Unieke lamellen tuinkamer in Gorinchem

Lamellen overkapping Gorinchem

In het karakteristieke dorp Gorinchem realiseerden we een kleine 2 jaar geleden deze unieke lamellen tuinkamer. Het was de wens van de klant om meer buiten te leven. Om comfortabel te genieten van de tuin, een sfeervol gezelschap en het gave uitzicht. Samen met de klant ontwierpen we een waar kunststukje. Het moderne lijnenspel van de tuinkamer vormt een eenheid met de strakke lijnen in de tuin. En de gekozen kleuren zorgen voor de rust in het ontwerp. Zo is de buitenleven-droom gerealiseerd dankzij een exclusieve tuinkamer Van van Ee.

Wat zijn de voordelen van een luxe lamellen tuinkamer Van van Ee?

Een luxe lamellen tuinkamer zorgt gegarandeerd voor meer woon- en buitenlevenplezier. Zo ook in deze situatie. De klant heeft gekozen voor een luxueuze tuinkamer, uitgerust met een veelvoud aan comfortabele opties. Zo is de tuinkamer uitgerust met verlichting, verwarming, windvaste screens én een sfeervolle lamellen wand. Door het juiste kleurgebruik, passend bij de woning, is er voor rust gezorgd in het ontwerp. Een tuinkamer als hoogstandje in comfort én esthetiek.

Wat maakt onze lamellen tuinkamer uniek?

Een lamellen tuinkamer Van van Ee is pas geslaagd wanneer de esthetiek en de functionaliteit elkaar optimaal versterken. Dat is althans onze visie op een goed tuinkamer-ontwerp. Voor onze klant in Gorinchem realiseerden we zo’n tuinkamer. Een moderne constructie, hoogwaardig afgewerkt en uitblinkend in comfort. Met de infrarood heaters is het zelfs mogelijk om hartje winter buiten te genieten en door de glazen schuifwanden en het windvaste screen is ook de koude wind nooit een spelbreker voor het ultieme buitenleven. Geniet!

Lamellen tuinkamer op maat

Onder onze klanten bevinden zich veel kunstliefhebbers. Kunst is identiteit en geeft huis en tuin een persoonlijk karakter. Zo ook in dit project. De moderne tuinkamer vormt een contrast met de unieke sculptuur. De ruwe materialen van de sculptuur zijn daardoor een ultieme combinatie met de matte, zwarte tuinkamer. En door het unieke comfort van de tuinkamer kan er niet alleen ’s zomers genoten worden. Het hele jaar door kan er, dag in dag uit, genoten worden van tuin, terras en kunst.

Een kijkje in onze digitale showroom

Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Lamellen overkapping
Tuinkamer
Lamellen tuinkamer
Lamellen overkappingen Gorinchem
Lamellen overkapping Gorinchem
Lamellen overkapping Gorinchem
Lamellen overkapping Gorinchem
Lamellen overkapping Gorinchem

Bekijk andere gerealiseerde tuinkamers

Lamellen overkapping
Aluminium tuinkamer Nunspeet
Lamellen tuinkamer Badhoeverdorp
Stalen overkapping Vught
Glazen tuinkamer Kwintsheul
Luxe tuinkamer vrijstaande overkapping Barneveld
Aluminium tuinkamer Barneveld
Realisatie door Zeker Zichtbaar