Masterly Milano

16 – 21 april 2024

Lamellen overkapping
Gepresenteerd tijdens Salone del Mobile

FALWA. BY COOXS & VAN VAN EE

Welkom bij Falwa, waar de creativiteit van buitenontwerpers Van van Ee en COOXS samensmelt tot een uniek verhaal. Falwa belichaamt innovatie, daadkracht, en een grenzeloze passie voor buitenleven, geworteld in de nuchterheid en authenticiteit die beide merken kenmerken.

Ontdek de wereld van Falwa tijdens onze expositie op Masterly: the Dutch in Milano, tijdens de Milan Design Week. Geniet van het exclusieve uitzicht op de Duomo di Milano vanaf het dakterras, waar het Falwa-paviljoen schittert. Wandel door deze unieke beleving en ervaar de zorgvuldig samengestelde esthetiek en functionaliteit in harmonie. Een wereld gaat open, waar buitenleven synoniem staat voor luxe, comfort, en vernieuwing.

16 – 21 april 2024 | Masterly Milano | Piazza dei Mercanti 2, Milano

Proud of our roots

Falwa is meer dan een naam; het is een verhaal doordrenkt met de pracht van de Veluwe, een van Europa’s meest adembenemende gebieden. Hier ontdek je de essentie van Falwa, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid en cultuur van de Veluwe. Falwa staat voor de nuchterheid, innovatiekracht, en de mentaliteit van ‘gewoon doen’ die de Veluwe kenmerken.

Van van Ee en COOXS, beide vooruitlopers op hun vakgebied, creëren op basis van deze Veluwse waarden producten waar internationaal naar wordt gekeken. Minimalistisch design verrijkt met de essentie van de natuur; Falwa brengt comfortabel buitenleven tot leven.

Welkom bij Falwa, waar de pracht van de Veluwe samensmelt met de innovatie Van van Ee en COOXS. Een ode aan de natuur, een viering van cultuur, en een belofte van authentieke luxe in het buitenleven.

Beleef FALWA tijdens Milaan Design Week 2024

Ervaar FALWA tijdens Masterly Milano (onderdeel van Salone del Mobile) 2024.

BEZOEKTIJDEN 16 – 21 APRIL 2024
dinsdag 11 – 16.30 uur (avond: vip event)
woensdag – zaterdag 11 – 20 uur
zondag 11 – 15 uur

LOCATIE PALAZZO DEI GIURECONSULTI
Piazza dei Mercanti 2, Milano

PALAZZO DEI GIURECONSULTI

Bekijk onze projecten

Lamellen overkapping
Leiden
Aluminium tuinkamer
Amstelveen
Luxe tuinkamer
Utrecht
Realisatie door Zeker Zichtbaar