Lamellen tuinkamers

Vince

Luxe lamellen tuinkamer
Een aantrekkelijk gezicht

Lamellen tuinkamer Vince – Renson Algarve Camargue

Vince is de groep van lamellen tuinkamers van onze partner Renson. Vince is kenmerkend voor zijn praktische en open karakter. Geschikt om elk seizoen thuis het buitenleven te ervaren. Ideaal om te genieten van een zonnige dag of heerlijke zomeravond en met het sluiten van de glazen schuifwanden en het opstoken van de verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen tuinkamer.

Lamellen overkapping

Lamellen tuinkamer met karakter

Als u eenmaal een tuinkamer met flexibele lamellen hebt, hebben we een tip voor uw verlanglijstje. Een glazen schuif- of vouwwand. Met deze uitbreiding verandert uw overkapping in een volwaardige buitenkamer. Als u dat ooit wilt, is het verstandig om er nu al rekening mee te houden.

Lamellen overkapping

Minimalistisch design

De tuinkamer met lamellen is praktisch. Heel praktisch zelfs. Maar ook ongekend mooi. De strakke lamellen vormen een levensgroot geometrisch patroon dat tot de verbeelding spreekt. Een sterk architectonisch element in elke aanbouw. Harmonieus als u een moderne woning hebt. Stijlvol en eigentijds bij een landelijke woning. Dankzij het minimalistische design laat de lamellen tuinkamer uw woning altijd in zijn waarde. Daar is over nagedacht.

Luxe lamellen tuinkamer

Starend naar het azuurblauw

Het is waar: we kunnen u wel de lamellen tuinkamer leveren, maar niet het uitzicht over eindeloze wateren en een azuurblauwe lucht. En toch: als u eenmaal lekker in uw loungestoel zit, zal het gevoel van zonnige stranden en verre oorden u overvallen. Volkomen relaxt droomt u weg terwijl een ‘zeewindje’ een aangename koelte brengt. Dat gevoel is onbetaalbaar.

Luxe lamellen tuinkamer

Volwaardig dak

Het unieke van de lamellen is dat zij een volwaardig dak vormen. Geopend brengen ze daglicht en verse lucht. Maar gesloten zijn ze goed voor een sterke, waterdichte tuinkamer die weer- en windbestendig is. Daarom is de lamellen tuinkamer uitstekend te integreren in een aanbouw of bijgebouw.

Luxe lamellen tuinkamer

Met de zon meedraaien

De lamellen van de tuinkamer draait u gewoon in de gewenste richting. Met de zon mee bijvoorbeeld. U kunt de hele dag in de zon zitten óf juist in de schaduw. Terwijl u door de royale openingen profiteert van de ventilerende werking. Zeg zelf: onder welke tuinkamer kunt u het weer zó naar uw hand zetten?

Luxe lamellen tuinkamer

Mooie combinatie

De lamellen tuinkamer is helemaal compleet als u deze combineert met een glaswand. Uw terras is dan rondom besloten en u kunt bijna elke dag ‘buiten’ zitten. Voor heel veel mensen is de lamellen tuinkamer daardoor een tweede woonkamer geworden waar het aangenaam vertoeven is.

Luxe lamellen tuinkamer

Lamellen tuinkamer: open de lucht!

Het is een geweldige ervaring. Plaatsnemen in uw loungestoel op een schaduwrijk terras, en met een druk op de knop de blauwe lucht tevoorschijn toveren. Inclusief zonlicht en een flinke dosis frisse lucht. Nee, het fascinerende design is niet de enige reden om voor de lamellen tuinkamer Van van Ee te kiezen.

Lamellen terrasoverkappingen

Draaibare lamellen

De stoere, brede lamellen draait u zover open als u wilt. Of gewoon helemaal dicht, zodat u een waterdicht dak hebt. De elektromotoren doen geruisloos hun werk.

Lamellen terrasoverkapping

Vanuit de luie stoel

Met de handzender naast u bepaalt u zelf in uw luie stoel hoeveel zon en lucht u wilt zien. Heel comfortabel. Met dezelfde handzender kunt u ook de screens bedienen.

Lamellen terrasoverkapping Vince Van van Ee Renson Skye

Schaduw én frisse lucht

De geopende lamellen zorgen voor een constante stroom frisse lucht. Omdat deze buitenlucht circuleert, zorgt dat voor de nodige verkoeling.

Het idee

Warme lucht stijgt op

Voor de meeste tuinkamers geldt dat deze óf open óf gesloten zijn. De lamellen tuinkamer is het allebei tegelijk. U hebt schaduw, maar kijkt óók tegen de blauwe lucht aan. Het effect is uniek. U zult het als een verademing ervaren om onder uw lamellen tuinkamer te zitten. Warme lucht stijgt namelijk op en kan ontsnappen tussen de lamellen door. Dag hitte.

Ontdek nog meer details van de lamellen tuinkamer Van van Ee

Accessoires

De lamellen tuinkamer kunt u zo luxe maken als u wilt. Het lamellendak is altijd een luxe, maar met de nodige accessoires en opties wordt het nog prettiger om op uw terras te verblijven. Op een zonnige zondag óf een eindeloze zomeravond. Sterker nog: met glazen schuifwanden en verwarming kunt u zelfs de winter doorbrengen onder uw lamellen tuinkamer.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor tuinkamers bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Sfeerbeeld Luxe overkapping Vince Lienden
LED-verlichting
Details Luxe overkapping Vince Lienden
Verwarming
Close up details Luxe overkapping met lamellen
Glazen zijwand
Luxe overkapping met lamellen
Lamellen zijwand
Stopcontact overkapping
Wandcontactdoos

De verschillende gezichten van Vince

Van de groep lamellen tuinkamers Vince zijn meerdere modellen, van onze partner Renson. Van het minimalistische lamellendak Algarve tot aan de luxueuze Skye, compleet met wegschuifbare lamellen. Ontdek ze hieronder allemaal.

Schoonmaken Lamellen overkapping

Renson Algarve

Een strakke basis, minimalistisch en met enkel het geometrische vorm van de lamellen.

Sfeerbeeld Luxe overkapping met lamellen

Renson Camargue

Het luxe lamellendak met volop mogelijkheden voor geïntegreerde opties.

Renson Skye

De master onder de lamellendaken met compleet wegschuifbare lamellen.

DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de tuinkamer

Een tuinkamer is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze karakteristieke tuinkamers. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen tuinkamers, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Exclusieve aluminium overkapping met doek

Luc: Aluminium overkapping met doek

Zonlicht op bestelling

 • Schaduw met één druk op de knop
 • Doekkleur naar keuze
 • Weersbestendig en duurzaam
 • Geen verlies van licht in uw woning
Aluminium tuinkamer Loïs

Lois: Aluminium tuinkamer met glas

Een ongekende luxe

 • Maximale lichtinval
 • Geluidsdempend glas
 • Ongekend duurzaam
 • 4 Seizoenen buiten leven

Welkom in onze showroom

Een tuinkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Realisatie door Zeker Zichtbaar