zo groot als u wilt
 • Geen verlies van licht in uw woning
Aluminium overkapping met doek

Luc: Aluminium overkapping met doek

Een markant gezicht

 

 • Moderne, vaste constructie
 • Flexibel polyester doek
 • Op maat gemaakt
 • Zon- én regenwering

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Realisatie door Zeker Zichtbaar