Houten terrasoverkappingen met glas

Joan

Houten terrasoverkappingen met glas
Een authentiek gezicht

Houten overkapping Joan

Joan is een houten terrasoverkapping met glas die bewijst dat woonplezier en natuurlijk buitenleven perfect in elkaar over kunnen gaan. Onder deze authentieke overkapping kunt u het hele jaar genieten van een comfortabel buitenleven. Het glas van de houten terrasoverkapping biedt én bescherming tegen weersinvloeden én een fraai uitzicht. Behalve functioneel zorgt het ook nog eens voor een strakke, moderne uitstraling in combinatie met de houten constructie.

Houten terrasoverkappingen met glas

Houten terrasoverkappingen met glas: stoer en minimalistisch

U hoeft geen architect te zijn om deze houten overkapping met glas op waarde te kunnen schatten. Wat een spannend contrast tussen zware houten balken en de transparantie van glas. Een uitgebalanceerde combinatie van stoer en minimalistisch design. Inderdaad: Van van Ee.

Puur design

Als u de houten terrasoverkapping goed bekijkt, krijgt u bewondering voor de details. De kunst van het weglaten is op meesterlijke wijze toegepast.

Houten overkapping met glas

Lekker comfortabel

Een overkapping moet niet alleen mooi, maar ook comfortabel zijn. Ook in dat opzicht zal deze overkapping u verrassen. Alles werkt simpel en geruisloos.

Houten overkapping met glas

Lange levensduur

U gaat een goede investering doen. Met een minimum aan onderhoud blijft uw houten overkapping járenlang als nieuw.

Houten overkapping met glas
Comfortabel Comfortabel 

Let op de details

Het lijkt zo simpel: een stoere, minimalistische terrasoverkapping ontwerpen. En het ontwerpen is inderdaad vooral een kwestie van creativiteit en heel veel schetspapier. Maar de grootste uitdaging komt pas daarna. Het vertalen van een design naar een duurzaam, comfortabel en hoogwaardig product. Wij bedachten technisch inventieve oplossingen om het allerbeste resultaat te garanderen. Kijk eens mee!

Overkapping hout glas

Geïntegreerde zonwering

Onder het glas van uw houten terrasoverkapping kan het lekker warm worden. Gelukkig maar. Daardoor zit u vroeg in het voorjaar én laat in het najaar nog lekker buiten. Dankzij geïntegreerde zonwering zit u zomers lekker beschut.

Overkapping hout glas

Geïntegreerde handgreep

De glazen vouwwand – optioneel – moet natuurlijk zo transparant mogelijk blijven. En dat kan: met één handgreep in het glas opent en sluit u heel eenvoudig de wand. Zo kijkt u echt naar buiten, en niet tegen een rij handgrepen aan.

Geïntegreerde goot

Op het eerste gezicht lijkt het regenwater bij een flinke bui zo van het glazen dak af te lopen. Maar in onze showroom zullen wij u laten zien hoe het echt zit. Dankzij een slimme integratie van de afvoer, is een dakgoot niet nodig. Mooi!

Een tip: vrijstaande overkapping

Een tip Van van Ee: creëer een grote, vrijstaande overkapping met glas! Met staanders of steunpalen in het midden en aan twee zijden de overkapping. Zonwering naar beneden en genieten maar. Ideaal voor grote gezelschappen. En of het nu uw vrienden of uw gasten zijn, met zo’n terras bent u een gewaardeerde gastheer/vrouw.

Een ontbijt inclusief ochtendzon

Het is elke dag genieten, zo’n houten terrasoverkapping met glas. Een ontbijt met een krantje is elk weekend een verademing. Maar zo’n croissantje op uw eigen terras, omringd door glas en beschenen door een vriendelijke ochtendzon smaakt toch anders…

Overkapping hout glas

Accessoires

In z’n meest compacte vorm is de houten terrasoverkapping een stijlvolle constructie met een glazen dak. U kunt uw momenten op het terras nog aangenamer maken door uw overkapping met accessoires uit te breiden. Hieronder alvast een paar inspirerende tips.

Aanverwante oplossingen

Niet alleen voor overkappingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook bijbehorende oplossingen kunnen wij leveren.

Houten overkapping met doek
Elektro
Glazen overkapping hout
Zonwering
Glazen overkapping hout
Verwarming
Houten overkapping glas
Sfeerverlichting
Houten overkapping met doek
Verlichting

Maatwerk, al generaties lang

De houten overkapping met glazen dak is ontwikkeld volgens onze filosofie: kwaliteit, design en functionaliteit moeten samen komen. Onze visie was het creëren van een overkapping naar onze eigen signatuur. Met onze blik gericht op de toekomst, gewapend met decennia aan ervaring. Met gepaste trots kunnen wij zeggen: de houten overkapping is genieten. De houten overkapping is Van van Ee.

Gerrit & Gerard van Ee

Passie en de wens om een verschil te maken

Het is onze belangrijkste drijfveer en pijler: kwaliteit. In producten, materiaal en creatie. Ons streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit sijpelt door in alles wat wij doen.

Ontdek ook onze

Houten doekoverkapping

Houten overkapping met doek

Rol de schaduw uit met één druk op de knop

  • Hardhout ontmoet RVS
  • Ijzersterk en duurzaam
  • Zo groot als u wilt
  • Geen verlies van licht in uw woning
  • Vanaf €8.150,-
Aluminium overkapping

Aluminium overkapping met glas

Een ongekende luxe

  • Maximale lichtinval
  • Geluidsdempend glas
  • Ongekend duurzaam
  • 4 Seizoenen buiten leven
  • Vanaf €12.750,-

Uw leven gaat veranderen

Het is niet overdreven en al onze klanten erkennen het. Door simpelweg een overkapping met glas te plaatsen, verandert je leven. U zit vaker buiten, en dat maakt een alledaags kopje thee of after-dinner-dutje heel bijzonder. Onbetaalbaar woonplezier.

Welkom in onze showroom

Een overkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar