LED-verlichting

Sfeerbeeld Luxe overkapping Vince Lienden
Bij het vallen van de nacht

Verlichting van uw terrasoverkapping

Als er een zonnige dag voorbij is, breekt er een mooie avond aan. Neem plaats op het terras, en als zelfs het laatste avondrood verdwenen is, heft u het glas! Te donker wordt het niet: u schakelt gewoon de verlichting in. De slanke LED-spots Van van Ee zetten uw terras in een romantisch licht. De verlichting kunt u ook aanbrengen onder bestaande zonwering of terrasoverkappingen.

Waarom verlichting?

Led-verlichting stalen terrasoverkapping

Rondom licht

De LED-spots zorgen voor uitstekende verlichting van uw terras. De spots zijn dimbaar. U hebt dus zoveel licht als u wilt. Van sfeervol schijnsel tot helder licht. De verlichting kunnen we in de hele overkapping plaatsen, zodat u overal genoeg licht hebt.

Led-spots terrasoverkapping

Design spots

De LED-spots die we toepassen zijn mooi én efficiënt. De armatuur is klein en modern. De LED-lichtbron garandeert voldoende én energiezuinige verlichting. Uitermate duurzaam.

Led-verlichting lamellen overkapping

Lamellen met verlichting

Voor de lamellen overkapping hebben we een speciale oplossing: lamellen met geïntegreerde verlichting. Deze kan gewoon meedraaien als u de lamellen openzet. Wordt het donker, dan hebt u mooi gelijkmatig licht onder de overkapping.

Lees meer

Zelfde stijl, zelfde kleur

Wij leveren het garnituur van de terrasverlichting in dezelfde kleur als de kleur van uw terrasoverkapping. Zo vormen verlichting en overkapping één geheel, in zowel kleur als stijl. Stijlvol en uitnodigend.

Wordt het al 'n beetje donker?

De terrasverlichting door middel van LED-spots maakt lange avonden op het terras mogelijk. Daarnaast is de verlichting van de gevel uitermate fraai. Wacht tot het schemerig wordt, dim de spotjes tot het gewenste niveau en geniet van deze sprookjesachtige aanblik.

Led verlichting

Verlicht uw terras

Als u een terrasoverkapping laat plaatsen, is dat het beste moment om over de verlichting na te denken. Wij kunnen de verlichting namelijk in precies dezelfde kleur uitvoeren als de rest van de garnituur. Door deze meteen bij het plaatsen van de overkapping te monteren, is de verlichting mooi geïntegreerd. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de aansluiting van de elektra.

Led-verlichting terrasoverkapping
Led-verlichting terrasoverkapping
Led-verlichting terrasoverkapping
Led-verlichting terrasoverkapping
Led-verlichting aluminium terrasoverkapping
Led-verlichting aluminium terrasoverkapping
Led-verlichting aluminium terrasoverkapping
Sfeerbeeld Luxe overkapping Vince Lienden
Sfeerbeeld Luxe overkapping Vince Lienden
Maak een afspraak

Welkom in onze showroom

Een terrasoverkapping of buitenkamer is een persoonlijk statement. Een droom die uitkomt. Uw droom. Daarom willen we u graag beter leren kennen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Ede, onder het genot van een goede kop koffie, ontdekken wij de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Realisatie door Zeker Zichtbaar