Renson Camargue

Moderne overkapping aluminium
Renson Camargue

De overkapping die indruk maakt

Nee, de Renson Camargue is niet bedoeld om uw gasten te imponeren. Maar deze overkapping dóet dat wel. Het is een stoere en minimalistische verschijning. Een simpele hoofdvorm bepaalt het beeld. Daartussen bevindt zich het wondertje van Renson: het lamellendak. Als u houdt van luxe die iets toevoegt aan uw leven, past deze overkapping bij u.

Waarom Renson Camargue

Lamellen terrasdak

Rustgevend

Als u buiten wilt zitten, is dat een belangrijke keuze in onze ogen. Het gaat namelijk niet alleen om binnen of buiten, maar vooral om de rust. Combineer het lamellen dak met een glaswand, en uw rust is compleet.

Lees meer
Moderne overkapping aluminium

Open of dicht

Het ene moment klettert de regen op de overkapping, terwijl u eronder geniet van een glas wijn. Het andere moment schijnt de zon vrolijk op uw loungehoek of staart u naar de sterrenhemel. Één overkapping voor duizenden momenten.

terrasverwarming

Accessoires toevoegen

U kunt de Renson Camargue overkapping tot een volwaardige verblijfsruimte maken. Denk bijvoorbeeld aan glazen schuifdraaiwanden rondom, verticale zonwering, geïntegreerde verlichting, heaters en audio. Dat wordt Bourgondisch genieten.

Lees meer
Anders nog niets?

Kies glazen schuif(draai)wanden bij Renson Camargue

Bij Van van Ee kunnen we uw Renson Camargue voorzien van glazen schuif- of schuifdraaiwanden. Glazen panelen die u openschuift of openschuift én als een pakket in de hoek draait. Ga eens na: u kunt dan niet alleen het lamellen dak zover open zetten als u wilt, maar ook de glazen wanden.

Een design dat wonderen doet

Vooruit, uw huis staat misschien niet langs de kust van de Middellandse Zee. En in plaats van de horizon ziet u wellicht de beukenhaag van de buurman. Maar eerlijk is eerlijk: het design van de Renson Camargue terrasoverkapping geeft elke locatie een bijzondere charme. Alsof u de rust van verre oorden ineens heel dichtbij brengt. En zo is het ook.

Lamellen overkapping Renson Camargue

Neem de tijd. Straks zit u toch droog

Neem alle tijd om te beslissen over uw eigen Renson Camargue – en alle opties erbij. Waarom zou u het niet doen. Als u zonnige dagen in deze tuinkamer misloopt, haalt u dat straks gewoon in op een regenachtige dag. Lamellen dicht, heaters aan, verlichting gedimd. Het najaar kan mooier zijn dan u ooit durfde te denken.

Lamellenoverkapping Renson Camargue
Lamellenoverkapping Renson Camargue
Lamellen overkapping Renson Camargue
Lamellen dak
Lamellen terrasdak
Moderne overkapping aluminium
Lamellen overkapping modern
Realisatie door Zeker Zichtbaar