Terrasoverkapping met doek

Luc

Doekoverkapping Luc Van van Ee
Een markant gezicht

Terrasoverkapping met doek Luc

Net als u houdt Luc ook van de buitenlucht en weet hij hoe ontspannend het is om het buitenleven te leven. Met Luc wordt buiten dineren, borrelen, dommelen, dromen laagdrempelig. Daarnaast maakt hij het ook nog eens eenvoudig om zelf te beslissen hoeveel schaduw u op het terras wilt hebben. Met een druk op de knop van de afstandsbediening rolt u het doek van deze markante  terrasoverkapping namelijk razendsnel omhoog of naar beneden.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Aluminium terrasoverkappingen met doek: Zonlicht op bestelling

Het geheim van vrije tijd is ermee doen wat u wilt. Daar hoort een overkapping bij die heel flexibel is: de aluminium terrasoverkapping met zonwerend doek. Eén druk op de knop en het is geen overkapping meer, maar een plaats voor zonaanbidders. Het is maar waar u vandaag zin in hebt.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Genoeg daglicht in huis

Het voordeel van de aluminium doekoverkapping met doek is dat u alleen schaduw hebt, als u dat zelf wilt. Op donkere dagen valt het daglicht ongehinderd naar binnen. Zo geniet u van een woonkamer met veel licht én een terras met veel schaduw. Alles op z’n tijd.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Tegen een gevel óf vrijstaand

De aluminium terrasoverkapping wordt meestal tegen de gevel van een woning geplaatst. U echter ook een vrijstaande overkapping realiseren. Handig voor terrassen die verder van uw huis afliggen. Een parasol staat meestal net verkeerd of is windgevoelig. De vrijstaande aluminium overkapping met doek Lynn biedt een comfortabele oplossing.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Puur design

Als u de aluminium terrasoverkapping goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details. Ze maken kwaliteit zichtbaar en het design overtuigend.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Lekker comfortabel

Een overkapping moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook in dat opzicht zal deze overkapping u verrassen. Alles werkt simpel en geruisloos.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Lange levensduur

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw aluminium overkapping járenlang als nieuw.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Voor elk terras

De rust en schaduw die een terrasoverkapping in uw tuin brengt, is een ware luxe. Maar dat wil niet zeggen dat u veel ruimte nodig hebt om hiervan te genieten. In een compacte achtertuin past een aluminium overkapping met doek. En voor horecaterrassen met tientallen couverts hebben we ook oplossingen. Schaduw genoeg.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Doekkleur naar keuze

De kleur van het doek is bepalend voor de uitstraling van uw terrasoverkapping. In dat opzicht bieden we voor elk wat wils. Of u nu houdt van natuurlijke tinten of van vrolijke kleuren, van effen dessins of strepen: alles is mogelijk. Ook de kleur van de garnituur kunt u zelf bepalen, passend bij uw woning. Dat wordt een plaatje dus!

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Weersbestendig

Onder het doek van de aluminium terrasoverkapping zit u op mooie dagen in de schaduw. Op regenachtige dagen zit u droog onder het doek. Ideaal dus. Als de lucht betrekt, kunt u de barbecue gewoon laten staan en de glazen nog eens vol schenken.

Doekoverkapping Luc Van van Ee

Geruisloos in- en uitrollen

Wilt u de zonwering in- of uitrollen? Dat doet u geruisloos. De zonwering loopt met gelagerde wieltjes door de rails in de constructie. Een mooi systeem waardoor het doek windvast is én moeiteloos in de cassette verdwijnt. Dankzij een ingenieus systeem staat het zonwerend doek altijd strak.

Accessoires

Een terras met een aluminium doekoverkapping is een oase van rust. Alleen de schaduw al, en het idee dat u altijd droog zit. Maar er valt nog meer te kiezen. Met tal van opties en accessoires verzekert u zich van nog meer comfort. We geven u alvast een paar ideeën.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Flexibel windscherm
Windscherm
Heaters onder een overkapping
Verwarming
Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Terrasoverkapping vrijstaand
Verlichting
Doekzonwering overkapping
Doekvolant
DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze comfortabele terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen terrasoverkappingen, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Houten doekoverkapping

Julian: Houten overkapping met doek

Rol de schaduw uit met één druk op de knop

 • Hardhout ontmoet RVS
 • Ijzersterk en duurzaam
 • Zo groot als u wilt
 • Geen verlies van licht in uw woning
Buitenkamer project in Oisterwijk

Lynn: Vrijstaande aluminium overkapping met doek

Een lenig gezicht

 

 • Unieke designconstructie
 • Flexibel doek
 • Luxe materialen
 • 4 Seizoenen buiten leven

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Realisatie door Zeker Zichtbaar