Weinor Plaza Viva

Aluminium overkapping doek Luc
Weinor Plaza Viva

Altijd schaduw bij de hand

Soms lijken we een beetje verwend. Hebben we eindelijk het mooie weer waar we naar verlangden, maar zoeken we toch graag de schaduw op. Wat betekent dat voor uw zonnige terras in de achtertuin? Helemaal niets. Blijf rustig zitten. Laat het doek van uw Weinor Plaza Viva geruisloos uitrollen, zover als u wilt, en maak het uzelf gemakkelijk…

Waarom Weinor Plaza Viva

Aluminum overkapping met doek

Hitte bestendig doek

Dat u onder een Weinor Plaza Viva zo lekker zit, en dat de schaduw nóg lekkerder voelt dan anders, is geen verbeelding. De doeken van Weinor zijn niet alleen vuil- en waterafstotend, maar ook nog eens hittebestendig.

Aluminium overkapping doek Luc

Strakke afwerking

Waarom een Weinor Plaza Viva bij Van van Ee in de showroom past – en dus ook in de achtertuin van stijlbewuste mensen – is al snel duidelijk. Let maar eens op de strakke afwerking en de moderne vormgeving van deze overkappingen.

Weinor Plaza Viva

Strak doek

Dankzij een slim mechanisme staat het doek van uw Weinor Plaza Viva altijd strak. Het doek veert mee met de wind, maar wordt door een ingebouwd mechanisme meteen weer strak gehouden. Zo hoort dat.

Slimme combinatie

Weinor Viva Plaza én windschermen

Bij Van van Ee hebben we handige windschermen voor gebruik rond het terras. U kunt ze zien als verticale zonwering. U rolt de windschermen heel eenvoudig van links naar rechts uit de behuizing, en uw terras is aan de voor- of zijkant winddicht. Heel comfortabel.

U heeft niet perse een gevel nodig

Natuurlijk: de overkapping Weinor Plaza Viva plaatsen veel mensen tegen hun achtergevel. Maar dat hoeft niet. U kunt deze overkapping met doek ook tegen bijvoorbeeld een tuinmuur plaatsen. Of zelfs vrijstaand. Daarmee creëert u een schaduwrijke plaats in uw tuin, waar u maar wilt.

Weinor Plaza Viva

Stel u eens voor..

Denk u eens in hoeveel extra plezier u van uw terras hebt als u onder het doek van de Weinor Plaza Viva kunt zitten. Is het geen weer om buiten te zitten, dan is uw terras helemaal open. Eigenlijk zou u dat op z’n minst eens van dichtbij moeten bekijken. In onze showroom kan dat. U begrijpt dan ons enthousiasme over deze betaalbare overkapping!

Weinor Plaza Viva
Weinor Plaza Viva
Weinor Plaza Viva
Realisatie door Zeker Zichtbaar