Lamellen overkapping

Lamellen overkapping Badhoeverdorp

Een exclusieve lamellen overkapping

Midden in Badhoevedorp staat deze moderne, luxe villa. De woning had een landelijke stijl, maar dat was niet langer wat de bewoners voor ogen hadden. Samen met Jan des Bouvrie planden ze een rigoureuze verbouwing. Van landelijk naar modern en van donker naar licht. Ook de tuin moest worden aangepakt en kreeg dezelfde look. Als brug tussen binnen en buiten werd er gekozen voor een exclusieve lamellen overkapping Van van Ee. Een tuinkamer die perfect past bij de stijl en uitstraling van de verbouwde woning. Het unieke lichtspel geeft comfort en sfeer en zo kan er jaarrond buiten genoten worden.

 

De exclusieve lamellen zorgen voor een unieke sfeer

Licht is kunst. Vanuit deze gedachte kozen de eigenaren van deze moderne woning voor een luxe overkapping met lamellen. Lamellen kunnen gesteld worden in iedere stand en zo kan er gekozen worden tussen licht en schaduw. En doordat de lamellen overkapping tegen de woning is geplaatst is er niet alleen een verrassend lichtspel buiten, maar ook binnen. Het interieur verandert zo met de minuut en is daarmee altijd verrassend.

 

Deze lamellen overkapping is volledig op maat ontworpen en gemaakt

Zwart en wit geven een uniek en opvallend contrast. Dat maakt deze volledig witte lamellen overkapping tot een statement bij de zwarte kozijnen. Door houten lamellen en voldoende planten toe te voegen is de terrasoverkapping in balans met zijn omgeving. En al die lamellen zijn niet alleen mooi, ze hebben nog een bijkomend voordeel! De lamellen kunnen gesteld worden in iedere stand en daarmee kan de zon en de wind helemaal naar eigen wens geregeld worden.

Exclusieve lamellen overkapping
Optimaal comfort Optimaal comfort 

Een kijkje in onze digitale showroom

Exclusieve lamellen overkapping Badhoeverdorp
Exclusieve lamellen overkapping

Bekijk andere oplossingen

Lamellen overkapping
Nunspeet
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Gorinchem
Luxe tuinkamer vrijstaande overkapping Barneveld
Barneveld
Exclusieve tuinkamer
Kwintsheul
Realisatie door Zeker Zichtbaar