Weinor: Duitse kwaliteit

Glazen ruiten terrasoverkapping
Weinor: Duitse kwaliteit

Vergeet de overkapping: geniet!

Gewoon de zon op uw gezicht voelen. Of juist genieten van een verademend briesje in de schaduw. Het kan zo simpel zijn. Terrasoverkapping Plaza Viva van Weinor zorgt ervoor dat uw terras altijd een aangename plaats is om te vertoeven. U hoeft niet aan uw overkapping te denken. Dankzij de solide constructie van Weinor zit u altijd rustig en vooral relaxt.

Onze Weinor producten

Aluminium overkapping doek Luc

Weinor Plaza Viva

Het betere alternatief voor het knikarmscherm. Vooral als u een flink terras hebt en met uw gasten van de schaduw wilt kunnen genieten. Een sterke constructie met zonwerend doek.

Lees meer
Glazen schuifwanden overkapping

Weinor W17easy

De glazen wand W17easy van Weinor veranderd uw terrasoverkapping in een tuinkamer. Dat is lekker: u zit eerder, langer en vaker buiten. Achter glas.

Lees meer

Waarom Weinor?

Een slimme keuze

Een terrasoverkapping of glaswand is een investering die waarde toevoegt aan uw woning. Als u kiest voor het design en de kwaliteit van Weinor, verzilvert u die waarde elke dag. Seizoen op seizoen, jaar in, jaar uit. Zorgeloos. ’n Slimme keuze dus.

Inclusief montage

Een overkapping of glaswand is zo goed als de montage is. Wij regelen dit compleet voor u. Van fundatie en bevestiging aan de gevel tot opbouw, afstelling en installatietechnische aansluiting. Onze stelregel: uw werk is relaxen en genieten. Meer niet.

35 jaar ervaring

Al meer dan drie decennia plaatsen wij overkappingen in heel Nederland. Daardoor hebben we veel kennis en ervaring en héél veel enthousiaste Van van Ee-klanten. Onze specialisten delen hun kennis graag met u. Kom naar onze showroom!

Glazen ruiten terrasoverkapping
Welkom in onze showroom

Maak een afspraak

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar