Geniet langer van uw tuinkamer met déze infrarood verwarming

Details Luxe overkapping Vince Lienden

Wanneer de dagen korter worden, worden ook de avonden koeler. Avonden wanneer u nog heerlijk buiten wilt verblijven maar de kou er voor zorgt dat u naar binnen moet. Met de juiste verwarming kunnen we dit tegengaan en kunt u, ook als de avonden korter en kouder worden, nog heerlijk buiten genieten. In deze blog vertellen wij over de verschillende modellen en het verschil tussen gas en infrarood heaters.

Gas of infrarood?

De verschillende soorten heaters

Vanouds kennen we met name de gas-heater. Deze heaters worden veel toegepast voor grote terrassen in de horeca. Daarnaast is er tegenwoordig de nieuwe infrarood-technologie. Heaters met infrarood-technologie hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van heaters op gas. Allereerst is infrarood elektrisch en dus duurzamer, zeker met de nieuwste energiebesparende modellen. Daarnaast is een infrarood heater ook goedkoper in gebruik en veiliger. Daarom adviseren wij altijd om hier voor te gaan, en niet voor gas.

Heaters onder een overkapping
Heaters onder een overkapping
Details Luxe overkapping Vince Lienden
Exclusieve overkapping Kwintsheul
Weinor Tempura

Duitse design-heater

De Weinor Tempura is dé Duitse heater voor compleet outdoor-comfort. Dit strakke model is voorzien van een strak rooster met daarachter een lamp met unieke technologie. De Low Glare lamp kleurt namelijk binnen enkele minuten naar een warme, oranje gloed. Geeft de heaters wel heel veel warmte en is het zonder verwarming van de heater te koud? De heater is traploos verstelbaar naar een voor u aangenaam niveau. Genieten!

Heaters onder een overkapping
Renson Beam Heat

Strakke designbalk met verwarming

De Renson Beam Heat is niet alleen sterk als het gaat om zijn verwarming, maar ook als het gaat om het design. De heater is namelijk geïntegreerd in een strakke, aluminium designbalk: de Beam. Deze balk wordt uitgevoerd in de kleur van uw tuinkamer, en aangebracht over de volledige breedte. Zo is het een volwaardig onderdeel in het totaalontwerp. Het verwarmingselement (de Heat) is vakkundig weggewerkt achter een zwart glazen plaat. Zo wordt het design niet onderbroken en kunt u toch genieten van de aangename infrarood-verwarming.

Wilt u de Beam helemaal compleet maken? In dezelfde balk kunt u ook kiezen voor de optie Sound. Hierbij worden er twee boxen geïntegreerd voor het optimale Surround-effect, buiten.

Details Luxe overkapping Vince Lienden

Warmte op uw terras? Bezoek onze showroom en ervaar de mogelijkheden

Realisatie door Zeker Zichtbaar