Vrijstaande aluminium tuinkamer Barneveld

Unieke glazen tuinkamer in Barneveld

We hebben al veel bijzondere aluminium tuinkamers ontworpen en gerealiseerd. Deze vrijstaande glazen tuinkamer in Barneveld is daar een perfect voorbeeld van:

Deze tuinkamer is een volledig eigen ontwerp

Het design van deze tuinkamer is uniek en is volledig een eigen ontwerp. De bewoners van de woning zochten een authentieke buitenkamer. Frequent wordt een buitenkamer in een hoek van de tuin of tegen de woning geplaatst. Vrienden en familie adviseerden dit ook. Maar dat had niet de voorkeur van de bewoners.

Daarom is deze tuinkamer uniek gepositioneerd, niet aan de zijkant maar in het midden van de tuin. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat ze de tuin van elke kant ervaren, in welke richting ze ook kijken.

De minimalistische, luxe details van de aluminium tuinkamer

De schoonheid van deze tuinkamer zit vooral in de onopvallende details. Juist het onopvallende valt op. De bewoners kozen namelijk bewust niet voor een buitenkamer met een robuust karakter.
Daarom is gekozen om zoveel mogelijk glas te gebruiken, een van de basiskenmerken van de glazen tuinkamer Door deze keuze is de glazen tuinkamer bijzonder transparant en oogt de tuinkamer heel open en vriendelijk.

Een tuinkamer met een uniek symmetrisch glazen dak

Belangrijk maar onopvallend is de symmetrie van deze tuinkamer. De tuin van deze bewoners is namelijk vierkant gevormd. De tuinkamer sluit met dezelfde vorm daarop aan. Maar niet alleen de glazen wanden zijn symmetrisch, deze vierkante symmetrie is verder verwerkt in het dak.

De bewoner heeft gekozen voor een uniek glazen dak, waarvan de vier zijden gelijk zijn. De glazen wanden van het dak zijn verwerkt in het overstek. De dragers van aluminium zijn op deze manier zo onopvallend en toch fascinerend mooi.

 

 

Glazen overkapping aluminium

 

Alysa glazen tuinkamer vrijstaand

Een kijkje in onze digitale showroom

Vrijstaande overkapping tuinkamer Barneveld

Bekijk andere oplossingen

Lamellen overkapping
Nunspeet
Badhoevedorp
Stalen overkapping Vught
Kwintsheul
Exclusieve tuinkamer Gorinchem
Gorinchem
Realisatie door Zeker Zichtbaar