Exclusieve tuinkamer

Een compliment met een vraag

‘Wat een prachtige projecten’. Zo begon de mail van deze klant uit Kwintsheul. Een beter compliment kunnen we niet krijgen! 

Of wij ook zo’n tuinkamer konden realiseren voor hun unieke situatie. De klant vertelde in de mail dat hij een terras had tussen zijn woning en stenen pilaren met glazen wanden.

Ze waren echter niet blij met hun terras: er zat geen dak op het terras en de glazen wanden konden niet open of dicht. En die glazen wanden hielden harde wind niet goed tegen. Hierdoor was het terras in het voorjaar en najaar te koud. En in de zomer bleef de warmte hangen en was het terras veel te heet om te genieten. Ze maakten daarom nauwelijks gebruik van het sfeervolle terras…

 

 

Voor situatie Kwintsheul
Exclusieve tuinkamer

Een uitdagende vraag

Dat was de reden dat ze contact opnamen. Ze zochten ze een flexibele tuinkamer die perfect zou aansluiten bij de uitstraling van hun woning. Ze waren in Oostenrijk geweest en wilden een tuinkamer in de warme sfeer die ze daar gezien hadden. 

Dat was een uitdagende vraag. Na wat mail- en telefonisch contact hadden we een aardig beeld van de gewenste tuinkamer gevormd en wisten we wat zou passen bij deze klant: een strakke look op de bestaande, robuuste dragers. We kozen bewust voor een modern zwart dak in dezelfde kleur als de dakpannen. De pilaren lieten we staan. Daartussen kwamen de glazen schuifwanden. De lamellen in de hoeken en de zonwering in het dak zorgen voor een sfeervol geheel! 

We konden zo al een ontwerp maken en die presenteren toen de klanten in de showroom kwamen. Hun eerste reactie was heel positief en ze waren erg blij met het ontwerp!

 

Grote voorbereiding van maanden

Na een aantal maanden begonnen we met de realisatie. Het project is uitgebreid voorbereid: van exact meetwerk tot het demonteren van de bestaande wanden. 

Binnen een aantal weken waren we klaar met de bouw van de tuinkamer. De klanten gingen meteen aan de slag met de inrichting en het meubilair. Zo kregen ze een eigen sfeervolle plek om in stijl buiten te genieten. Hun doel en ons doel was bereikt!

 

Realisatie door Zeker Zichtbaar