Houten terrasoverkapping met doek

Julian

Houten terrasoverkapping met doek
Een karakteristiek gezicht

Doekoverkapping Julian

Julian is een houten terrasoverkapping en staat bekend om zijn flexibele karakter. De karakteristieke, stoere constructie is gemaakt van bankirai, met aan de bovenkant een zonwerend en waterdicht doek. Het doek van deze houten terrasoverkapping is door middel van een afstandsbediening eenvoudig te openen en sluiten. Meegaand als Julian is kun je dankzij dit flexibele doek in no-time switchen tussen genieten van schaduw of zon.

Houten terrasoverkappingen met doek: Rol de schaduw uit

De houten terrasoverkapping met doek is een stijlvolle verschijning. Een stoer maar subtiel houten frame, met daartussen een doek dat u zoveel schaduw bezorgt als u zelf wilt.

Schaduw buiten, daglicht binnen

Bent u van plan om de houten terrasoverkapping met doek tegen de gevel van uw woning te plaatsen? Een ideale oplossing. Als u op het terras van de schaduw wilt genieten, rolt u de zonwering uit. Zit u binnen, dan is de zonwering in de cassette en hebt u de maximale lichtinval.

Houten terrasoverkapping met doek

Een tip: vrijstaande overkapping

Een tip van Van van Ee: creëer een grote, vrijstaande overkapping met doek! Met staanders of steunpalen in het midden en aan twee zijden de bankirai overkapping. Zonwering naar beneden en genieten maar. Ideaal voor grote gezelschappen. En of het nu uw vrienden of uw gasten zijn, met zo’n terras bent u een gewaardeerde gastheer/vrouw.

Het beste hout

Voor de houten terrasoverkapping met doek gebruiken we het duurzame hardhout. Onderhoudsarm hout dat prachtig vergrijst.

Houten terrasoverkapping met doek

Voor elke tuin

De houten constructie van de terrasoverkapping past in elke tuin. Het hout past heel natuurlijk in de buitenruimte, van achtertuin tot landgoed.

Houten terrasoverkapping met doek

IJzersterk

De houten overkapping is rank, maar ijzersterk. Dat is mede te danken aan de geborstelde of gestraalde RVS hoek- en muursteunen.

Luxe houten overkapping

Bekijk andere Julian projecten

Houten overkapping
Houten overkapping met doek
Houten overkapping
Houten overkapping
Houten overkapping
Houten overkapping

De kracht van eenvoud

Het design van de terrasoverkapping met doek laat zich gemakkelijk samenvatten: de kracht van eenvoud. Het robuuste hout van de staanders en liggers geeft deze overkapping een eigen karakter. Het geborstelde of gestraalde RVS van de hoek- en muursteunen vormt een stijlvolle en stoere combinatie met het hout. Passend bij woningen in elke stijl.

Houten overkapping doek Julian Van van Ee

Strak doek

Als u straks onder uw terrasoverkapping van hout zit en u kijkt omhoog, ziet u de kwaliteit Van van Ee. U kijkt namelijk tegen het strakke zonwerende doek aan. Dankzij een ingenieus ritssysteem staat het doek altijd onder voldoende spanning. Hoe ver u deze ook uitrolt.

Houten overkapping doek staal

Ontwerpdetails

Bij het ontwerpen van de houten terrasoverkapping met doek maken we vele designkeuzes. De uitdaging: een solide constructie combineren met een oogstrelend design. Dat vraagt om creatieve oplossingen, waarbij we bijvoorbeeld onderdelen blind bevestigen of compleet integreren. Mooi opgelost.

Houten overkapping doek staal

Zeer robuust

De houten overkapping krijgt een stoere uitstraling door de combinatie van hardhout met RVS. De hoek- en muursteunen zorgen voor ijzersterke verbindingen, die bestand zijn tegen zware belasting.

Accessoires

In z’n meest compacte vorm is de houten terrasoverkapping een stijlvolle constructie met een uitrolbaar, zonwerend doek. U kunt uw momenten op het terras nog aangenamer maken door uw overkapping met accessoires uit te breiden. Hieronder alvast een paar inspirerende tips.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Houten overkapping met doek
Elektro
Houten overkapping met doek
Oprolbaar windscherm
Houten overkapping met doek
Verwarming
Houten overkapping met doek
Afstandsbediening
Houten overkapping met doek
Verlichting
DOWNLOAD INSPIRATIEMAGAZINE

Het magazine over de terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is dé plek om alle seizoenen van het buitenleven te genieten. Het houdt u droog wanneer de regen uit de hemel valt en werkt verkoelend wanneer de zon haar warmte geeft. Maak kennis met onze comfortabele terrasoverkappingen. Altijd op maat gemaakt en uit te breiden met een breed scala aan luxe afwerkingen en comfortabele accessoires. Ons magazine staat vol met inspiratie. Prachtige aluminium, doek en lamellen terrasoverkappingen, luxe buitenkamers en innovatieve oplossingen.

Van van Ee inspiratiemagazine

Ontdek ook onze

Vigo: Stalen tuinkamer

Een krachtig gezicht

 • Staat als een huis
 • Met slimme, geïntegreerde waterafvoer
 • Ook als vrijstaand model te realiseren
 • Hele jaar door buiten leven
Doekoverkapping Luc Van van Ee

Luc: Terrasoverkapping met doek

Zonlicht op bestelling

 

 • Schaduw met één druk op de knop
 • Doekkleur naar keuze
 • Weersbestendig en duurzaam
 • Geen verlies van licht in uw woning

Welkom in onze showroom

Een aluminium terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Onderstaand vind u de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de website of bel 0342 492 811.

 • Wat biedt Van van Ee?

 • Wat is het aanbod Van van Ee?

 • Wat kost een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer woonruimte?

 • Wat is het verschil tussen een serre en een tuinkamer?

 • Is een tuinkamer waardevermeerdering?

 • Heb je een vergunning nodig voor een tuinkamer?

 • Wat is het verschil tussen een terrasoverkapping en een tuinkamer?

 • Hoe kan ik een tuinkamer verwarmen?

 • Realisatie door Zeker Zichtbaar