Weinor W17easy

Led-verlichting stalen terrasoverkapping
Weinor W17easy

Schuif de wereld open

Eigenlijk hoort het wel een beetje bij het buiten zitten. Het gevoel van de wind en de zon, het verschil dat één wolkje aan de hemel al kan maken. Voortaan speelt u met dat gevoel. Met de glazen schuifwand W17easy van Weinor kunt u zelf doseren hoeveel ‘buiten’ u wilt hebben. Heerlijk.

Waarom Weinor W17easy

Led-verlichting stalen terrasoverkapping

Overal toepasbaar

Ook onder uw bestaande overkapping of veranda kunt u de Weinor W17easy toepassen. Op die manier krijgt u transparantie en optimaal gebruiksgemak én zit u altijd uit de wind.

Glazen schuifwanden overkapping

Inschuifbaar

De glazen panelen van de W17easy zorgen ervoor dat u lekker beschut zit. Maar u kunt ze ook zover openschuiven als u wilt. Ze lopen dankzij kogellagers vederlicht door de rails.

Glaswanden tuinkamer

Zonder drempels

Over de details van de W17easy heeft Weinor goed nagedacht. Neem de rails waarover u de glazen panelen wegschuift. We kunnen deze volledig verzonken aanbrengen, waardoor u zonder drempels naar buiten kunt.

Zo werkt het

De één neemt de ander mee

Het principe van de glazen schuifwand W17easy van Weinor is eenvoudig. U schuift één glazen paneel naar links of rechts. Dankzij geïntegreerde meenemers schuiven alle volgende panelen automatisch mee. Heel soepel. Dat is comfort waar u dagelijks plezier van krijgt.

Een glaswand in stijl

Het glas van de W17easy is enorm sterk. Veiligheidsglas, ook nog eens verkrijgbaar in extra dikke uitvoeringen. De glazen panelen ogen zo stijlvol, omdat ze uitermate subtiel en transparant zijn vormgegeven. Het panorama wordt niet onderbroken door tussenstijlen. En zelfs het beslag, zoals de handgrepen, is heel onopvallend geïntegreerd.

Glazen schuifwanden overkapping

Wat wilt u anders dichtschuiven?

Als u vaker buiten wilt kunnen zitten, is de Weinor W17easy echt de ideale glazen schuifwand. Sterk, stijlvol en comfortabel. Dat zijn de woorden die onze klanten eraan geven. Zo’n glazen schuifwand is gewoon echt de beste oplossing om meer uit uw terras – of beter: uw vrije tijd – te halen.

Onderzonwering terrasoverkapping
Led verlichting
Glaswanden tuinkamer
Glaswanden tuinkamer
Terrasbeglazing terrasoverkapping
Lamellen overkapping
Glaswanden overkapping
Realisatie door Zeker Zichtbaar