Waarom kiezen voor Talenti meubilair

Al jaren werken wij samen met het Italiaanse merk Talenti outdoor living. De Talenti-producten komen voort uit de creativiteit van internationaal bekende ontwerpers. Zij weten hoe ze de wensen van de klant moeten interpreteren. Ook weten zij haarfijn in te spelen op markttrends. Wij zijn erg enthousiast over onze Talenti collectie. Daarom leggen wij graag de voordelen van Talenti meubilair aan u voor.

Prachtige vormen

Om verliefd op te worden, echt waar! De meubels van Talenti hebben prachtige vormen. Geven contrast tussen speciale vormen en heldere rechte lijnen in uw meubilair. Bij Talenti creëren ze mooie vormen met aandacht voor detail. Van design accessoires tot buiten meubilair. Ziet u de prachtige organische vormen van de scacco-collectie?

Hoogste kwaliteit

Talenti heeft het begrip High Quality hoog staan. De kwaliteit van de producten moet perfect zijn. Om de hoge kwaliteit te garanderen, is er een continue en strenge kwaliteitscontrole in elke fase van de productiecyclus. De keuze van materialen en technologieën zijn een belangrijk onderdeel van het product.

 

Na regen komt zonneschijn

Deze uitspraak kunnen we in Nederland vaak erg letterlijk nemen. Daar hebben de Talenti-ontwerpers rekening mee gehouden, want de vulling van de producten is gemaakt van sneldrogend schuim. Dit biedt de perfecte weerstand tegen alle weersinvloeden, zelfs de meest extreme. Wanneer de bui over is, kunt u bijna direct op uw meubilair zitten. Een doekje eroverheen en voilà, u zit droog!

Unieke ontwerpen van creatieve designers

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Ook de ontwerpers van Talenti. En deze worden maximaal benut in de verscheidene collecties. De tuinmeubelen van Talenti zijn zo verfijnd dat ze de fijne lijn tussen buiten en binnen doorbreken. Iedere collectie heeft zo zijn eigen details. Zo is aluminium kenmerkend voor de Cruise//Alu-collectie. Het gebruik van fijne materialen, zoals hout, en een nauwkeurige stoffencollectie zijn kenmerkend voor de Cruise//Teak-collectie.

 

Ontmoet onze styliste

Kortom, Talenti meubilair is een verrijking voor uw tuin. Een ruime serie aan unieke collecties vullen uw wensen aan. Voor ieder wat wils. Passend bij de stijl van uzelf. Onze styliste Albertine voorziet u graag van deskundig advies.

Bekijk onze design meubelen

#CASILDA

Ramón Esteve

#CLIFF

Ludovica + Roberto Palomba

#DOMINO

Marco Acerbis

Realisatie door Zeker Zichtbaar