Wij maken tuinkamers die niemand anders kan maken!

De details van onze tuinkamers

Een buitenkamer Van van Ee is een luxe tuinkamer van glas, lamellen of doek, aangevuld met glazen (schuif)wanden en andere luxe accessoires. De constructie is van aluminium, staal of tropisch hardhout. 

De schoonheid van onze buitenkamers zit vooral in onopvallende details en het minimalistische design. Juist dat onopvallende valt op, zoals onze glazen wanden en het glazen dak die we strak verwerken in het overstek. De dragers van aluminium, staal of hout vallen op deze manier bijna niet op, maar zijn toch fascinerend mooi.

Een van de basiskenmerken van de ontwerpen Van van Ee, is de voorkeur om zo veel mogelijk glas te gebruiken. Door deze keuze zijn onze tuinkamers bijzonder transparant en ogen ze open en vriendelijk.

Door het glazen dak schijnt voldoende licht de hele dag in uw tuinkamer. Daardoor geniet u steeds van uw eigen tuin en kunt u buiten zitten tijdens verschillende weersomstandigheden: of de zon nu fel schijnt of dat grote regendruppels op het dak terechtkomen.

Het onstaan van Vigo

Een uiterst belangrijke eigenschap van onze buitenkamers zijn de schuifwanden van glas. Dit bijzondere detail verbindt buiten volledig met binnen. De glazen wanden zorgen ervoor dat er zo veel mogelijk dag- en zonlicht naar binnen kan schijnen terwijl u heerlijk uit de wind zit. En u krijgt de mogelijkheid om maximaal van de geuren van uw tuin te genieten. Als u bij mooi weer niet achter glas wilt zitten, schuift u de glazen wanden eenvoudig weg. Wanneer de avond valt, sluit u de schuifdeuren. Zo kunt u tijdens donkere en koudere avonden tot lang na zonsondergang buiten zitten. 

Maar ook als de zon langzaam ondergaat, hoeft u ‘s avonds geen concessies te doen. Met de juiste verlichting bent u verzekerd van de ultieme sfeer. Uiteraard is de verlichting prachtig verwerkt en geïntegreerd in de houten of aluminium constructie. Met goede terrasverwarming of een open haard creëert u de juiste omstandigheden voor een gezellige, lange en warme avond buiten. De lamellen en andere elektrische accessoires kunt u natuurlijk bedienen met een afstandsbediening of uw telefoon. 

Eenvoud en luxe komen samen in onze details. Dat maakt een tuinkamer Van van Ee de beste keuze.

Realisatie door Zeker Zichtbaar